ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις (03 – 09/04/2017)

6d585b72b0c76381a6dd6f6a9e410eb6

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο chrtantalidou@gmail.com.

Η επιστροφή της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, δίνει δράμα στις στενές προσωπικές μας σχέσεις, όπου έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα που νομίζαμε ότι είχαμε ξεχάσει ή ξεπεράσει.

Μας ενδυναμώνει όμως ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τουλάχιστον πάνω σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μας, ωστόσο είναι μια απαιτητική εβδομάδα για τα οικονομικά, επαγγελματικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην ξεσπάμε σε οικεία πρόσωπα. Προσοχή σε ερωτικές εξιδανικεύσεις.

Κριός

Αρχίζετε και εκτιμάτε την πραγματικότητα σας, σύμφωνα πάντα με το τι εισπράττετε από τον περίγυρο σας και αυτό αυτόματα σας βάζει στη θέση του χαμένου, μια που έχετε μείνει αρκετά ανικανοποίητοι. Ερωτικά είστε σε μια σχέση που δεν βγάζει στο ξέφωτο και επαγγελματικά βρίσκεστε ακόμα στην αφετηρία ή στο τέλος μιας κατάστασης. Δηλαδή μια εβδομάδα που παίζει αρκετά με τα νεύρα σας, αυξάνει ανασφάλειες, δεν έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε ή να είστε ο εαυτός σας. Περιοριστείτε σε αυτά που έχετε, χωρίς να δυσανασχετείτε.

Ταύρος

Υπερβολική ενέργεια, νεύρα που δεν μπορείτε να συγκρατήσετε, συνεργάτες που δεν σας καταλαβαίνουν και όλα έχουν μαζευτεί γύρω σας και σας τρώνε την ενέργεια. Τουλάχιστον όμως, έχετε κάτι αποκομίσει απ΄όλη αυτήν την διαδικασία, ότι δεν ταιριάζουμε με όλους τους «άλλους» και καλό θα ήταν να αυξήσετε τα όρια ανοχής σας για να μην έχετε μπλεξίματα και φασαρίες. Ασχοληθείτε με το χόμπι σας, μια δραστηριότητα που σας χαλαρώνει και μην κουράζετε το μυαλό σας με επιπλέον σκέψεις που θα σας μπερδεύουν για πολύ ακόμα. Μη θέλετε να έχετε τον έλεγχο.

Δίδυμοι

Όσο και αν θέλετε να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φιλική παρέα ή ακόμα και να χαρείτε τον έρωτα, υπάρχει πάντα ένα εμπόδιο, ένα αγκάθι στην καρδιά, που σας τραβάει πίσω και δεν σας αφήνει να είστε ο εαυτός σας.  Αυτό συμβαίνει γιατί έχει αποφασίσει να μην παρασύρεστε από την αυθόρμητη φύση σας και υπολογίζετε τα πάντα, πλέον με τη λογική. Αυτή η παραμόρφωση της «εικόνας» σας, όμως δίνει λάθος συμπεράσματα και οδηγείστε σε αδιέξοδα ή κυκλοθυμικά επεισόδια που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε.

Καρκίνος

Είστε πλέον ένας διαφορετικός άνθρωπος, που ζει όμως ακόμα στην ίδια πραγματικότητα, χωρίς  να βιώνετε τις αλλαγές που θέλετε και αυτό σας απογοητεύει. Αρκετά θα θυμώνετε και θα στεναχωριέστε αυτήν την περίοδο, για μια σχέση που δεν πήγε όπως θα θέλατε ή ακόμα ένα όνειρο που, εξαιτίας των υποχρεώσεων σας, δεν καταφέρατε να πραγματοποιήσετε. Βέβαια όλα να ξέρετε, ότι μπορούν να ανατραπούν την τελευταία στιγμή και να πάρετε πίσω ότι σας έχουν «κλέψει» και χωρίς καν να το ζητήσετε. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο.

Λέων

Ερωτικά αφυπνισμένοι και με πιο χαλαρή διάθεση αφήνετε τα σοβαρά πίσω σας και έχετε ντυθεί πιο ανέμελα, με φωτεινά χρώματα και θέλετε να πάρετε χαρά από μια σχέση, που μπορεί να μην έχει διάρκεια, αλλά τουλάχιστον σας κάνει και χαμογελάτε.  Επίσης, το συνεχές τρέξιμο που ρίχνετε για την δουλειά σας ή ψάχνοντας για μια απασχόληση σας αναζωογονεί,  κλέβει χρόνο, έτσι ώστε να μην σκέφτεστε και όλα συνηγορούν να βλέπετε τη ζωή πιο αισιόδοξα. Έτσι, αφήστε τα πράγματα στην τύχη, που θα σταθεί δίπλα σας, αρκεί βέβαια να την εμπιστευτείτε. Μην απογοητεύεστε με την πρώτη δυσκολία.

Παρθένος

Μαντάρα τα έχετε κάνει στα ερωτικά σας, δηλαδή δεν μπορέσατε να βρείτε την άκρη με τα συναισθήματα σας και συνεχώς επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη που θα σας οδηγήσουν όμως, σε αναπόφευκτο τέλος και θα πληγωθείτε. Το οικογενειακό περιβάλλον επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σας, έχετε δηλαδή βάρη που δεν μπορείτε να διώξετε, ή ακόμα δεν βρίσκετε την κατανόηση ή την αγάπη που ζητάτε. Οικονομικά λίγο καλύτερα, αρκεί να τολμήσετε δραστικές αλλαγές και να μην φοβηθείτε το ρίσκο. Βγείτε από το «καταφύγιο» σας.

