ΖΩΔΙΑ

Δεκέμβριος 2020. Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Και Ζώδια

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Ο εορταστικός μήνας του 2020, Δεκέμβρης σαμποτάρει τα όνειρα σου, ίσως χάνεις τη πίστη σου σε κάτι που θεωρούσες δεδομένο και γεννά αμφιβολίες και ερωτηματικά. Ωστόσο, έχει και τα καλά του, όπως με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη αλλάζεις άποψη, κάνεις εκκαθαρίσεις και οδηγείσαι σε ξεκινήματα που υπόσχονται εξέλιξη.

Υστερόγραφο , Χειμερινό Ηλιοστάσιο 21/12 και Γείωση.. όσο φτιάχνεις το παρόν σου, μη φοβάσαι..

Υστερόγραφο, ο Άρης από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.. 23/12 σε γυρνάει σε σκληρή εποχή.. θα είναι για λίγο .. μη σκιάζεσαι..

Κριός

Με τη ματιά σας σε κάτι καινούργιο θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, αλλάζοντας στην κυριολεξία “ενδυμασία” μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας(19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου σας επηρεάζει θετικά.  Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και μεταμορφώνει την ερωτική σας ζωή. Η άμεση μετακίνηση της  στο ζώδιο του Τοξότη, την ίδια μέρα, σπρώχνει για να βγείτε από τα στεγανά σας και να κυνηγήσετε έναν άπιαστο , μέχρι πρότινος έρωτα.   Ο Ερμής στον Τοξότη σας κάνει πιο αισιόδοξους, ενώ από τις 21/12 , μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, θα ανεβάσει τους τόνους στον επαγγελματικό χώρο και ήρθε ο καιρός να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες.   Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020 , η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) απαιτεί να αλλάξετε κατεύθυνση, πιθανόν να πρέπει να μετακινηθείτε, επειδή το απαιτεί η εργασία σας και γενικότερα οι συνθήκες της ζωής σας.    Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) θα ανατρέψει το πρόγραμμα σας και την οικογενειακή ρουτίνα και πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Σημαντική επιρροή του Μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 23/12 όπου δεν θα λείψουν τα παιχνίδια χειραγώγησης και έρχεστε αντιμέτωποι σε ένα συναισθηματικό χάος. Μην τραβάτε το σχοινί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη ματιά σας σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης  θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας(19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου σας βγάζουν από μια μονότονη θέση και η επιτυχία θέλει κόπο.   Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και ενδυναμώνει χρόνιες σχέσεις, ενώ η άμεση μετακίνηση της  στο ζώδιο του Τοξότη, την ίδια μέρα, θα σας βάλει σε ρομαντική, ερωτική διάθεση.   Ο Ερμής στον Τοξότη σας σπρώχνει προς επαφές και γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, ενώ από τις 21/12 , μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, σας οδηγεί σε νέες επιλογές επιμόρφωσης ή επαγγελματικής αποκατάστασης.   Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020 , η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου των μεταβλητών, γύρω από την 23η μοίρα) φέρνει  επιπρόσθετο άγχος γύρω από οικονομικά ζητήματα που αφορούν δάνεια , οφειλές και συναλλαγές με τράπεζες.   Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) αφαιρεί τρόπους σκέψης που δεν σας βοηθούν και προχωράτε σε νέους τρόπους συνεργασίας. Σημαντική επιρροή του Μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω , στις 23/12 όπου νιώθετε πως έχετε κολλήσει και παρά τις προσπάθειες σας και δεν υπάρχει εξέλιξη. Προσωρινή απογοήτευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη ματιά σας στο μέλλον  θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας(19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου δίνουν τη ώθηση να κάνετε την υπέρβαση και να ξεκολλήσετε από το παρελθόν.  Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και διευκολύνει σε εργασιακές σχέσεις,  ενώ η άμεση μετακίνηση της  στο ζώδιο του Τοξότη, την ίδια μέρα, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε συνεργασίες και σχέσεις ζωής. Ο Ερμής στον Τοξότη σας βάζει σε διαδικασία νέων επαφών,   ενώ από τις 21/12 , μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω οδηγεί σε ξεκαθάρισμα οικονομικών σχέσεων.  Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020 , η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου των μεταβλητών, γύρω από την 23η μοίρα) θα σας αποσυντονίσει , καθώς αποχαιρετάτε σχέσεις που είχατε “συνηθίσει”.     Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) δημιουργεί προβλήματα αλλά και δίνει ώθηση για νέες προοπτικές γύρω από την εύρεση μιας νεας πηγής εσόδων. Σημαντική επιρροή του Μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω , στις 23/12 σας βάζει σε μια κατάσταση αμφισβήτησης και έρχεστε σε δυναμική σύγκρουση με τις μέχρι τώρα αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη ματιά σας σε εσωτερικά ζητήματα που όμως διαμορφώνουν την εξωτερική σας πραγματικότητα θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας(19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου σας βγάζουν από τα στεγανά σας και αλλάζουν, παρά τους περιορισμούς, τις επιθυμίες σας.  Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και φέρνει ερωτισμό και φλερτ,  ενώ η άμεση μετακίνηση της  στο ζώδιο του Τοξότη, την ίδια μέρα, θα διευκολύνει εργασιακές σχέσεις και πιθανόν να ξεκουραστείτε. Ο Ερμής στον Τοξότη σας βάζει σε διαδικασία νέων επαφών,  ενώ από τις 21/12 , μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω οδηγεί σε σύσφιξη προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων.  Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου των μεταβλητών, γύρω από την 23η μοίρα) πιθανόν να  δημιουργήσει ένα κενό στην καθημερινότητα σας και να πρέπει να αποχαιρετίσετε μια σίγουρη κατάσταση και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο σας , (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) θα σας κάνει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από μια προσωπική σας σχέση Αποχαιρετάτε το παρελθόν. Σημαντική επιρροή του Μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω , στις 23/12 θα σας αναστατώσει ψυχολογικά καθώς φαίνεται να συγκρούεστε με το άλλο σας μισό. Απογοητεύσεις και συναισθηματικοί περιορισμοί.

