ΟΜΟΡΦΙΑ

Διάλεξε κραγιόν ανάλογα με την ηλικία σου

kragionmyselvi.gr

Ματ ή γυαλιστερά; Μπορντό ή κόκκινα; Τα χείλη σου µπορούν να µεταµορφώσουν ακόµα και το πιο αδιάφορο σύνολο. Αρκεί να γνωρίζεις ποια απόχρωση είναι ιδανική για σένα, ανάλογα με την ηλικία σου.

Εκτός από το κραγιόν που σου ταιριάζει ιδανικά – ανάλογα με την ηλικία σου – θα ανακαλύψεις και τα μυστικά της τέλειας εφαρμογής. Πώς θα έχει το κραγιόν μεγάλη διάρκεια και πώς, τελικά, βάζουμε μολύβι χειλιών;

Τι κραγιόν μου ταιριάζει στα 20:

Φόρεσε άφοβα όλα τα χρώµατα και όλες τις υφές, από τις πιο γυαλιστερές µέχρι τις πιο µατ. Προτίµησε τα µατ κραγιόν αν θες να δείξεις πιο επαγγελµατικό προφίλ, αφού δίνουν κύρος στην εµφάνισή σου.

Τι κραγιόν μου ταιριάζει στα 30:

Δοκίµασε σκούρα γυαλιστερά κραγιόν σε µπορντό και κερασί, αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες, ειδικά στις ξανθές γαλανοµάτες, γιατί τονίζουν το χρώµα των µατιών τους.

Τι κραγιόν μου ταιριάζει στα 40:

Προτίµησε κρεµώδη κραγιόν σε ροζ-κοραλλί ή µπλε-ροζ, δύο καθόλου «κραυγαλέες» αποχρώσεις, οι οποίες ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες και δηµιουργούν µια κολακευτική αντίθεση µε το λευκό των δοντιών. Μια ακόµη ιδέα για να δείχνουν τα χείλη σου πιο ελκυστικά; Χρησιµοποίησε gloss µε συστατικά όπως µενθόλη ή κανέλα τα οποία ερεθίζουν ελαφρά τα χείλη, µε αποτέλεσµα να φουσκώνουν παροδικά.

Τι κραγιόν μου ταιριάζει στα 50 και στα 60:

Οι έντονες κόκκινες αποχρώσεις δείχνουν πολύ γοητευτικές σε αυτές τις ηλικίες και σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη. Όµως απόφυγε τη µατ εκδοχή σε αυτή την ηλικία, γιατί κάνουν πιο εµφανείς τις ρυτίδες στα χείλη. Προτίµησε τις κρεµώδεις φόρµουλες µε ελαφριά περλέ λάµψη που χαρίζουν όγκο.

ΠΗΓΗ: shape.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top