ΖΩΔΙΑ

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις 19-25 Δεκεμβρίου 2016

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

 

Πλανητικό Σκηνικό:
19 Δεκεμβρίου: Άρης στους Ιχθύες έως 28/1/17, ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω
21 Δεκεμβρίου : Ήλιος στον Αιγόκερω
Χριστούγεννα: Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Ουρανό στον Κριό, με Κρόνο στον Τοξότη και Δία στον Ζυγό
Κρόνος στον Τοξότη τρίγωνο με ανάδρομο Ουρανό στον Κριό

feature-aries

Κριός

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους φίλους σας, αλλά και με τα στενά συγγενικά σας άτομα. Ο Άρης, ο πλανήτης σας, περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, που σημαίνει ότι ίσως θέλετε να φύγετε, ξεφύγετε από μια κατάσταση που σας έχει κουράσει και θα «κατηγορηθείτε» ότι είστε λίγο απόμακροι. Η μέρα των Χριστουγέννων θα σας φέρει πιο κοντά στον έρωτα και θα βάλετε τα θεμέλια για μια υγιή σχέση που θα σας απογειώσει. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από το παρελθόν και κάντε πράγματα που δεν σας εκθέτουν. Εμπιστευτείτε άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό.

feature-taurus

Ταύρος

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε δυνατές συμμαχίες και να κάνετε συμφωνίες ζωής που θα διαμορφώσουν το μετέπειτα επαγγελματικό σκηνικό σας. Ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στον ψυχοπονιάρη Ιχθύ, που σημαίνει ότι αγγίζει την ψυχή σας μια διάθεση συμπόνιας και αναμνήσεων για ότι έχει συμβεί σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Η μέρα των Χριστουγέννων σας φέρνει ποιο κοντά στα φώτα της δημοσιότητας, θα έχετε πλούσιες γιορτές και θα ανέβει αρκετά η δημοτικότητα σας μέσα από ένα πάρτι. Τέλος, κρατήστε αποφάσεις από άτομα που σας ζηλεύουν και σας ανταγωνίζονται. Εμπιστευτείτε τους καινούργιους φίλους σας.

feature-gemini
Δίδυμοι

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τη σχέση σας με αγαπημένα σας άτομα και να αναβαθμίσετε την προσωπική σας ζωή. Ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στον ψυχοπονιάρη Ιχθύ, που σημαίνει ότι δίνει περισσότερη έμφαση τώρα σε θέματα καριέρας με αποτέλεσμα να κυριαρχεί μια ένταση γιατί πολλά πράγματα θα καθυστερούν και θα αισθάνεστε αρκετά άβολα. Η μέρα των Χριστουγέννων σας φέρνει όμως πιο κοντά σε λύσεις που αλλάζουν την πραγματικότητα σας και περιμένετε να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέα εδάφη. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από άτομα που τραβούν την θετική σας ενέργεια δεν σας κατανοούν. Εμπιστευτείτε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

feature-cancer
Καρκίνος

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε τρυφερά με τον/την σύντροφο σας και θα νιώσετε ότι πολλά προβλήματα έχουν επιλυθεί. Ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στον ψυχοπονιάρη Ιχθύ, που σημαίνει ότι θα αμφισβητήσετε κάποιες επιλογές σας ή θα αναγκαστείτε να συμμετέχετε σε συλλογικές συγκεντρώσεις και δεν έχετε πολύ χρόνο για την οικογένεια σας. Η μέρα των Χριστουγέννων σας φέρνει όμως πιο κοντά σε χαρούμενες παρέες, πάθη και ξέγνοιαστες στιγμές και μπορείτε να ξοδέψετε και κάποια χρήματα για να περάσετε καλά. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από δήθεν φίλους ή άτομα που προσποιούνται ότι είναι μαζί σας. Εμπιστευτείτε μια νέα γνωριμία.

feature-leo
Λέων

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να εκφραστείτε μέσα από έναν ρομαντικό έρωτα που έρχεται να σας βγάλει από την καθημερινότητα σας. Ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στον ψυχοπονιάρη Ιχθύ, που σημαίνει ότι νομίζετε κάποιες φορές ότι σας έχουν εγκαταλείψει, ή δεν σας συμπαραστέκονται, όσο θα έπρεπε. Η μέρα των Χριστουγέννων σας φέρνει καλύτερη ψυχολογία, σίγουρα θα νιώσετε ότι πολλά πράγματα είναι μόνο μέσα στο μυαλό σας και θα απελευθερωθείτε από φορτισμένες σκέψεις. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από ανασφαλή άτομα που σας μπερδεύουν με την στάση τους. Εμπιστευτείτε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες.

feature-virgo
Παρθένος

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε οικονομικές φουρτούνες και να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά σε επαγγελματικά θέματα. Ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στον ψυχοπονιάρη Ιχθύ, που σημαίνει ότι προσέχετε λίγο ακόμα τις σταθερές σχέσεις σας και μην εξάπτεστε κάθε φορά που δέχεστε λεκτικές επιθέσεις. Η μέρα των Χριστουγέννων, ωστόσο, υπόσχεται να σας αποζημιώσει για τα δύσκολα που έχετε περάσει και έτσι θα διασκεδάσετε χωρίς τύχεις και χωρίς να αντιστέκεστε σε νέες ερωτικές προκλήσεις. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από έναν απαιτητικό εργοδότη που δεν κατανοεί τις ανάγκες σας. Εμπιστευτείτε ένα ηλικιωμένο πρόσωπο.

