ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις (10 – 16 Απριλίου)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο chrtantalidou@gmail.com.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου παίζει με τον συναισθηματικό μας κόσμο,  γεννά την ανασφάλεια και ψάχνουμε να βρούμε τι μας έχει ξεφύγει. Στις 11 Απριλίου, η Πανσέληνος στο Ζυγό,  κλείνει απότομα παραθυράκια, πόρτες, με το παρελθόν, παγώνει σχέσεις και με την επέμβαση του Ουρανού χάνουμε το σίγουρο και το δεδομένο!  Ευτυχώς,  η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία, στους Ιχθύες και δειλά,  ντροπαλά πλησιάζουμε τον έρωτα, μήπως και ζήσουμε το Μεγαλείο του.

Κριός

Η εβδομάδα κρύβει εκπλήξεις που σε αναστατώνουν και μπερδεύεσαι αρκετά στην προσωπική σου ζωή, μια που μένεις αρκετές ώρες μόνος και χωρίς το ταίρι σου; Προσοχή μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, να οδηγηθείς δηλαδή σε ακραίες αποφάσεις και κυριάρχησε στο μυαλό σου και σε αρνητικές σκέψεις. Καθυστερήσεις πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα φέρνει, επίσης και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου (επηρεάζονται οι γεννημένοι α’ δεκαήμερο), αλλά αυτό είναι κάτι παροδικό και άρπαξε την ευκαιρία για να επαναξιολογήσεις τις επιλογές σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε ορθή πορεία γεννά ξανά την ανάγκη να αγαπάς και χωρίς όρους; Ίσως τελικά και να μπορείς ..

Ταύρος

Η εβδομάδα έχει αναταραχές στον εργασιακό σου χώρο, βρίσκεσαι δηλαδή συνέχεια προ εκπλήξεων, μια που δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και συνεχίζονται οι παρεξηγήσεις και οι φασαρίες με αποτέλεσμα να επηρεάζεσαι και να μην έχεις όρεξη για δράση και αντίδραση.  Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σου (επηρεάζονται οι γεννημένοι α’ δεκαημέρου) όμως, μπορείς να πας πιο αργά, να καθυστερήσεις, επίτηδες τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε ορθή πορεία είναι βοηθητική, για ν’ ανεβάσεις την διάθεση σου και να γίνεις πιο κοινωνική, σμίγοντας με φίλους και δυναμώνοντας παλιές φιλικές σχέσεις. Βοήθεια από πρώην συντρόφους.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα μιλάει για αλλαγές σε σχέδια που έκανες, κυρίως με ένα καθαρά  προσωπικό σου δημιούργημα, κλείνεις δηλαδή έναν παλιό κύκλο, μια πια δεν σε εκφράζει και αναζητάς μετά μανίας νέους τρόπους έκφρασης.  Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου( επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο) φέρνει ανακατώματα στο στενό σου περίγυρο, χρειάζεται να μιλήσεις πολύ για να πείσεις για τα συναισθήματα σου και τις προθέσεις σου και ζορίζεσαι να περάσεις τις απόψεις σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες , σε ορθή πορεία, ευνοεί επαφές με άτομα εξουσίας, ερωτικές σχέσεις που αναπτύσσονται σε  επαγγελματικό χώρο ή ακόμα είσαι πολύ κοντά στην δέσμευση και στην σταθεροποίηση μιας σχέσης. Προτάσεις για αρραβώνα ή γάμο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ανατρέπει αρκετά το σκηνικό σε θέματα καριέρας και αναγκαστικά θα συγκρουστείς με άτομα που σε καταπιέζουν ή προσπαθούν να σε βάλουν σε πρόγραμμα και έτσι νιώθεις ότι «χάνεις» την ελευθερία σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο (επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α΄ δεκαήμερο) φέρνει κοντά σου παλιούς φίλους που έχεις καιρό να δεις και αυτό είναι καλό, για να ανέβει η ψυχολογία σου και να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές προκλήσεις. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε ορθή πορεία, ανοίγει την όρεξη για ταξιδάκια, νέες εξορμήσεις και πειραματίζεσαι πάνω σε κάτι καινούργιο που θα απελευθερώσει το νου σου από τα προβλήματα. Προσπάθησε να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και μην χάνεις την αισιοδοξία σου.

Λέων

Η εβδομάδα κρύβει την υπόσχεση της αναγνώρισης, δηλαδή είσαι σε φάση που έρχονται οι ευκαιρίες από παντού και χωρίς να το προσπαθείς, μια που η ζωή σου, το ξέρεις, έχει γίνει αρκετά πιο συναρπαστική; Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο (επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαημέρο) όμως γεννά μέσα σου την αμφιβολία, αρχίζεις και φοβάσαι την δέσμευση – ευθύνες και η ψυχολογία σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για την θετική ή μη έκβαση μιας κατάστασης. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, σε ορθή πορεία, σε ευνοεί σε θέματα σεξ, βρίσκεις το άλλο σου μισό ή τουλάχιστον αποδέχεσαι την πλήρη απελευθέρωση από ταμπού και προκαταλήψεις. Δηλαδή αναζητάς έντονες συγκινήσεις.