ΛΕΩΝ

Με τη ματιά σας στη προσωπική σας ζωή και σε σχέσεις ζωής θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας(19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου απαιτούν να δεσμευτείτε έτσι ώστε να υπάρχει εξέλιξη.  Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και ανεβάζει την ψυχολογία σας,  ενώ η άμεση μετακίνηση της  στο ζώδιο του Τοξότη, την ίδια μέρα, θα σας δώσει αρκετά ερωτικά ερεθίσματα για να βγείτε από το καβούκι σας. Ο Ερμής στον Τοξότη σας κάνει πιο τολμηρούς στον έρωτα,  ενώ από τις 21/12 , μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω οδηγεί σε νέο εργασιακό περιβάλλον, όπου θα πρέπει να κινηθείτε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση.  Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου των μεταβλητών, γύρω από την 23η μοίρα) δημιουργεί τις προυποθέσεις για να βγείτε από το κλίμα της απογοήτευσης και να αρχίσετε κάτι καινούργιο με περισσότερο ενθουσιασμό.  Η Πανσέληνος στις 30/12 στον Καρκίνο, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) θα σας ρίξει λίγο ψυχολογικά, ωστόσο ξεκαθαρίζετε από παρελθοντικές καταστάσεις και θα νιώσετε πως αποχαιρετάτε το παρελθόν. Σημαντική επιρροή του Μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω , στις 23/12 ορίζει να βάλετε νέες προτεραιότητες σε σχέση με την εργασιακή σας ζωή. Υπάρχει φως στο τούνελ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη ματιά σας στην εργασιακή σας κατάσταση θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, κερδίζοντας μια καλύτερη κατάσταση μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας(19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου θα προωθούν τη σκληρή δουλειά που θα ρίχνεται.  Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και αναστατώνει το μυαλό σας και είστε κοντά στο να ερωτευτείτε ξανά και με πάθος. Η άμεση μετακίνηση της  στο ζώδιο του Τοξότη, την ίδια μέρα, θα σας βάλει σε συναισθηματική κατάσταση που κουμπούνει με τα θέλω σας και θα νιώσετε ότι έχετε ξεπεράσει το παρελθόν.    Ο Ερμής στον Τοξότη σας κάνει όλο και πιο ερωτικούς και εξωστρεφείς, ενώ από τις 21/12, μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, θα σας βγάλει από την αδράνεια και θα ελέγξετε ξανά πιθανά επιχειρηματικά σχέδια. Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020 , η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) γεννά μια θέση στην καρδιά σας και αγαπάτε με πάθος αρχικά τον νέο σας εαυτό.   Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) κλείνει επεισοδιακά αλλά και για το καλό σας νέους κύκλους σε φιλικό επίπεδο. Σημαντική επιρροή του Μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω , στις 23/12 και θέλετε να ζήσετε το πάθος έστω και εάν κοντράρει με την ηθική , είναι απαγορευμένο.

