ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (7 Έως 13 Δεκεμβρίου 2020)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος   
 
Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Εβδομάδα που φέρνει πικρία και απογοήτευση, μια που Ποσειδώνας σε έχει παραπλανήσει και τώρα με την Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Τοξότη (14/12) , γίνονται αποκαλύψεις και τα όνειρα φαίνεται να είναι απατηλά –  Μα πέφτεις στα πατώματα..σε τρώει το σαράκι !

Υστερόγραφο, στις 13/12 ο Ερμής από τον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ψέματα, αχαριστία, απιστία, αποκάλυψη της αλήθειας.

Υστερόγραφο , στις 11/12 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω, πάθος εκτός ορίων… Επικίνδυνες σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριός α’ δεκαημέρου, ακολουθείτε περισσότερο τη φωνή της διαίσθησης σας και προσπαθείτε να βάλετε νέα όρια, έτσι ώστε να καλωσορίσετε καινούργιες καταστάσεις στη ζωή σας. Σχέσεις από απόσταση.  Κριός β’ δεκαημέρου, μέρες όπου πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και γενικά καλό θα ήταν να αποφύγετε να συναναστραφείτε με άτομα που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ψέματα, ασυνεννοησία, καθυστερήσεις σε νομικά ζητήματα.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  ερωτική εβδομάδα ξεκινάει, όπου μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με πάθος. Σχέση με άτομο κύρους. Όμως και με την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης συνεχίζετε να νιώθετε πως δεν ανήκετε πουθενά..