Παρθένος

Η εβδομάδα μιλάει για «δυσάρεστες» εκπλήξεις σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα ή μια θέση εργασίας που μπορεί ξαφνικά να χαθεί, απροειδοποίητα και θα νιώσεις αρκετά μετέωρος μια που προβληματίζεσαι για το πώς θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα έξοδα σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο (επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο) φέρνει επίσης αναβολές σε νομικά ζητήματα ή θέματα σπουδών και ο πανικός θα συνεχιστεί και συνειδητοποιείς ότι τίποτα δεν πηγαίνει όπως το περίμενες .. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, σε ορθή πορεία, σε αποζημιώνει για τα δύσκολα που περνάς, με έναν έρωτα που σε ακολουθεί ότι και να συμβαίνει και σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Ζυγός

Η εβδομάδα θέλει προσοχή , κυρίως σε θέματα υγείας και απέφυγε να κουράζεσαι , να προσπαθείς πέρα από τις δυνάμεις σου και προσπάθησε να «φορτίσεις» τις μπαταρίες σου. Νευρικότητα αλλά και ένταση μπορεί να προκαλέσει  αποχωρισμούς ή τέλος σε μια επαγγελματική συνεργασία και για αυτό πρέπει να μην ελέγξεις τον παρορμητισμό σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο (επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο) σου θυμίζει τι χρωστάς και που, δηλαδή οικονομικά ζητήματα έρχονται πάλι στο προσκήνιο και είσαι μέσα στο άγχος. Ευτυχώς με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, σε ορθή πορεία, διαλύεις εμπόδια καθημερινότητας που επιβάρυναν μια προσωπική σου σχέση και αρχίζεις να αισθάνεσαι μοναδικός. Μετακινήσεις και επαφές με τη φύση.

Σκορπιός

Η εβδομάδα είναι απαιτητική, γίνεσαι δηλαδή «χίλια» κομμάτια για να ικανοποιήσεις τον περίγυρο σου και να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Το καλό είναι ότι φεύγει ένα άγχος σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα και ξέρεις πάνω κάτω τι πρέπει να κάνεις για να διορθώσεις τα λάθη σου και να φύγεις από την στασιμότητα. Η οικονομική δυσκολία συνεχίζει να σε προβληματίζει, αλλά και αυτό είναι κάτι που μπορείς να ξεπεράσεις με την βοήθεια του περίγυρο σου. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου (επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο) μπλοκάρει εξελίξεις σε συνεργασίες και πρέπει να δείξεις υπομονή. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες  σε ορθή πορεία, βελτιώνει σχέσεις με νεώτερα άτομα και γενικά επιδρά στην ψυχολογία σου θετικά. Παίξε με την τύχη σου.

Τοξότης

Η εβδομάδα δοκιμάζει την αντοχή σου σε σχέση πάντα με τα επαγγελματικά σου σχέδια, μπαίνεις πάλι στην δοκιμασία να κριτικάρεις τον εαυτό σου και να ψάχνεις επιβεβαίωση σε ανούσια πράγματα που δεν σε εκφράζουν. Ωστόσο, πάντα μέσα στις δυσκολίες, βρίσκεται η ευκαιρία να ανακαλύψεις την δύναμη σου και τώρα πρέπει να παλέψεις γενναία με τις αντιξοότητες και φυσικά να τα καταφέρεις. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου (επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο) ανατρέπει σχέδια, διαταράσσει την ισορροπία της καθημερινότητας σου, αλλά σου χαρίζει χρόνο για να σκεφτείς ξανά τις προτεραιότητες σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες  σε ορθή πορεία, χαρίζει ασφάλεια μέσα στον οικογενειακό χώρο και ώρες ψυχαγωγίας με αγαπημένα πρόσωπα. Όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα βγάζει προβλήματα σε προσωπικά ζητήματα και σίγουρα αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην δουλειά σου, μια που δεν θα έχεις «μυαλό» να σκεφτείς τις υποχρεώσεις σου και να αναλάβεις  ευθύνες.. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο (επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο) αναβάλει ένα σχέδιο σου, τη συμμετοχή σου σε μια ομαδική δραστηριότητα και αυτό θα προκαλέσει τον εκνευρισμό σου με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεσαι σπασμωδικά και χωρίς να σκέφτεσαι. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, σε ορθή πορεία, βοηθάει ωστόσο, να ξεπεράσεις  τις επικοινωνιακές δυσκολίες και να βελτιώσεις πάλι την εικόνα και το δημόσιο προφίλ σου. Τέλος, μη λες τα μεγάλα λόγια.

Υδροχόος

Η εβδομάδα προκαλεί την αναστάτωση μέσα σε μια συζυγική σχέση, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την παράλογη συμπεριφορά του συντρόφου σου ή ακόμα και θα περιοριστείς μέσα στην καθημερινότητα σου και εξαιτίας βασικών υποχρεώσεων που θα σε δεσμεύουν. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο (επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο) επιδρά στην οικογένεια, αντιμετωπίζεις την ασυνεννοησία και δεν μπορείς να βρεις άκρη με τις παράλογες απαιτήσεις των αγαπημένων σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε ορθή πορεία, όμως, φέρνει έξτρα έσοδα και αφήνει επίσης, ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας δεύτερης απασχόλησης, αρκεί βέβαια να το κυνηγήσεις μετά «μανίας». Επιβράβευσε τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Η εβδομάδα πιέζει οικονομικά, κυρίως αν έχεις οφειλές,  εκκρεμότητες με το νόμο και αμελείς να καλύπτεις τις υποχρεώσεις σου, τώρα θα δεις ότι στενεύουν τα περιθώρια και δεν θα έχεις άλλες διευκολύνσεις. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο (επηρεάζονται οι γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο) σε πάει πίσω στο παρελθόν, έρχεσαι σε επαφή με άτομα που έχεις καιρό να δεις ή ακόμα μπαίνεις σε φάση επαναξιολόγησης μιας πρότασης για συνεργασία,  που είχε γίνει στο παρελθόν και δίσταζες να προχωρήσεις.  Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου , σε ορθή πορεία είναι καλή ευκαιρία για να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μην το καθυστερείς.

photodune-10290740-woman-reading-book-over-full-moon-xs-e1458229288523-1

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top