ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (05 – 11 Δεκεμβρίου 2016)

 

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

 

Πλανητικό Σκηνικό:
07 Δεκεμβρίου: Αφροδίτη στον Υδροχόο έως 3/1/17
Άρης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό
9 Δεκεμβρίου: Ήλιος στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Δία στον Ζυγό
10 Δεκεμβρίου: Ήλιος στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη
Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες
12 Δεκεμβρίου: Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό

feature-aries

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά σε αισιόδοξο κλίμα, είστε σαφώς από τους τυχερούς της περιόδου, όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να κάνετε ένα όνειρο σας, πραγματικότητα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δείχνει θέματα καριέρας και κινηθείτε τώρα γρήγορα (πριν γυρίσει ανάδρομα) και βάλτε προτεραιότητες στα επαγγελματικά σας σχέδια. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βάζει σε πειρασμό, να παίξετε δηλαδή τον φίλο/η στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και δεν αποκαλύπτεται ακόμα τα συναισθήματα σας. Πείτε ναι σε ταξίδια, προτάσεις που καταφτάνουν από το εξωτερικό και πειραματιστείτε με τη ζωή σας. Ξεχάστε ό,τι είναι συνηθισμένο.

feature-taurus

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά και είστε μέσα στα χαμόγελα ή τουλάχιστον έχετε γίνει πιο επιπόλαιοι, αφήσατε πίσω τις έγνοιες σας και έχετε πια καταλάβει ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με μαύρες σκέψεις και απαισιοδοξία. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, θετική θέση για τυχόν διασυνδέσεις με το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν και ίσως σκεφτείτε σοβαρά την επέκταση της δικής σας επιχείρησης. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αποκαλύπτει ερωτικές προθέσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και προσέξτε τα ειδύλλια που τραβάνε τα περίεργα βλέμματα. Πείτε ναι στον έρωτα, σε σχέσεις παθιασμένες και πειραματιστείτε με την σεξουαλικότητα σας. Ξεχάστε ό,τι σας στεναχωρεί.

feature-gemini
Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με καλύτερη διάθεση, τουλάχιστον έχετε τακτοποιήσει την προσωπική σας ζωή και θέλετε να ανοιχτείτε τώρα σε επαγγελματικά θέματα, να κάνετε δηλαδή την διαφορά και να πάρετε επιτέλους τα πάνω σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι βοηθητικός αν θέλετε να δείτε τα οικονομικά σας, να ελέγξετε καταθέσεις, να δείτε δηλαδή που πάνε τα χρήματα σας και να συζητήσετε με τα άτομα που τα μοιράζεστε. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, βρίσκετε με κόσμο ή ακόμα κατά την διάρκεια ενός σεμιναρίου μπορεί να γοητευτείτε από μια καινούργια γνωριμία. Πείτε ναι σε συνεργασίες, σε κόντρες (γιατί νικάτε) και προστατέψτε μια υπάρχουσα σχέση. Ξεχάστε ό,τι σας αγχώνει.

feature-cancer
Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά χαλαρά, καλύτερα σε οικονομικά θέματα και αυτό για εσάς είναι πολύ σημαντικό, γιατί ξέρετε πλέον τι έχετε και που μπορείτε να το ξοδεύετε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω φυσικά και φέρνει την προσωπική σας ζωή στο προσκήνιο, θέλετε να κάνετε μια σχέση (αν είστε ελεύθεροι ) ή να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση (αν είστε δεσμευμένοι). Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει χρήματα, ή επιστροφές χρημάτων από Εφορίες, παλιές συνεργασίες ή άτομα που σας οφείλουν χρήματα και υπάρχει όφελος από τρίτους. Πείτε ναι στην άσκηση, την υγιεινή διατροφή, προστατέψτε την υγεία σας και ανανεωθείτε. Ξεχάστε ό,τι σας βλάπτει.

feature-leo
Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με θέματα καρδιάς, σαφώς είστε από τους πιο ευνοημένους, ξέρετε πλέον ότι σας αγαπούν και είστε πλέον σίγουροι για τη σχέση σας, αλλά και για τα συναισθήματα σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει προτάσεις για εργασία ή τουλάχιστον για μια απασχόληση που θα σας δώσει και απολαβές και είστε σε φάση που θέλετε να προσπαθήσετε οτιδήποτε καινούργιο. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, δηλαδή απέναντι σας, είναι φίλη σας, ελκύει θαυμαστές, χρήματα, δώρα από άτομα που θέλουν να είναι στη ζωή σας και μπορείτε να ζητήσετε να σας κάνουν τα χατίρια και ας κακομαθαίνουν. Πείτε ναι στον έρωτα, στα φλερτ, στα ρομαντικά ραντεβού και ερωτευτείτε. Ξεχάστε ό,τι σας κουράζει.

feature-virgo
Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες επιστροφές, βγαίνετε εύκολα από τα προσωπικά σας αδιέξοδα και είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε κάτι καινούργιο που θα βελτιώσει αρκετά την ψυχολογία σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σας εμπνέει για να δείτε τι σας ταιριάζει να κάνετε, να εκφραστείτε πιο δημιουργικά και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, ομορφαίνει την καθημερινότητα σας, σας φέρνει καινούργιες γνωριμίες και μπορείτε να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Πείτε ναι σε προσκλήσεις, επισκέψεις , οικογενειακά μαζώματα και βγάλτε εσώψυχα σας, ζητώντας την κατανόηση. Ξεχάστε ό,τι σας πληγώνει.

