ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου 2019)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Η πρώτη έκλειψη του χρόνου, Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω είναι γεγονός, στις 6 Ιανουαρίου 2019 και ζεις στιγμές σκληρού ρεαλισμού και έχεις αρκετή δουλειά, το μυαλό σου είναι σε υποχρεώσεις και μόνο προβλήματα. Βέβαια θα δοθούν λύσεις. ( επηρεάζεται το β δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού)

Υστερόγραφο, Με τον Άρη πανίσχυρο στον Κριό να κάνει ποδαρικό την Πρωτοχρονιά, η ενέργεια είναι καθαρά αρσενική, οπότε είτε σε άμυνα ή επίθεση παρεμβαίνεις, ανταγωνίζεσαι και προκαλείς, παίζεις με την τύχη σου.

Υστερόγραφο, Ερμής τρίγωνο με Ουρανό  ευχάριστες εκπλήξεις που λήγουν όμως σύντομα.. ας είναι ..

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στο δικό σας δεκαήμερο, ξεκινά η χρονιά και αυτό είναι σημαδιακό για να βάλετε νέους στόχους, να διεκδικήσετε την αυτονομία σας και γενικά να γίνετε πιο τολμηροί και θαραλλέοι στον έρωτα. Μην είστε ευέξαπτοι.  Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει διεξόδους σε επαγγελματικά σχέδια. Κριός β’ δεκαημέρου, επεισοδιακή εβδομάδα, η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω θα σας τοποθετήσει σε ένα νέο περιβάλλον, πόστο, πιθανόν να πρέπει να οργανωθείτε από την αρχή σε θέματα επαγγελματικά και φυσικά θα σας λείψει η ηρεμία και ο ελεύθερος χρόνος. Ερωτικές στιγμές.   Κριός γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, καθώς και σε νομικά ζητήματα, πιθανόν να ευνοηθείτε και να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε εκκρεμότητες με πρώην συντρόφους ή συνεργάτες. Νέος προσανατολισμός.

