ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (Από 27 Έως 02 Ιανουαρίου 2022)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

H τελευταία εβδομάδα του χρόνου θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες σου, θα ακούσει τις προσευχές σου.. θα σου φέρει δώρα, και σημαντικές εξομολογήσεις…νιώθεις ότι ευλογείσαι από το Σύμπαν.. για τέτοιο γύρισμα σου μιλάω.

Υστερόγραφο, από τις 29/12 ο Δίας στους Ιχθύες ενδυναμώνει την πίστη σου, προμοτάρει τα σχέδια σου , βάζει γκλίτερ στις σχέσεις σου.. γράφει το παραμύθι ..επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες

Υστερόγραφο, στις 2/1/22 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα φέρει ευκαιρίες πραγμάτωσης , υλοποίησης στόχων και νιώθεις αρκετά πιο σίγουρος για αυτά που θέλεις να πετύχεις. Επηρεάζονται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου γύρω από την 12η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου,   η είσοδος του Δία στους Ιχθύες λειτουργεί ως από μηχανής θεός και θα αφυπνιστείτε εσωτερικά. Θα ασχοληθείτε με την μεταφυσική, τις εναλλακτικές θεραπείες και την Τέχνη. Πιθανή γνωριμία με άτομο που συνδέεστε ψυχικά. Επανασύνδεση.   Κριός β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα φέρει επαγγελματικές ενάρξεις , διαπραγματεύσεις με πρόσωπα εξουσίας και ευκαιρίες για κοινωνική άνοδο. Μην φοβηθείτε τις ευθύνες. . Κριός γ’ δεκαημέρου, θα γίνυν συναντήσεις αυτήν την εβδομάδα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  η είσοδος του Δία στους Ιχθύες θα τονώσει τον φιλικό σας κύκλο και θα σας δοθούν ευκαιρίες να πρωτοστατήσετε μέσα σε μια κοινωνική ομάδα. Όνειρα, στόχοι γίνονται πραγματικότητα.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε στόχους, να διευρύνετε τις επαφές σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και επιλέξετε τις σπουδές των ονείρων σας.    Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  έχετε την δυνατότητα να ευνοηθείτε σε νομικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας άγχωναν. Συζητήσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Επαφές μυστικές Ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες θα ευνοήσει θέματα καριέρας, σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και θα έχετε κοινωνική άνοδο. Πιθανές συζητήσεις για δέσμευση, επισημοποίηση.    Δίδυμος β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και περιουσιακά ζητήματα που μοιράζεστε με τρίτους. Ευκαιρίες για νέες οικονομικές συμμαχίες εμφανίζονται. Η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της.  Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έρχεστε αρκετά συχνά σε αντιπαράθεση με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία και αυτό πιθανόν θα σας κάνει αρκετά καχύποπτους και πιο επιφυλακτικούς. Η σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι πολύπλοκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες ευνοεί θέματα σπουδών, επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και προχωράτε προς νέες ενδιαφέρουσες κατευθύνσεις. Θέματα πίστης, θρησκείας επαναξιολογούνται    Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μιλάει για μια νέα γνωριμία ή επανασύνδεση που σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  θα συναντήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα, και θέματα εμπιστοσύνης βγαίνουν στην επιφάνεια. Παραμένετε καχύποπτοι.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες θα σας αφυπνίσει εσωτερικά και μέσα από μια ερωτική σχέση θα μεταμορφωθείτε. Οικονομικά διλήμματα αναμένονται. Πιθανή κληρονομιά.     Λέοντα β΄δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, και να αλλάξετε ρότα , ακόμα και να πάρετε μια ευνοική μετακίνηση. Επίσης αλλάζετε διατροφικές συνήθειες, καθημερινότητα. Φλέρτ σε χώρο εργασίας αναμένεται.   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,   επιστρέφετε σε οικείο περιβάλλον, επανασυνδέεστε με πρώην συνεργάτες, φίλους και συναδέλφους. Συζητήσεις γύρω από ένα θέμα που αλλάζει την εργασιακή σας κατάσταση αναμένονται. Επιλύονται παρεξηγήσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες θα τονώσει τις διαπροσωπικές σχέσεις σας και θα αλλάξει η συναισθηματική σας κατάσταση. Μια νέα σχέση είναι στο προσκήνιο. Ευνοείστε σε σχέσεις, σε σταθερές συνεργασίες.   