ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (09 – 15 Μαΐου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         Ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο

·         9 Μαΐου: Δίας σε ορθή πορεία στην Παρθένο

·         10 Μαΐου : Αφροδίτη στον Ταύρο τρίγωνο με Δία  

·         13 Μαΐου : Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σύνοδο με Αφροδίτη

·         14 Μαΐου : Σελήνη στην Παρθένο

feature-aries

Κριός

Η ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο εξισορροπεί θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και τώρα ξέρετε πως μπορείτε να καταπολεμήσετε το άγχος και την κούραση. Φιλοσοφείτε περισσότερο τα γεγονότα που συμβαίνουν, αντιλαμβάνεστε ότι οι άνθρωποι γύρω σας δεν μπορούν πάντα να ικανοποιούν τις επιθυμίες σας και αυτό σας απελευθερώνει. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές,  για να ανεβάσετε το κύρος σας, καθώς ακούτε προτάσεις για πιθανή αναβάθμιση της θέση σας και γίνονται πολλά οικονομικά,  θετικά ανοίγματα.  Μέσα στο Σαββατοκύριακο ελάτε πιο κοντά στη φύση, κάντε εξορμήσεις με αγαπημένους και συνεχίστε να απολαμβάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Το έχετε ανάγκη.

feature-taurus

Ταύρος

Η ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο εξισορροπεί θέματα καρδιάς, ερωτικών σχέσεων και αντιλαμβάνεστε ότι μπορείτε να διώξετε την σοβαροφάνεια, από τη ζωή σας. Βλέπετε ότι ό έρωτας ανεβάζει την ψυχολογία σας και δεν χρειάζεται να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από έναν άνθρωπο που μόλις μπήκε στη ζωή σας. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές,  για να εμπιστευτείτε νέους συνεργάτες και να χαρείτε που αλλάζει το επαγγελματικό σας σκηνικό, καθώς  θα  εισπράξετε αναγνώριση και ηθική ικανοποίηση. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, παίξτε άφοβα και το ρόλο του κηδεμόνα στα παιδιά σας, αλλά και σε φίλους που είναι νεώτεροι από εσάς και δώστε τις χρυσές συμβουλές σας. Ελάτε πιο κοντά στο περιβάλλον σας.

feature-gemini

Δίδυμοι

Η ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο εξισορροπεί θέματα οικογενειακά, επαφές με γονείς- ηλικιωμένα άτομα και αρχίζετε να φροντίζετε τους γύρω σας. Έχετε ξεπεράσει τον φόβο που φέρνει η οικειότητα και είστε έτοιμοι να επωμιστείτε τις ευθύνες που σας αναλογούν, αρκεί βέβαια να ξεκαθαριστεί το παρελθόν και να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές,  για να θεραπεύσετε πιθανά ψυχοσωματικά συμπτώματα και να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, επιλέγοντας να ασκηθείτε. Μέσα στο Σαββατοκύριακο απομακρυνθείτε από την πολυκοσμία, μπείτε, αναπαυτείτε στον προσωπικό σας χώρο και απολαύστε τη μοναχικότητα σας. Νιώστε ευγνωμοσύνη.

feature-cancer

Καρκίνος

Η ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο εξισορροπεί θέματα επικοινωνιακά, μετακινήσεις και επαφές μέσα από το διαδίκτυο και βγαίνετε τελείως από το καβούκι σας. Συλλαμβάνετε τον εαυτό σας να βαριέται εύκολα τις γνωστές παρέες και τις άσκοπες συζητήσεις και θα προσανατολιστείτε στο άνοιγμα των διασυνδέσεων σας. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές,  για να ψάξετε μια νέα απασχόληση, να εφεύρετε καινοτόμες ιδέες και να γεμίσετε την καθημερινότητα σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο γίνετε ακόμα πιο δραστήριοι, ενεργά πάρετε μέρος σε κοινωνικές-φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και αναδείξτε πλήρως την δυναμική σας.. Κινητοποιηθείτε χωρίς φόβο.

feature-leo

Λέων

Η ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο εξισορροπεί θέματα προσαρμογής στην πραγματικότητα, επίγνωσης των ορίων σας και οπωσδήποτε σταματήστε να απελπίζεστε. Καμιά φορά σας πιάνει και ο φόβος του εγκλωβισμού, κυρίως όταν αντιμετωπίζετε ανατροπές που σας ξεβολεύουν και έτσι χάνετε την ισορροπία σας. Θετικές όμως εξελίξεις  τις μέρες αυτές, για να αντιληφθείτε, ότι έχετε επιλέξει μέχρι τώρα το σωστό και το καλύτερο για εσάς και παρά τα εμπόδια, στο τέλος θα τα καταφέρετε. Μέσα στο Σαββατοκύριακο πάρτε μερικές χαλαρωτικές ανάσες, βγείτε από την κούρσα της αναγνώρισης και κάντε απλά καθημερινά πράγματα. Ξεχάστε για λίγο τους στόχους σας.

