ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (8 έως 14 Απριλίου 2019)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Εβδομάδα αποπλάνησης ξεκινά..  όπου μας κατέχει ένας περίεργος ερωτισμός, μια εμμονή, ένα πείσμα να αιχμαλωτίσουμε το αντικείμενο του πόθου μας και θα εμπλακούμε σε σκάνδαλα και αταξίες που θα έρχονται σε κόντρα με το ηθικό μας σύστημα..

Μα Χωρίς τάξη και καθόλου ηθική;;

Υστερόγραφο.. Καλές οι συγκυρίες για να εδραιώσουμε τη θέση μας μέσα σε επαγγελματικό χώρο, βέβαια θέλει δουλειά, εννοείται ότι θα κουραστείς..Ηλιος στον Κριό σε τετράγωνο με Κρόνο στον Αιγόκερω..

Υστερόγραφο, παίζεις, φλερτάρεις με την τύχη σου, ταξιδεύεις, γνωρίζεις κόσμο…απελευθερώνεσαι.. Ήλιος τρίγωνο με Δία..

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, μέρες έντονης κοινωνικοποίησης, βιώνετε ευχάριστες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, πιθανόν να έχετε επανασυνδεθεί με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και έχετε καλύτερη ψυχολογία. Βέβαια οικονομικά είστε αρκετά ζορισμένοι. Κριός β’ δεκαημέρου, νιώθετε πως έχετε υπερφορτωθεί αρκετά «βάρη» και υποχρεώσεις, ωστόσο είναι ένα διάστημα που αξίζει να κουραστείτε με σκοπό πάντα να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Προσπαθείστε να μην απογοητεύεστε από τυχόν κακές στιγμές της εβδομάδας. Ερωτικά ζείτε το όνειρο..μυστικές σχέσεις σας μπερδεύουν. Κριός γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σας κάνουν να υπερβάλλετε αρκετά, έχετε καταφέρει ωστόσο να πλησιάσετε αρκετά από τα όνειρα σας και καλό είναι να ξεπεράσετε συμπτώματα..ηττοπάθειας και να μάθετε να ελέγχετε τις σκέψεις σας. Ερωτικές ζήλειες σας προβληματίζουν.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου, μέρες που απαιτούν από εσάς προσαρμογή σε νέα δεδομένα, αφού πρώτα αποβάλλετε οτιδήποτε σας κάνει να άγχεστε ή να φοβάστε και πρέπει να κινητοποιηθείτε μυστικά έτσι ώστε να οργανωθείτε και να ξεπεράσετε εμπόδια που σας φέρνει ένας δικός σας άνθρωπος και χωρίς να το θελήσετε. Αναζητήσετε νέες επαφές.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, οι συγκυρίες σας επανασυνδέουν με το φιλικό σας κύκλο, πιθανόν να είστε ενεργά κινητοποιημένοι σε μια οργάνωση-ομάδα και αυτό σας έχει ενδυναμώσει αρκετά. Οικονομικά θέματα θα συζητηθούν αυτήν την εβδομάδα, οπότε πρέπει να είστε σαφώς πιο μαζεμένοι και σκεπτικοί γύρω από τα έξοδα σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις, λαμβάνετε συνεχώς βοήθεια από το περιβάλλον σας και είστε σαφώς πιο σίγουροι και αποφασισμένοι να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας είχε εγκλωβίσει. Ζείτε μια απελευθερωτική περίοδο και συγχρόνως έχετε ένα όραμα να υποστηρίξετε. Σταθεροποίηση και διευκόλυνση σε νομικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, μέρες έντονων αντιδράσεων αλλά και προσωπικών επιτυχιών, ζείτε και γενικά πρέπει να σταματήσετε να γκρινιάζετε και να ακολουθήσετε τις εξελίξεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα αλλά και οργάνωση. Οι εργασιακές σας συνθήκες πιθανόν να σας κουράζουν και να πρέπει να διαμορφώσετε το πρόγραμμα σας ανάλογα. Ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Δίδυμος β’ δεκαημέρου, οι ερωτικές σας επιλογές θα σας απογειώσουν αυτήν την εβδομάδα και πιθανόν δεν θα θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο εκτός από το νέο σας ταίρι. Ωστόσο, οι προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά σας θέματα συνεχίζονται. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, σταθερές συνεργασίες και συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεπεράσει αρκετά εμπόδια, αφήνοντας πίσω σας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Αξιοποιήσετε σωστά τις γνωριμίες σας και κατευθυνθείτε προς την ..κορυφή. Οικογενειακές στιγμές ευνοούνται.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, βγείτε από τον τοξικό κύκλο των φόβων και των «παραισθήσεων» και αρπάξτε τις ευκαιρίες που τώρα έρχονται και θα αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο. Πιθανόν να ασχολείστε αρκετά με μυστικά ..τύψεις ή αρνητικά συναισθήματα και αυτό να σας κάνει να χάνετε τον έλεγχο και τη λογική σας.. Αντιμετωπίστε τα προβλήματα σας κατάματα. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, μπορεί να έχουν δυσκολέψει τα πράγματα με αποτέλεσμα να πρέπει να είστε συνεπείς και αποδοτικοί σε ότι συμφωνείτε και κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο ωστόσο έχετε την τύχη με το μέρος σας και μπορείτε να πετύχετε αρκετούς από τους στόχους σας. Απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις και καλή ψυχολογία έτσι ώστε να αποφύγετε υπερβολές και ακραίες συμπεριφορές κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα χειριστείτε με ψυχραιμία τυχόν καθυστερήσεις. Βέβαια ευνοείστε και σε θέματα νομικά, σπουδών και γενικά αλλάζει ο περίγυρος σας και δέχεστε προτάσεις που θα σας ανοίξουν πόρτες..κλειστές. Αρπάξτε ευκαιρίες μέσα στον εργασιακό χώρο.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ενεργά ακολουθείτε πλέον τα όνειρα σας, βέβαια μπορεί αυτό να σας απομακρύνει από το φιλικό σας κύκλο λόγω υποχρεώσεων και γενικά θα δείτε ότι θα βάλετε νέες προτεραιότητες. Συγκεντρωθείτε λοιπόν στους στόχους σας και βγείτε από την μετριότητα. Εντάσεις με το περίγυρο θα σας αναστατώσουν. Λέοντα β’ δεκαημέρου, διανύετε μια ερωτική εβδομάδα, μπορεί να ζείτε ένα όνειρο και βέβαια αυτό σημαίνει ότι θα κινηθείτε με υπερβολή και σαν να είστε υπνωτισμένοι. Προσπαθείστε να βρείτε όμως τις ισορροπίες σας και να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Προσοχή σε θέματα καθημερινότητας. Μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας και γενικά άτομο που ρισκάρετε και έτσι φλερτάρετε με την τύχη αυτές τις μέρες και θα κλείσετε τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες . Συναισθηματικά είστε στα καλύτερα σας και η αυτοπεποίθηση σας θα χτυπήσει κόκκινο.. Προσοχή μόνο σε καταχρήσεις και ακραίες συμπεριφορές.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε ανταγωνισμό και αντίσταση μέσα στον επαγγελματικό χώρο και συνεχώς σας ζητείτε να αποδείξετε την αξία σας ωστόσο αδράξτε την ευκαιρία για να προχωρήσουν τα σχέδια σας και ικανοποιήστε τις φιλοδοξίες σας. Ερωτικές συναντήσεις ευνοούνται μέσα σε επαγγελματικό χώρο. Παρθένε β’ δεκαημέρου, καλά τα νέα εάν είστε δεσμευμένοι και σκέφτεστε να επισημοποιήστε τη σχέση σας , είναι πράγματι ιδανικό το διάστημα για να ζήσετε τον έρωτα σας αλλά και να κερδίσετε μια μόνιμη θέση στην αγκαλιά του/της αγαπημένου σας. Καλές οι συνθήκες και για τακτοποίηση ζητημάτων και ξεκαθαρίσματα με άτομα νεώτερης ηλικίας, κυρίως εάν είστε γονείς. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις ζείτε σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, μπορείτε να χαρείτε όμορφες οικογενειακές στιγμές καθώς και να διεκπεραιώσετε με ευκολία θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας . Χρήματα από αγοραπωλησία.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εξελίξεις που αφορούν πιθανές σπουδές που σκέφτεστε να ξεκινήσετε ή μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα και ζείτε ένα έντονο διάστημα όπου μπορείτε να ταξιδέψετε, να γνωρίστε άτομα διαφορετικής κουλτούρας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, αλλάζοντας τελείως τον τρόπο σκέψης σας. Ερωτικά ευνοείστε. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε αρνητικές συμπεριφορές με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνετε την ψυχραιμία σας και να μη μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας. Συνεχίζονται οι πιέσεις και αυτές τις μέρες, ωστόσο έχετε διεξόδους, εάν ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, προσέξτε περισσότερο την διατροφή σας και γενικά πείτε ναι σε εξορμήσεις που σας χαλαρώνουν. Ερωτικές κατακτήσεις μέσα σε εργασιακό χώρο. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις εφόσον επιλέγετε να μη εστιάζετε την προσοχή σας σε οτιδήποτε αρνητικό και παρασύρεστε συναισθηματικά. Υπάρχουν πολύ καλές στιγμές που αφορούν την ερωτική σας ζωή, όπου θα έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι σας και θα ξεκαθαριστούν αρκετές παρεξηγήσεις. Κινητοποιηθείτε μέσα από το διαδίκτυο.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, συνεχίζονται οι συζητήσεις γύρω από ένα οικονομικό σας θέμα, καθώς έφτασε ο καιρός να επιλύσετε διαφορές που έχετε με τους άλλους και να τακτοποιήσετε όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Αλλάζει αρκετά ο τρόπος σκέψης σας και θα βάλετε νέες προτεραιότητες. Σκορπιός β΄δεκαημέρου, τρέχετε για να τακτοποιήσετε νομικά, γραφειοκρατικά θέματα, σας πιέζει και ο χρόνος, ωστόσο έτσι μόνο θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και τελικά να απαλλαγείτε από ένα ψυχοφθόρο ζήτημα που σας έχει απασχολήσει για χρόνια. Ερωτικά είστε στα καλύτερα σας, οι ελεύθεροι πιθανόν να ξεκινήσουν μια νέα σχέση και οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα. Οικονομική βελτίωση μέσα από τυχερά παιχνίδια. Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, τολμήστε να παίξετε, φλερτάρετε με την τύχη σας, τον έρωτα και απενοχοποιηθείτε από το παρελθόν και τις εσφαλμένες σας επιλογές. Θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικές υποθέσεις.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, έντονος ανταγωνισμός επικρατεί σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις, πρέπει και θα δείξετε ότι είστε άτομα φιλόδοξα και με όραμα και ικανά να ανταπεξέλθετε σε όλες τις καταστάσεις, βέβαια πρέπει να υιοθετήσετε ένα πιο διπλωματικό τρόπο έκφρασης. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι και παράξενα αναστατωμένοι. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με την διαχείριση ενός ακινήτου θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα αλλά και γενικά θα έχετε ανεβασμένη ψυχολογία και θα επανασυνδεθείτε με άτομα του οικογενειακού σας χώρου. Ερωτικά είστε αρκετά καλά. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις σε θέματα επιχειρηματικά, εάν ρισκάρετε ή ασχολείστε με τυχερά παιχνίδια ή ακόμα και εάν επιθυμείτε να ζήσετε μια περιπέτεια με ένα άτομο νεώτερης ηλικίας. Προσέξτε όμως μη παρασυρθείτε σε σπατάλες και βγείτε τελικά από τον προϋπολογισμό σας. Μην ξοδέψετε την τύχη σας.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, είστε κάπως πιεσμένοι αυτό το διάστημα, τρέχετε να προλάβετε προθεσμίες , να τακτοποιήσετε την καθημερινότητα σας αλλά πολλές φορές θα βγαίνετε εκτός προγράμματος και θα πρέπει να ξεκινάτε πάλι και από την αρχή. Ερωτικές παρεξηγήσεις αναμένονται. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ευνοείστε από τον φιλικό σας κύκλο,  πιθανόν και μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική και γενικά έχετε αλλάξει αρκετά τη στάση και τη στρατηγική σας με αποτέλεσμα να βιώνετε καλύτερες συνθήκες και να έχετε αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής σας. Ωστόσο, συνεχίζονται οι πιέσεις από τρίτα πρόσωπα και καλό θα ήταν να μην υποκύπτετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, θετικές εξελίξεις, ξεκινάτε με καλύτερη ψυχολογία, καθώς έχετε καταφέρει να νικήσετε το παρασκήνιο και τα δήθεν καλοπροαίρετα σχόλια και γενικά κερδίζετε τον σεβασμό και την αναγνώριση. Προσοχή σε διαπροσωπικές σχέσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αυτό το διάστημα είναι αρκετά απαιτητικό για εσάς που έχετε βάλει σαν πρώτη προτεραιτότητα της ζωής σας, τις φιλοδοξίες και αναμένετε να τρέξετε, να κουραστείτε για να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε. Ερωτικά είστε σε δίλημμα. Σταθερές σχέσεις και καταστάσεις ανατρέπονται. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  προσοχή στο νευρικό σας σύστημα, πρέπει να προσέχετε γενικά τον εαυτό σας, να αποφύγετε τα εξαντλητικά ωράρια και να προσπαθήσετε να ξεκουράζεστε και να κοιμάστε περισσότερο. Η ερωτική σας ζωή αναβαθμίζεται σιγά σιγά καθώς και οι αποδοχές που σχετίζονται με μια νέα πηγή εσόδων.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, θετικές εξελίξεις, συμφωνίες με το φιλικό σας κύκλο θα σας ευνοήσουν και θα δραστηριοποιηθείτε αρκετά έντονα το επόμενο διάστημα. Προσοχή σε καταχρήσεις και μυστικές σχέσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, έντονο το κλίμα και εντάσεις αντιμετωπίζετε μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, ωστόσο εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις για να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας και να βγείτε από νοητικά κυρίως αδιέξοδα. Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν έχει λύση. Ερωτικά ευνοείστε. Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  ζείτε μια περίοδος αρκετά καλή για τα ερωτική σας ζωή, έχετε το χρόνο να αφιερώσετε στον σύντροφο σας και ουσιαστικά περνάτε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος, εάν βέβαια είστε παντρεμένοι. Προσοχή σε έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε μια προσωπική σχέση, να επενδύσετε περισσότερο στα σχέδια σας ή σε άτομα εξουσίας που τώρα σας πλησιάζουν για να σας υποστηρίξουν. Αγαπήστε τον εαυτό σας.

To Top