Ζυγός

Εσείς, είστε λίγο στον «κόσμο» σας, δηλαδή ότι και να γίνετε γύρω σας, έχετε αποφασίσει ότι θα πετύχετε, θα ξεπεράσετε όλους τους σκοπέλους και δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Η ερωτική σας ζωή συνεχίζει βέβαια να σας απασχολεί, αλλά τώρα μεγαλύτερη σημασία, έχει ο εαυτός σας και θέλετε πλέον να καλύπτονται οι ανάγκες σας και να μην κάνετε συνέχεια τα χατίρια των γύρω σας. Συγγενείς και το κοντινό περιβάλλον είναι πηγή ανησυχίας, μια που θέλουν να επεμβαίνουν στη ζωή σας, όμως εσείς έχετε τον τρόπο να ξεφύγετε από τις απαιτήσεις τους. Αρκεί να το θέλετε.

Σκορπιός

Πρώτα απ΄όλα αντιμετωπίζετε τους άλλους σαν ξένους, έχετε αρκετά απομακρυνθεί από τους δικούς σας, καθώς πιστεύετε ότι κανείς τώρα δεν αξίζει την «αγάπη» σας και είστε μέσα στα νεύρα και καλύτερα να συνέλθετε. Η μόνη διέξοδος για να φτιάξετε την ψυχολογία σας, είναι ο έρωτας, το φλερτ ή τουλάχιστον συναντήσεις με άτομα που δεν μοιράζεστε τις δυσκολίες της ζωής, έτσι ώστε να περνάτε ανάλαφρα και χωρίς προσδοκίες. Μην θέλετε όλα  τώρα να τα ξεκαθαρίσετε, γιατί δεν ήρθε η ώρα και δεν θα  τα καταφέρετε. Οικογενειακά βάρη συνεχίζουν να σας αγχώνουν.

Τοξότης

Επιστροφή στην οικογενειακή εστία, σε αγαπημένα πρόσωπα , σε γνώριμες αγκαλιές και μια παλιά σχέση θα αναζωογονηθεί και θα αρχίσετε να περνάτε καλύτερα , τουλάχιστον σε σχέση με τα συναισθηματικά σας. Οικονομικά , ίσως δείτε μια μικρή βελτίωση, σταθεροποίηση, που θα σας βοηθήσει να καλύψετε τουλάχιστον τα έξοδα σας και θα σας φύγει ένα βασικό άγχος. Μην μένετε στα «άσχημα» , ξεμπερδέψτε, βγάλτε από μέσα σας, την ιδέα της «καταστροφής» και κινηθείτε πιο δυναμικά. Οι προκλήσεις θα σας κάνουν πιο δυνατό.

Αιγόκερως

Συνεχίζουν οι κόντρες με τα πρόσωπα που «κάθονται» στους ώμους σας, σκέφτεστε βέβαια πως θα ξεφορτωθείτε όσους/ες συνεχίζουν να σας ελέγχουν, απλά γιατί τους έχετε ανάγκη και είστε αρκετά μπερδεμένοι. Ωστόσο, διέξοδος υπάρχει, είτε μέσα από την διαρκή ενασχόληση, με την δουλειά σας, είτε μέσα από μια φιλική σχέση που τείνει να γίνει ερωτική και να σας απογειώσει (το έχετε ανάγκη). Διαλέξτε ακριβώς αυτό που σας ηρεμεί και χαλαρώνει και μην ζητάτε αυτήν την στιγμή τα πολλά. Μείνετε ικανοποιημένοι με αυτά που έχετε.

Υδροχόος

Προβληματισμοί γύρω από οικονομικά ζητήματα και κυρίως θα περάσετε από μια υπαρξιακή κρίση που θα σας βάλει σε μια κατάσταση «μονόδρομος»,  δηλαδή και θέλετε κάποια πράγματα να γίνουν, από την άλλη όμως δυσκολεύεστε να βρείτε τον τρόπο που θα σας δικαιώσει. Δώστε μεγάλη σημασία στην διαίσθηση σας, απαλλαγείτε από το άγχος και βγείτε από καταστάσεις που πιέζουν-καταπιέζουν την προσωπικότητα σας. Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας; αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και κάντε άμεσα την θεωρία, πράξη.

Ιχθύες

Το πήγαινε έλα σε επικίνδυνες ερωτικές αγκαλιές έχει πάντα ένα τίμημα, που θέλετε να το πληρώσετε ή μάλλον να το ακριβοπληρώσετε; Είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να πείτε αλήθειες ή ακόμα το χειρότερο σας, να πληγώσετε αγαπημένα άτομα; Η εβδομάδα απαιτεί από εσάς, να είστε λίγο παγωμένοι , αδιάφοροι απέναντι στα συναισθήματα σας και αυτό για να μην φέρετε, προκαλέσετε την καταστροφή. Αφήστε τα πράγματα όπως είναι και μην παίζετε με την τύχη σας. Οικονομικοί προβληματισμοί.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top