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος α’ δεκαήμερου, συζητήσεις γύρω από ζητήματα οικονομική φύσεως και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις να καλύψετε εκκρεμότητες. και προσωπικές ατασθαλίες. Ερωτικά είστε διαθέσιμοι.  Ταύρος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να αλλοιωθείτε σε συζητήσεις που δεν βγάζουν νόημα ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα, καθώς τα πάντα είναι ρευστά και πιθανόν να απογοητευτείτε.  Ταύρος γ’ δεκαημέρου, μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον ,να βάλετε δηλαδή νέες βάσεις, αρκεί να αποφύγετε το παρασκήνιο και τους τοξικούς ανθρώπους. Σχέσεις με προοπτική. Όμως και με την επιρροή της Ηλιακής Εκλειψης, Νέα Σελήνη στον Τοξότη(τις 14/12) ανακαλύπτετε φοβίες που σας τρομάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, στην προσπάθεια να βγείτε από τα κακώς κείμενα της προσωπικής σας ζωής,  κάνετε υποχωρήσεις που πονάνε. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με ρεαλισμό.   Δίδυμος β’ δεκαημέρου, αποφύγετε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση αυτήν την περίοδο,καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και απογοήτευσης. Αφήστε το χρόνο να “μιλήσει” υπερ σας. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, έχετε την ικανότητα να ξεπερνάτε τις κακουχίες , χωρίς να πρέπει να στηρίζεστε σε άλλα άτομα.  Όμως και με την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης, Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα γίνουν οριστικά ξεκαθαρίσματα που πιθανόν να σας πονέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με την εργασιακή σας κατάσταση και μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Επιβάλλετε ξεκούραση και αποφύγετε ότι σας πιέζει ψυχολογικά.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ερωτικό το κλίμα, και πιθανόν να πετάτε στα σύννεφα, ωστόσο πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  είστε ακόμα πιο ανοιχτοί σε μια νέα γνωριμία ή στην εξέλιξη μιας παρελθοντικής σχέσης και το σίγουρο είναι ότι θέλετε να αποφύγετε την μοναξιά. Όμως και με την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης, Νέα Σελήνη στον Τοξότη η καθημερινότητα σας είναι πιεστική και δεν μπορείτε να αποφύγετε τις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα α’ δεκαημέρου, με ανεβασμένη ερωτική διάθεση θα είστε αυτές τις μέρες και ανοιχτοί σε καινούργιες επαφές , καθώς θέλετε να ξεπεράσετε το παρελθόν και όποιον/α σας έχει πληγώσει.    Λέοντα β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις ή να δοκιμάζετε καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν. δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό.    Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στο συναίσθημα σας αυτό το διάστημα παρά στη λογική. Με τη επιρροή της Ολικής Ηλιακής Έκλειψης, Νέα Σελήνη στον Τοξότη αποχαιρετάτε την κατήφεια και θα πειραματιστείτε με κάτι άγνωστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε α’ δεκαημέρου, είστε πολύ κοντά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και έτσι θα βγείτε από καταστάσεις που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά . Εκφράστε την αλήθεια σας.     Παρθένε β΄ δεκαημέρου,  πείτε ναι σε μια κατάσταση πάθους και ρομαντισμού και ξεπεράστε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις. Μην σκέφτεστε το αύριο. Έρωτας μετ εμποδίων.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, συνειδητοποιείτε περισσότερο τις ανάγκες αυτήν την περίοδο και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε. Με την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης, Νέας Σελήνης στον Τοξότη θα προχωρήσετε σε αναγκαία ξεκαθαρίσματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  σημασία δίνετε σε απλά καθημερινά πράγματα αυτό το διάστημα και καλό είναι αυτό γιατί θα βάλετε μια τάξη στη ζωή σας. Θα γλιτώσετε από το άγχος.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ένταση, ατονία και νιώθετε πως έχετε “στερέψει” συναισθηματικά, πρέπει να νικήσετε αρνητικά συναισθήματα. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, αναζητήστε νέους τρόπους έκφρασης και προωθήστε τα σχέδια σας. Η οικογένεια σας στηρίζει τις αποφάσεις σας. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης, Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη προχωράτε προς νέες εκκινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, παρά τη θέληση σας να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα την πρακτική πλευρά της ζωής σας προκύπτουν ξαφνικά έξοδα και πιθανόν να δυσκολευτείτε αρκετά.  Σκορπιός β’ δεκαημέρου, είστε αρκετά προβληματισμένοι γύρω από την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικονομικά σας δέχονται πλήγμα. Προσωρινό χάος.      Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  μπορείτε να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες με άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους και να προωθήσετε τη δουλειά σας. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης στον Τοξότη, Ηλιακή Έκλειψη, δέχεστε μεγάλη οικονομική πίεση και συγχρόνως συναισθηματική αναστάτωση. Νέα τροπή στα αισθηματικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη α’ δεκαημέρου, κάνετε δουλειά αυτήν την εβδομάδα με τον εαυτό σας καθώς πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα ξεμπλοκάρουν την προσωπική σας ζωή.   Τοξότη β’ δεκαημέρου,  αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Θολό τοπία και μεγάλη ανακρίβεια σε ότι λέγεται.  Τοξότης γ’ δεκαημέρου, προσηλωμένοι στην εξέλιξη οικονομικών ζητημάτων και δεν υπάρχει χρόνος αλλά ούτε και διάθεση να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο. Με την επιρροή της Νέας Σελήνης Έκλειψης Ηλίου στο ζώδιο σας περιμένετε να ανατραπεί ο κόσμος σας. Υπάρχουν βέβαια και οι τυχεροί που θα ζήσουν το απίστευτο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερω α’ δεκαημέρου, δώστε προτεραιότητα στην εσωτερική κατάσταση σας παρά στις εξωτερικές συνθήκες. Εκεί κρύβεται η μαγεία.   Αιγόκερω β’ δεκαημέρου, αποφύγετε να προχωρήσετε σε συμφωνίες ή να μιλήσετε με νέους συνεργάτες, καθώς το κλίμα είναι θολό και δεν γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες. Μείνετε μακριά από κακόβουλα σχόλια.   Αιγόκερω γ’ δεκαημέρου, έχετε ευκαιρίες αυτές τις μέρες να προχωρήσετε κάποια από τα σχέδια σας, ωστόσο η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Τοξότη κλέβει τον παρορμητισμό σας. Πιθανόν μυστικές σχέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, χαλαρώστε με εναλλακτικές θεραπείες και αποφύγετε το άγχος αλλά και τους αρνητικούς ανθρώπους. Μιλήστε με αγαπημένα άτομα. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, αποφύγετε τις συναλλαγές και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας ζητήματα καθώς η περίοδος δεν ειναι κατάλληλη για άλματα.  Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, αξιοποιείστε εποικοδομητικά το χρόνο σας και βρείτε νέους τρόπους να νιώσετε καλύτερα. Με την Ηλιακή Έκλειψη , Νέα Σελήνη στον Τοξότη ζείτε δυνατό ξεκαθάρισμα μέσα στον φιλικό σας κύκλο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα και βρείτε χρόνο να μιλήσετε για πιθανή εξέλιξη. Δυσκολίες σε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας.   Ιχθύ β΄ δεκαημέρου, παρασύρεστε σε ερωτικές ατασθαλίες και πιθανόν να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Προσοχή σε ψέμματα, πιθανή απιστία.  Ιχθύ γ’ δεκαήμερου, αποδεχτείτε τις εξελίξεις που σχετίζονται με σχέδια και προσαρμοστείτε ανάλογα . Η Ηλιακή Έκλειψη, Νέα Σελήνη στον Τοξότη σας δείχνει την πόρτα εξόδου από επαγγελματική ή προσωπική σχέση.

To Top