ΖΥΓΟΣ

Με τη ματιά σας στην ερωτική σας ζωή θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, αλλάζοντας στην κυριολεξία την προσωπική σας κατάσταση μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας(19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου οδηγεί σε πιο ουσιαστικές επιλογές.  Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι του Σκορπιού μέχρι τις 15/12 και προσφέρει μια οικονομική άνεση αλλά και βελτίωση σε θέματα ανεύρεσης εργασίας.  Η άμεση μετακίνηση της  στο ζώδιο του Τοξότη, την ίδια μέρα, διευκολύνει επαφές, διασυνδέσεις και ερωτικά μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο.   Ο Ερμής στον Τοξότη σας κάνει πιο εξωστρεφείς, ενώ από τις 21/12 , μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, αποχαιρετάτε πιθανά αρνητικά συναισθήματα και αρχίζετε να αισθάνεστε οικεία με το άνθρωπο που μόλις έχετε γνωρίσει ή συμφιλιωθεί.   Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020 , η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα) σας βγάλει από παλιούς τρόπους σκέψης, γίνεστε πιο ευέλικτοι και αποκτάτε με έξυπνο τρόπο αυτό που θέλετε να πετύχετε.    Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) θα δημιουργήσει ανατροπές μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε τους δαίμονες σας. Σημαντική επιρροή του Μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 23/12, όπου και πρέπει να ανατρέψετε οτιδήποτε σας τραβάει πίσω και συγκρούεστε με τους φόβους σας. Τελευταία αναμέτρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη ματιά σας σε αγαπημένα πρόσωπα και σε ότι σας κάνει να αισθάνεστε οικεία  θα υποδεχτείτε τον τελευταίο μήνα του 2020, τον Δεκέμβριο, προκαλώντας τον περίγυρο σας μια που Κρόνος (στις 17/12) και Δίας(19/12) από το ζώδιο του Υδροχόου δημιουργούν νέες και πολλές φορές παράξενες συνθήκες.  Η Αφροδίτη παραμένει στο πλουτώνιο σπίτι και στο ζώδιο σας και μέχρι τις 15/12 θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε όμορφα. Η άμεση μετακίνηση της  στο ζώδιο του Τοξότη, την ίδια μέρα, οδηγεί σε νέες νίκες γύρω από οικονομικά θέματα αλλά και στον έρωτα.    Ο Ερμής στον Τοξότη αλλάζει την  ψυχολογία σας και ενώ από τις 21/12 , μαζί με τον Ήλιο (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει νέες πηγές εσόδων και επινοείτε νέους τρόπους απόκτησης εισοδήματος. Φεγγάρια του μήνα: στις 14 Δεκεμβρίου 2020 , η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα)   Η Πανσέληνος στις 30/12 στο ζώδιο του Καρκίνου, (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 9 μοίρα) βελτιώνει και λυνει παρεξηγήσεις σε σχέσεις που διατηρείτε από απόσταση. Θα ακούσετε αλήθειες.  Σημαντική επιρροή του Μήνα, το τελευταίο τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 23/12 θα φέρει συγκρούσεις και αρκετές εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτικές αψιμαχίες φέρνει ο μήνας Νοέμβριος και θα πάρετε το αίμα σας πίσω εάν και εφόσον έχετε καταπιέσει τα συναισθήματα σας και βάλετε σε θρόνο άτομα που δεν το άξιζαν.  Ο Ήλιος στο ζώδιο σας από τις 21/11 θα φέρει τα γενέθλια σας και μια καλύτερη ψυχολογία μετά  με μυστικές επαφές που θα σας αναζωογονήσουν και ξεκουράσουν ψυχολογικά. Ο Ερμής στον Σκορπιό ανοίγει τις πύλες της ψυχανάλυσης και ασχολήστε περισσότερο με τον εαυτό σας μια που έτσι θα έρθετε και πιο κοντά στα όνειρα σας.  Φεγγάρια του μήνα: στις 15 Νοεμβρίου 2020 , η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό  (επηρεάζει κυρίως το γ δεκαήμερο, γυρω από την 23η μοίρα), οδηγεί σε πνευματικές ενασχολήσεις, εναλλακτικές θεραπείες και στην έναρξη μιας μυστικής σχέσης  Η Πανσέληνος στις 30/11 στο ζώδιο των Διδύμων, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 8 μοίρα) φέρνει την απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων, αποκτάτε δικαιώματα, αφαιρείτε άτομα και καταστάσεις από τη ζωή σας.  