feature-libra
Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά υπέροχα για εσάς τα παιδιά της Αφροδίτης, όλο το Σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας και μπορείτε να πείτε ότι είναι μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σας βάζει μέσα στην οικογένεια σας, ή σε φιλικό κύκλο που αγαπάτε και μπορείτε να νιώσετε πλήρως απελευθερωμένοι και πλέον δεν φοβάστε να επαναστατήσετε. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο λέει να ερωτευτείτε, είτε μια ιδέα που σας εκφράζει, είτε τα παιδιά σας (αν είστε γονείς), ή ακόμα να παίξετε με τον/την σύντροφο σας για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Πείτε ναι σε μετακινήσεις, ολιγοήμερες εξορμήσεις και οργανωθείτε, γιατί οι γιορτές πλησιάζουν. Ξεχάστε ό,τι μπαίνει στο δρόμο σας.

feature-scorpio
Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με ανάσες ανακούφισης, τουλάχιστον έχετε μπει σε καλύτερη φάση, με μια πρόταση εργασίας που σκάει από το πουθενά και φέρνει μια νέα ζωή και αξίζει να ονειρεύεστε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω ενισχύει την προσπάθεια σας να μετακινηθείτε, να μιλήσετε με νέους εργοδότες ή να διαπραγματευτείτε όρους για μια μελλοντική συνεργασία. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας κάνει πιο αισιόδοξους, ανοιχτούς σε άτομα που εδώ και καιρό ζητάνε το κάτι παραπάνω και ίσως πειραματιστείτε με έναν έρωτα, έτσι και για να μην νιώθετε και μόνοι/ες. Πείτε ναι σε νέες προτάσεις, συνεργασίες και σε μια επιπρόσθετη πηγή εσόδων. Ξεχάστε ό,τι σας αποθαρρύνει.

feature-sagittarius
Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς, σαφώς πιο κατασταλαγμένους, ήδη έχετε σχεδιάσει το «μέλλον» σας και ξέρετε ότι να τολμάτε για να είστε νικητές, δηλαδή να τα καταφέρετε και να βγείτε από πιθανές οικονομικές πιέσεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω μεταμορφώνει το προφίλ σας, υιοθετείτε έξυπνους τρόπους να διαφημίσετε τις ικανότητες σας ή τουλάχιστον διεκδικείτε πια αυτό που σας αξίζει. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας φέρνει κοντά σε συγγενείς, παλιές παρέες, φίλους που είχατε καιρό να δείτε ή ακόμα μπορείτε να πειραματιστείτε με ένα φλερτ που γεννιέται μέσα από το διαδίκτυο. Πείτε ναι στα θέλω σας, στα πρωτοπόρα σχέδια σας και μην σταματάτε να πολεμάτε για τα όνειρά σας. Ξεχάστε ό,τι σας βάζει φρένο.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με αγάπη, περισσότερο τρυφεροί από ποτέ, ξέρετε πώς να ανταποκριθείτε στον άνθρωπο που σας στηρίζει εδώ και καιρό και όλα θα μοιάζουν μαγικά. Φυσικά και ο Ερμής στο ζώδιο σας ευνοεί και τα πήγαινε έλα σε εργοδότες, ή ακόμα και την προσπάθεια σας να ξεκινήσετε κάτι δικό σας και είστε σε φάση που όλα είναι πιθανά και το σημαντικό δεν φοβάστε πλέον, να ανοιχθείτε και να ρισκάρετε. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μιλά για έρωτα, πολλές συναντήσεις στα κρυφά και ίσως προκύψει μια σχέση από τα παλιά και σκεφτείτε την επανασύνδεση. Πείτε ναι στα συναισθήματα σας, στις αδυναμίες σας και φανείτε ευάλωτοι στα άτομα που σας αγαπάνε αληθινά. Ξεχάστε ό,τι σας παγώνει.

feature-aquarius
Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με παιχνιδιάρικη διάθεση, έχει αλλάξει τα κλίμα στα προσωπικά σας και πια δεν παρακαλάτε, δεν επιμένετε και σας κυνηγούν όλοι/ες, γιατί είστε πλέον περιζήτητοι. Ο Ερμής στον Αιγόκερω μιλάει για ταξιδάκια, όνειρα, επαφές με φίλους που σας υποστηρίζουν και απομακρύνεστε από τα άτομα που σας έχουν πληγώσει και χωρίς να φταίτε. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας αυξάνει την γοητεία σας, φέρνει υποψήφιους εραστές, αλλά και χρήματα από μια πρόταση συνεργασίας που θα αλλάξει τη ζωή σας. Πείτε ναι σε προτάσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και προβάλλετε την δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από την επαφή σας με άτομα εξουσίας. Ξεχάστε ό,τι σας παρακολουθούν.

feature-pisces
Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες συναντήσεις, συμφιλιώσεις, τρυφερά συναισθήματα και ευκαιρίες για να βγείτε από την πίεση και την καθημερινότητα μιας ανιαρής συνεργασίας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σας ενθαρρύνει για να ξανασυνδεθείτε με φίλους, ομάδες που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να κινηθείτε με περισσότερη εξωστρέφεια και σίγουρα θα αποζημιωθείτε. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ταράζει τα ύδατα, κινδυνεύετε να μπείτε σε σχέση μυστική αλλά δεν πειράζει, αξίζει να το ζητήσετε και ας μην είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Πείτε ναι σε αλλαγή καριέρας, συζητήσεις, επαφές με άτομα εξουσίας και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Ξεχάστε ό,τι σας αποθαρρύνει.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top