feature-libra
Ζυγός

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να αρπάξετε ευκαιρίες και κυρίως να αισθανθείτε ότι η επιτυχία βρίσκεται στο τσεπάκι σας και όχι κάπου μακριά από εσάς. Ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στον ψυχοπονιάρη Ιχθύ, που σημαίνει ότι καταπιέζεστε όλο και περισσότερο, δυσανασχετείτε μέσα στην υπάρχουσα εργασία σας και αυτό θα προκαλέσει εντάσεις και θα νιώθετε έντονα την επιθυμία να φύγετε και χωρίς να δώσετε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Η μέρα των Χριστουγέννων, ωστόσο, θα φέρει γνωριμίες, φλερτ, ρομαντικά μαζώματα και θα είναι μια από τις πιο κοινωνικές και ευχάριστες μέρες του έτους. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από άτομα που σας υπενθυμίζουν το παρελθόν σας. Εμπιστευτείτε την τύχη σας.

feature-scorpio
Σκορπιός

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό καταφύγιο, να οργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι σας και να καλέσετε τα άτομα που αγαπάτε. Ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στον ψυχοπονιάρη Ιχθύ, που σημαίνει ότι είστε πολύ ερωτικοί, θα υποκύψετε πιθανόν σε μια ερωτική πρόταση που βέβαια δεν υπόσχεται σταθερότητα και θα ζήσετε στιγμές σαν παραμύθι. Η μέρα των Χριστουγέννων φέρνει αναγνώριση, φήμη και καλές επαφές και τολμάτε να γιορτάσετε πιο ανατρεπτικά και ευχάριστα. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από άτομα που θέλουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Εμπιστευτείτε το πεπρωμένο σας.

feature-sagittarius
Τοξότης

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε συγκρούσεις και καθυστερήσεις και να βγείτε μπροστά με ένα νέο εγχείρημα σας που θα έχει μεγάλη επιτυχία. Ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στον ψυχοπονιάρη Ιχθύ, που σημαίνει ότι παρά τις προσπάθειες σας, αντιμετωπίζετε προβλήματα μέσα στο στενό σας περιβάλλον και δεν θα μπορέσετε να τα λύσετε άμεσα και όπως θα θέλατε. Η μέρα των Χριστουγέννων φέρνει κοινωνικότητα, αυξημένες επαφές και θα αισθανθείτε ότι είστε πολύ δημοφιλείς σε ότι και αν κάνετε. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από οικονομικές ανησυχίες και έγνοιες. Εμπιστευτείτε ότι η τύχη σας αλλάζει προς το καλύτερο.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας με πείσμα και υπομονή και να επιδιορθώσετε ότι σας έχει πάει πίσω και καθυστερήσει την προβολή σας. Ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στον ψυχοπονιάρη Ιχθύ, που σημαίνει ότι θέλετε να κυνηγήσετε την δουλειά σας, να βγείτε περισσότερο μπροστά, αλλά και να νικήσετε τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζετε. Η μέρα των Χριστουγέννων σας φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, κυρίως με άτομα του παρελθόντος θα επανασυνδεθείτε και θα αισθανθείτε ότι χρόνος δεν υπάρχει. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από αρνητικά άτομα που μπλοκάρουν την αισιοδοξία σας. Εμπιστευτείτε την δύναμη της συγχρονικότητας και ξεπεράστε κλισέ.

feature-aquarius
Υδροχόος

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να ανακατέψετε την τράπουλα και να βγείτε κερδισμένοι και σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ζητήματα. Ο Άρης , ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στον ψυχοπονιάρη Ιχθύ, που σημαίνει ότι θέλετε να πετάξετε από πάνω σας βάρη και υποχρεώσεις και να είστε πιο χαλαροί με τις επιθυμίες- αξίες σας. Η μέρα των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένη ειδικά για εσάς και μπορείτε να ανεβάσετε τις προσδοκίες σας και να έχετε οφέλη από τους γύρω σας και χωρίς να το περιμένετε. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από συναισθηματικές πιέσεις και απαιτητικούς συντρόφους. Εμπιστευτείτε το μέλλον σας και μια πρόταση που θα σκάσει από τα πουθενά.

feature-pisces
Ιχθύες

Εορταστικό το κλίμα και εσείς θα έχετε την δυνατότητα να αποτινάξετε κάθε ζυγό καταπίεσης και να γίνεται περισσότερο φίλος του εαυτού σας. Ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ενέργειας, περνάει στο ζώδιο σας και έτσι θα ανέβουν οι ρυθμοί σας και δεν θα μπορείτε να υπομένετε το περιβάλλον σας. Η μέρα των Χριστουγέννων είναι μια θαυμάσια μέρα για να ενεργοποιήσετε την καλοτυχία και αφθονία στη ζωή σας μέσα από μια μοιραία συνάντηση που θα ζωντανέψει το παρελθόν σας και θα διαγράψει οριστικά την υπάρχουσα προσωπική σας κατάσταση. Τέλος, κρατήστε αποστάσεις από σοβαρές συζητήσεις. Εμπιστευτείτε τα συναισθήματα σας και συγχωρέστε.

christmas-gifts-under-the-tree

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top