Ταύρος

Ταύρος α΄δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, ξεκινά η χρονιά και είστε αγχωμένοι και προβληματισμένοι για υποθέσεις που αφορούν ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Προσέξτε βέβαια και την υγεία σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δίνει διεξόδους σε θέματα σπουδών, νομικές εκκρεμότητες και προσανατολίζεστε σε νέες κατευθύνσεις.    Ταύρος β’ δεκαήμερου, η Νέα Σελήνη, Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω θα αφαιρέσει οτιδήποτε περιττό που έβλαπτε την ψυχολογία σας και θα είστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με τα σχέδια σας και τους συνεργάτες σας. Επιτυχία σε ομάδες, συλλόγους.   Ταύρος γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις σε μυστικές συναντήσεις, ευνοείστε παρασκηνιακά και μπορείτε να διασφαλίσετε νέες συμμαχίες μέσα από προτάσεις που πρέπει να δεχτείτε. Aσχοληθείτε με τα ακίνητά σας.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, ξεκινάει η χρονιά και δραστηριοποιείστε έντονα μέσα στον φιλικό σας κύκλο, ή σε μια ομάδα θέλοντας να δώσετε το στίγμα σας και να ακολουθήσετε αυτό που αγαπάτε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, δίνει διεξόδους σε οικονομικά ζητήματα, κληρονομικής φύσεως ή κοινής περιουσίας. Θέλετε να γίνουν ξεκαθαρίσματα.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, απαλλάσσει από ένα βάρος που αφορά την κοινή  περιουσία σας,  γιατί θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα αλλά θα νιώσετε περίεργα και ίσως χρειαστεί χρόνος για να διαχειριστείτε συναισθηματικά τη νέα σας κατάσταση.   Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις βιώνετε και χαμογελάτε αυτές τις μέρες, καθώς ευνοείστε σε ανοίγματα με νέες συμμαχίες αλλά και επαγγελματικά έχετε αλλάξει ρότα και είστε πολύ καλύτερα και φανερά ανανεωμένοι.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, ξεκινάει η χρονιά και βιώνετε κάποιες πιέσεις, νιώθετε άγχος μέσα στο περιβάλλον σας και πιθανόν να έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις των γύρω σας με αποτέλεσμα να πνίγεστε και να αγανακτείτε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω βοηθάσει όμως στην επίλυση διαφορών, καθίστε να συζητήσετε.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω σας απαλλάσσει από αρνητικά συναισθήματα που σας προκαλεί μια τοξική σχέση και θα πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν εκ νέου την προσωπική σας ζωή. Όλα γίνονται για το καλό σας. Καρκίνος γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις και βρίσκετε ξανά την αισιοδοξία σας, είτε γιατί θα έχετε χρόνο για να διασκεδάσετε είτε γιατί προχωράνε με επιτυχία τα σχέδια σας. Προοπτικές για θετικές εξελίξεις.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, ξεκινάει η χρονιά και έχετε ευκαιριές να σπρώξετε τα σχέδια σας, να κουνηθείτε λίγο περισσότερο και να βρείτε την «χαμένη» σας ενέργεια. Ερωτικά είστε σαφώς καλύτερα, αρκεί να ξέρετε να εκτιμήσετε τις προτάσεις που σας γίνονται. Ο Ερμής στον Αιγόκερω βοηθάει να βρείτε λύσεις που αφορούν προβλήματα της καθημερινότητας. Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, απαλλάσσει από καταστάσεις που σας εκβιάζουν ψυχολογικά, απομακρύνεστε από καταναγκαστικούς ανθρώπους και γενικά αρνείστε να συμβιβαστείτε σε ότι δεν σας ταιριάζει. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις για να βρείτε την χαμένη σας αισιοδοξία στον έρωτα, τολμάτε να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες με άτομα ίσως , νεώτερα από εσάς, ωστόσο αυτό θα σας ανανεώσει και ανακουφίσει από τυχόν ψυχοσωματικά προβλήματα. Ο έρωτας λειτουργεί θεραπευτικά.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, ξεκινάει η χρονιά και τρέχετε αρκετά να προλάβετε προθεσμίες σε δάνεια, οφειλές με τράπεζες , γενικά είστε αρκετά αγχωμένοι με την τακτοποιήση των οικονομικών ζητημάτων και θέλετε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες. Η σεξουαλική σας ζωή όμως ανανεώνεται. Ο Ερμής στον Αιγόκερω βοηθάει στο να μιλήσετε για τα σχέδια σας, να σκεφτείτε νέους τρόπους επενδύσεων ή συνεργασιών.  Παρθένε β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, απαλλάσσει από άστοχες επιχειρηματικές κινήσεις, συνειδητοποιείτε ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και καλό είναι να μην γίνουν. Μην παρακινδυνεύετε. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις για να νιώσετε πιο ασφαλείς οικονομικά, σας στηρίζει η οικογένεια σας ή ο στενός σας συγγενικός κύκλος και είστε έτοιμοι να τολμήσετε νέες καταστάσεις και να προχωρήσετε με επιτυχία τους στόχους σας.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, ξεκινάει η χρονιά , λίγο ανάποδα και έρχεστε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις, αναβολές που οφείλονται σε λάθος εκτιμήσεις και συμπεριφορές τρίτων , γενικά είστε σε μια φάση αναμέτρησης με τους γύρω σας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σας κλείνει αρκετά στο σπίτι, μια που προτεραιότητα σας είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω απαλλάσσει από συναισθηματικές υπερβολές, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να θυσιάζετε τις ανάγκες σας για να ικανοποιήσετε συγγενείς αλλά και πιθανόν το ταίρι σας και δεν υποχωρείτε εύκολα. Πιθανές ρήξεις.