Παρθένε β΄δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα δώσει ερωτική χαρά, επανασύνδεση με το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας και η ερωτική σας κατάσταση. Νιώθετε πως κάτι όμορφο ξεκινάει.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ερωτικές συναντήσεις αναμένονται και θα είναι αρκετά έντονες οι τελευταίες μέρες του χρόνου. Ωστόσο, κρατάτε μια επιφυλακτική στάση , δεν θέλετε να δεσμευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες θα βελτιώσει την εργασιακή σας κατάσταση και πιθανόν να προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις. Προσοχή σε θέματα διατροφής. Ασχοληθείτε με τις εναλλακτικές θεραπείες.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα ευνοήσει θέματα οικογενειακά και ακινήτων. Μερικοί απ΄εσάς θα αλλάξετε κατοικία, η θα διαμορφώσετε διαφορετικά τον χώρο σας.      Ζυγός γ’ δεκαημέρου, συζητήσεις και πιέσεις αναμένονται γύρω από θέματα οικογενειακά και είστε αρκετά καχύποπτοι με τους δικούς σας ανθρώπους. Λύσεις αναμένονται γύρω από ένα ακίνητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες θα ευνοήσει την ερωτική σας κατάσταση και θα ανέβει η ψυχολογία σας. Σχέση με άτομο νεώτερο αναμένεται.  Επιχειρηματικές ενάρξεις.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα φέρει μια νέα συμφωνία , θα προχωρήσετε προς νέες συνεργασίες και θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον που σας καταπίεζε. Δυναμικά θα κινηθείτε μέσα στο διαδίκτυο.   Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  αναμένονται συζητήσεις και επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες που θα σας δώσου το κίνητρο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Επανασυνδέσεις που έχουν όμως ερωτηματικά. Σχέσεις έντονες, παθιασμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, με το πέρασμα του Δία στους Ιχθύες γίνεστε σαφώς πιο συναισθηματικοί και θα έρθετε κοντά στο άτομο που συνδέεστε ψυχικά. Οδεύετε προς το σπίτι των ονείρων σας.    Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια θετική αλλαγή στα οικονομικά σας και μερικοί απ΄εσάς θα δημιουργήσετε μια νέα πηγή εσόδων. Αλλαγή εργασίας.     Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  βοηθιέστε οικονομικά από το σύμπαν αυτές τις μέρες, καθώς αναμένεται να πάρετε μαζεμένα χρήματα. Υπάρχουν και έξοδα. Η ερωτική σας κατάσταση παραμένει μπερδεμένη αλλά ενδιαφέρουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας, να έρθετε σε επαφή με μελλοντικούς συνεργάτες και να υπογράψετε μια συμφωνία. Ερωτικές στιγμές αναμένονται. Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας και με μια Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, μπορείτε να κόψετε και να ράψετε το …κοστούμι στα μέτρα σας. Είστε αρκετά ευνοημένοι. Αισθηματική βελτίωση αλλά και οικονομική άνοδο.    Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου,   έχετε αναλάβει δυναμικούς ρόλους μέσα στην καθημερινότητα σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας από το περιβάλλον σας. Φιλικές σχέσεις ευνοούνται.  Ερωτική νίκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες φέρνει οικονομική ανάταση και μπορείτε να καλύψετε τα κενά σας, με μια νέα πηγή εσόδων. Προσοχή όμως σε δανεισμό. Αποφύγετε να είστε υπεραισιόδοξοι.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα φέρει εξελίξεις σε μια προσωπική κατάσταση που παραμένει ακόμα μυστική. Αναμένεται και οικονομική ενίσχυση.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου,  μυστικές συναντήσεις αναμένονται και επιστροφές που θα τονώσουν την συναισθηματική σας κατάσταση. Προσοχή σε μυστικά που μπορεί να αποκαλυφθούν και να σας εκθέσουν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύς α΄δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στο δεκαήμερο σας είναι χαρμόσυνο γεγονός και θα ευνοηθείτε αρκετά. Προχωρήστε σε νέες επιλογές,  πείτε ναι σε προτάσεις και εκτιμήστε τις δυνάμεις σας. Η ζωή σας βελτιώνεται.  Το σύμπαν σας στηρίζει ..  Ιχθύ β΄ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ένα νέο κύκλο, όπου μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε και να φανεί η αξία σας. Μια φιλική σχέση αλλάζει μορφή. Όνειρα υλοποιούνται.    Ιχθύ γ΄ δεκαημέρου, επανασυνδέσεις αναμένονται και πολλά διλήμματα αυτό το διάστημα, αλλά είναι στο χέρι σας να διακρίνετε τις ευκαιρίες. Κρατήστε απόσταση από άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

To Top