Σημαντική επιρροή του Μήνα, η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό γύρω στις 9/11 γεννά διλήμματα , καθώς επιστρέφετε σε καταστάσεις που επικρατεί πάθος αλλά και δυσπιστία .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας αυτό τον μήνα και να αποδείξετε στο περιβάλλον σας ότι είστε φτιαγμένοι για την επιτυχία και μπορείτε να ξεπεράσετε τις ήττες του παρελθόντος. Θέλει προσοχή η οικογενειακή εστία και γενικά καλό θα ήταν να αποφύγετε να ρίχνετε λάδι στη φωτιά.  Περισσότερη εξωστρέφεια θα έχετε από τις 21/11 και θα δείτε πως ελκύετε νέες επαφές και αναδύεσετε τελικά μέσα από το σκοτάδι σας.  Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει κοντά σας άτομα που σας στηρίζουν ψυχολογικά και το σκηνικό γίνεται  πιο φιλικό. Λαμβάνετε υποστήριξη.  Φεγγάρια του μήνα: στις 15 Νοεμβρίου 2020 , η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό  (επηρεάζει κυρίως το γ δεκαήμερο, γύρω από την 23η μοίρα), οδηγεί στην έντονη δραστηριοποίηση σας και επενδύετε πλέον σε δημόσιες σχέσεις.   Η Πανσέληνος στις 30/11 στο ζώδιο των Διδύμων, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8 μοίρα) και την καθημερινότητα σας, σίγουρα αφαιρείτε συνήθειες ή καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Προσοχή στο ανοσοποιητικό σας.    Σημαντική επιρροή του Μήνα, η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό γύρω στις 9/11 φέρνει τα πάνω κάτω σε καριέρα και έρωτα, προσοχή μην κολλήσετε σε ιστό αράχνης..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε τις επαναλήψεις και τη μονοτονία που φέρνει η συναισθηματική ανασφάλεια και ξεκουράσετε το μυαλό σε “ταξίδια” που οδηγούν στον προορισμό σας. Διευκολύνεστε αρκετά μετα τις 21/11, όπου και οι επαφές με άτομα εξουσίας θα σας ωφελήσουν κυρίως οικονομικά.  Ο Ερμής στον Σκορπιό θα φέρει κοντά σας τις κατάλληλες ευκαιρίες αλλά και εσείς θα μπορέσετε να πλησιάσετε με τον κατάλληλο τρόπο τους συνεργάτες σας.  Φεγγάρια του μήνα: στις 15 Νοεμβρίου 2020 , η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό  (επηρεάζει κυρίως το γ δεκαήμερο, γυρω από την 23η μοίρα), οδηγεί σε νέα επαγγελματική συνεργασία που ανοίγει την πόρτας της επιτυχίας.  Η Πανσέληνος στις 30/11 στο ζώδιο των Διδύμων, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 8 μοίρα) “αφαιρεί”τον  έρωτα που παραμένει ανικανοποίητος και αρχίζετε να πατάτε στα πόδια σας. Σημαντική επιρροή του Μήνα, η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό γύρω στις 9/11 ευνοεί επαφές και ρομαντικά μηνύματα μέσω από το διαδίκτυο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά τρεχάματα συνεχίζονται και τον μήνα Νοέμβριο με τη διαφορά αναγνωρίζετε τον εχθρό και μπορείτε να προφυλαχτείτε από πιθανή “κακοκαιρία”.Ερωτικές ανατροπές ζείτε μετά τις 21/11, και είναι στο χέρι σας να αποφύγετε πιθανά λάθη του παρελθόντος. Ανανεωθείτε μέσα από σχέσεις με νεώτερα άτομα. Ο Ερμής στον Σκορπιό θα φέρει νέες γνωριμίες αλλά και επαφές με άτομα που διαμένουν μακριά και θα μεταμορφωθεί τελείως το σκηνικό. Νικάτε τη μοναξιά σας. Φεγγάρια του μήνα: στις 15 Νοεμβρίου 2020 , η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό  (επηρεάζει κυρίως το γ δεκαήμερο, γυρω από την 23η μοίρα), γεννά μια σχέση από απόσταση, καλείστε όμως να νικήσετε ταμπού και προκαταλήψεις.  Η Πανσέληνος στις 30/11 στο ζώδιο των Διδύμων, Σεληνιακή Έκλειψη (επηρεάζει τέλος α΄δεκαημέρου, γύρω από την 8 μοίρα) θα διαταράξει την ηρεμία σας και πιθανόν να ζήσετε καταστάσεις που θα σας στεναχωρήσουν.  Σημαντική επιρροή του Μήνα, η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό γύρω στις 9/11 γεννά αντιφάσεις, προβληματισμούς  και επιστροφές σε άτομα που πιθανόν τεστάρουν ζητήματα αυτοεκτίμησης.

 

To Top