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις που αρχικά σας ξενίζουν, καθώς αλλάζει ο τρόπος που συνδέεται με τους γύρω σας αλλά μπορείτε να περιμένετε ευχάριστα νέα από κοντινά σας άτομα ή μελλοντικούς συνεργάτες και έτσι θα ανακουφιστείτε με τις νέες συνθήκες που βιώνετε στην καθημερινότητα σας Πιθανή αγορά οχήματος.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ξεκινάει η χρονιά, βέβαια αυτό σημαίνει ότι είστε αρκετά αποδυναμωμένοι ψυχολογικά αλλά και σωματικά, οπότε βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και μην ασχολείστε με το περιβάλλον σας.  Ο Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει νέες σκέψεις γύρω από μια νέα απασχόληση, πιθανόν σκέφτεστε να δραστηριοποιηθείτε στο διαδίκτυο ή να ξεκινήσετε μια σπουδή για την κατάρτιση σας.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, απαλλάσσει από φοβίες, σκέψεις και πιθανόν αντιλαμβάνεστε ότι ρουφάτε την ενέργεια τρίτων και πρέπει να σταματήσετε να επιβαρύνετε τον ψυχισμό σας. Δώστε προτεραιότητα στα σχέδια σας.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο ζείτε και πιθανόν να εργαστείτε με περισσότερο πάθος και να έχετε επιτυχίες που ωφελούν την τσέπη σας και την ψυχολογία σας. Φλερτ στον χώρο εργασίας.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, ξεκινάει η χρονιά και αυτό έτσι δεν θα πλήξετε, τουλάχιστον ερωτικά, θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις, θα φλερτάρετε και φυσικά θα διασκεδάσετε. Ο Ερμής στον Αιγόκερω βοηθάει στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων και πιθανόν να συζητάτε για μια συνεργασία που θα φέρει επιπλέον έσοδα και βελτίωση των οικονομικών σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω απαλλάσσει από φοβίες για τα οικονομικά σας, έχετε ξεκινήσει ηδη να προσπαθείτε να βγάζετε περισσότερα χρήματα και συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε να αλλάξει η ζωή σας από τον καναπέ και πρέπει να το προσπαθήσετε, ακόμα και εάν οι συνθήκες σας τρομάζουν. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις που θα σας ανανεώσουν, μέσα από ξαφνικά κέρδη, δυνατές ερωτικές συναντήσεις και εάν είστε γονείς θα μπορέσετε να διορθώσετε την επικοινωνία που έχετε με τα παιδιά σας. Ψυχαγωγηθείτε και μην έχετε ενοχές.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, ξεκινάει η χρονιά και αυτό σας κάνει αρκετά επιθετικούς με το περιβάλλον σας, ίσως έχετε κάνει αρκετά υπομονή και τώρα συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε μπορεί να σας χαλάει την διάθεση. Ο Ερμής στο ζώδιο σας διευκολύνει σε αγοραπωλησίες, έγγραφα, συμβόλαια και εργασιακά ζητήματα.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη, Μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας και στο δεκαήμερο σας απαλλάσσει από τοξικούς ανθρώπους, ψυχοκαταναγκαστικές καταστάσεις, βέβαια δεν είναι κάτι που θα ζήσετε με ευχαρίστηση, ωστόσο μελλοντικά θα ωφεληθείτε. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  εκπλήξεις που αφορούν τις κοντινές σας σχέσεις, επανασυνδέσεις που σας χαροποιούν ιδιαίτερα και θα ανέβει η διάθεση σας με αποτέλεσμα να είστε και πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας και αρκετά πιο συγκαταβατικοί με την οικογένεια σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ξεκινάει η χρονιά και είναι μια καλή περίοδος για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, να βάλετε προτεραιότητες αλλά και να ταξιδέψετε , έστω και για επαγγελματικούς λόγους. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, σας βάζει σε διαδικασία εσωτερικής ενδοσκόπησης, πιθανόν να θελήσετε να ασχοληθείτε με ψυχανάλυση η μεταφυσική.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,   η Νέα Σελήνη Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, απαλλάσσει από κακές συνήθειες, τοξικές συμπεριφορές, συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας και δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε για λάθη τρίτων.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις που αφορούν τις φιλικές σας σχέσεις, θα βρεθείτε με κόσμο, πιθανόν να συμμετέχετε σε μια εκδήλωση και φανερά ανανεωμένοι θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, με τον Άρη στον Κριό, να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, έχετε μια επιπλέον ανησυχία για την οικονομική σας κατάσταση, καθώς βγαίνουν συνέχεια έξοδα που πρέπει να καλύψετε και είστε αρκετά αγχωμένοι και προβληματισμένοι. Ο Ερμής στον Αιγόκερω βοηθάει στο να βρείτε νέες συμμαχίες, καλύτερες συνθήκες εργασίας και θα δείτε ότι φίλοι σας στηρίζουν με ανιδιοτέλεια. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, απαλλάσσει από ψεύτικες ελπίδες και την τάση σας να ονειροπολείτε, καθώς βλέπετε την πραγματικότητα και ξέρετε τώρα τις δυνάμεις σας και πως μπορείτε με ρεαλιστικό τρόπο να πετύχετε τους στόχους σας.  Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, εκπλήξεις που αφορούν τα οικονομικά σας, καθώς δέχεστε προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες με πολύ καλύτερες απολαβές. Δεν πρέπει να παραπονιέστε.

To Top