ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Έχε υπομονή….

alexandra_kountoura

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Έχε υπομονή και ξαφνικά χωρίς να το περιμένεις θα βρεις και θα αγαπήσεις εκείνον τον άνθρωπο που ήρθε από το πουθενά, που θα μυρίζει άνοιξη και θα μοιράζει απλόχερα αληθινή αγάπη.

Δεν θα έχει βαλίτσες, δεν θα κρατάει δώρα στα χέρια του και τα λόγια του θα είναι μουσική που θα σε οδηγούν σε χορό ελευθερίας χωρίς μέτρημα στα βήματα, χωρίς χορογραφία.

Έχε υπομονή, γιατί θα βρεις και θα αγαπήσεις εκείνον τον άνθρωπο που θα περιποιηθεί και θα γιατρέψει τις πληγές σου, που θα φροντίσει τα σημάδια της ψυχής σου, που θα σου δοθεί χωρίς δεύτερη ή τρίτη σκέψη και θα κατεδαφίσει όλους τους τοίχους που έχεις υψώσει.

Έχε υπομονή, γιατί θα βρεις και θα αγαπήσεις εκείνον τον άνθρωπο που δεν θα πέφτει η σκιά του για να κρύβει τον ήλιο αλλά θα τον αφήνει να οδηγεί τα βήματα σου και εκείνος θα τα ακολουθεί, που θα στεγνώσει με το άγγιγμα του το νοτισμένο από τα δάκρυα μαξιλάρι σου, που θα ψάξει βαθιά μέσα σου και θα ανακαλύψει τον θησαυρό σου, θα ξεριζώσει και θα κάψει τα αγριόχορτα που φύτρωσαν στον κήπο της ψυχής σου.

Έχε υπομονή, γιατί θα βρεις και θα αγαπήσεις εκείνον τον άνθρωπο που άνοιξε τα χεριά του και χωρίς να σε κρίνει, χωρίς να σε επικρίνει, χωρίς να σου βάλει ταμπέλα στις επιλογές σου θα σε αγκαλιάσει, που δεν θα φοβάται να δείξει ότι είναι η προέκταση σου, που η ευτυχία του θα είναι το χαμόγελο σου και τα όνειρα σου για το μέλλον.

Έχε υπομονή γιατί θα βρεις και θ’ αγαπήσεις εκείνον τον άνθρωπο, που το χαμόγελο του θα είναι ζεστό φως που μπαίνει από χαραμάδα σφαλιστών παραθύρων, που ο θυμός του θα είναι μόνο όταν αντικρίζει την θλίψη σου, που η ελπίδα του για ζωή θα είναι η δική σου ανάσα, που δεν θα φοβάται να παλέψει με τους δαίμονες σου που ακόμη και βαθιά λαβωμένος εκείνος θα συνεχίζει να παλεύει για να σε σώσει και να σε τραβήξει από την άβυσσο που έχεις βρεθεί.

Έχε υπομονή γιατί θα βρεις και θα αγαπήσεις εκείνον τον άνθρωπο και ήρεμη πια θα γύρεις στην αγκαλιά του, θα ξεχάσεις να κλαις και θα θυμηθείς πως είναι να σε αγαπούν, πως είναι η πραγματική αγάπη….Έχε υπομονή…….

ipomoni

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top