feature-virgo

Παρθένος

Η ορθή πορεία του Δία στο ζώδιο σας εξισορροπεί τη σχέση σας με το άλλο σας μισό, τον σύντροφο της ζωής σας και θα ηρεμήσουν τα πνεύματα. Φυσικά και δεν είναι εύκολο να αποδέχεστε τους άλλους με τα ελαττώματα τους, αλλά και από την άλλη, τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει να φανείτε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές, για να χαρείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να κλειδώσετε συμφωνίες που χαρακτηρίζονται ως ευκαιρίες ζωής. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, συνεχίσετε να εργάζεστε για την υλοποίηση των σχεδίων σας και ελέγξτε ξανά, μαζί με τους συνεργάτες σας,  όλες τις λεπτομέρειες. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

feature-libra

Ζυγός

Η ορθή πορεία του Δία στη Παρθένο εξισορροπεί θέματα εργασιακά, καθημερινά και αποφορτίζει την μέρα σας από περιττές, τοξικές συνήθειες. Είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος, καθώς έχετε κατασταλάξει στα θέλω σας και εμπιστεύεστε, μονάχα, την φωνή της συνείδησης σας. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές, για να αφήσετε πίσω παρεξηγήσεις, επικοινωνιακά μπερδέματα και επεισόδια που βλάπτουν το προφίλ σας, αλλά και την δουλειά σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, φανείτε ανώτεροι των περιστάσεων, αποδείξτε δηλαδή ότι δεν φοβάστε τον ανταγωνισμό και ελάτε σε επαφή με τους ανταγωνιστές , χωρίς να φοβάστε την σύγκριση.  Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας βλάψει.

feature-scorpio

Σκορπιός

Η ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο εξισορροπεί φιλίες, «έχθρες» και εμφανίζονται ευκαιρίες από το πουθενά για να κάνετε σημαντικές αλλαγές και να προωθήσετε αρκετά τους στόχους σας. Ξέρετε, βέβαια, ότι ακόμα δεν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και καθυστερεί η ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση σας. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές, στα προσωπικά σας που θα σας κάνουν να μαλακώσετε, να συμβιβαστείτε με αυτά που έχετε και δεν θα θέλετε με τίποτα να κακοκαρδίσετε το περιβάλλον σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ευνοείστε και από την συμμετοχή σας σε συλλογικούς χώρους ή σε οργανώσεις με κοινωνικό πρόσωπο και έτσι θα ενισχύσετε την επιρροή σας στους γύρω σας. Έχετε απήχηση.

feature-sagittarius

Τοξότης

Η ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο εξισορροπεί θέματα καριέρας, επαγγελματικής αποκατάστασης και κοινωνικής αναγνώρισης. Η επιμονή σας να ικανοποιήσετε ηθικά τους δικούς σας ανθρώπους και να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών τους, έχει φέρει θετικά αποτελέσματα και λύθηκαν αρκετές παρεξηγήσεις και διαφορές. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές και σε πρακτικά ζητήματα, δηλαδή αυξάνετε το εισόδημα σας από την συμμετοχή σας σε δουλειές που αφορούν την εκπαίδευση ή από διαφημίσεις και προβολή του έργου σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο βάλτε τα δυνατά σας να αποδείξετε ότι έχετε κινηθεί με γνώμονα τη λογική και τίποτα δεν έχει γίνει απερίσκεπτα και βιαστικά. Ξέρετε τι κάνετε.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Η ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο εξισορροπεί θέματα νομικά, εργασίας στο εξωτερικό, σπουδές και ανοίγετε προς διαφορετικές κατευθύνσεις , που όμως εσωτερικά σας ξενίζουν. Η αγάπη σας για το αντικείμενο της δουλειάς σας είναι τόσο μεγάλη που δεν αφήνετε να εξελιχθούν και οι υπόλοιπες ικανότητες σας, με αποτέλεσμα να μένετε στάσιμοι. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές, για να πειραματιστείτε, να γευτείτε ευχάριστες ανατροπές και να βγείτε από τον φαύλο της επανάληψης. Μέσα στο Σαββατοκύριακο καλό είναι να βάλετε παύση, να απομονωθείτε από συνεργάτες που πιέζουν και να φροντίσετε, κανακέψετε τον εαυτό σας. Βρείτε τον χρόνο να αφουγκραστείτε τα θέλω σας. Αξίζετε τα καλύτερα.

feature-aquarius

Υδροχόος

Η ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο εξισορροπεί θέματα περιουσιακά, κληρονομικά και βάζετε τα θεμέλια για την σωστή διαχείριση των οικονομικών σας ζητημάτων. Η προσπάθεια σας να ορθοποδήσετε με αυτά που έχετε, δεν έχει αποδώσει τα βέλτιστα και αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει ν κινηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις και χωρίς να έχετε στεγανά στο μυαλό σας. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές για να μιλήσετε με τα κατάλληλα νομικά πρόσωπα που θα διαχειριστούν τις υποθέσεις σας και πάντα σύμφωνα με το συμφέρον σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο απομακρύνετε τον καθωσπρεπισμό σας και πείτε τα πράγματα με το όνομα τους, χτυπώντας το χέρι σας στο τραπέζι. Παίξτε δυναμικά.

feature-pisces

Ιχθύες

Η ορθή πορεία του Δία στην Παρθένο εξισορροπεί τον γάμο σας, την συμβίωση σας με τον σύντροφο σας και μπορείτε να συνεννοηθείτε, χωρίς να υψώνετε τον τόνο της φωνής σας. Η μαρτυρική σας στάση να υπομένετε τα πάντα για να αποφεύγετε τις απώλειες, έφερε αντίθετα αποτελέσματα και πρέπει να λογικευτείτε. Θετικές εξελίξεις τις μέρες αυτές, για να εξομαλύνετε οικονομικές διαφορές με άτομα που μοιράζεστε την περιουσία σας και αποφύγετε κάθε συναισθηματική κακοποίηση. Μέσα στο Σαββατοκύριακο οργανώστε τον χρόνο σας, βάλτε προτεραιότητες και ανοίξτε τον διάλογο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διεκδικήστε το δίκιο σας

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top