ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις 23-29 Ιανουαρίου 2017: Nέα Σελήνη στον Υδροχόο

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

 

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται, στις 28 Ιανουαρίου 2017, στο ζώδιο του Ουρανού, τον Υδροχόο. Επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι γεννημένοι ή με ωροσκόπο, προς το τέλος του α’ δεκαημέρου.

ariesΚριός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας επηρεάζει θετικά, καθώς μια ιδέα ή ένα όνειρο σας, τώρα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί και να απεγκλωβιστείτε από σκέψεις απαισιοδοξίας και φόβου. Σαφώς και όλο πιο πολύ θα εμπιστεύεστε το περιβάλλον σας και θα βρείτε νέους φίλους δεν θα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και θα σας υποστηρίζουν. Έχετε πλέον την ευελιξία να επιλέγετε νέους στόχους που ταιριάζουν όλο και πιο πολύ στα ενδιαφέροντα σας και μπορείτε να δημιουργήσετε νέους τρόπους επικοινωνίας με τα άτομα που συνδέεστε. Παραμείνετε ενθουσιώδης και διατηρείστε την παιδικότητα σας.

taurus1Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, πάνω στο μεσουράνημα σας, επιδρά καταλυτικά και σας βγάζει από την αδράνεια και τον εφησυχασμό της προηγούμενης περιόδου, βάζοντας σας σε διαδικασία επανεκκίνησης. Ξεκινήστε λοιπόν, να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας πάνω σε μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας ανοίξει κλειστές πόρτες και θα φανεί η προσωπικότητα σας. Εμπιστευτείτε πρόσωπα κύρους που γνωρίζετε και αξιοποιήστε άμεσα προτάσεις για δυνατές συνεργασίες που θα έχουν σταθερή διάρκεια. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες και ξεπεράστε το άγχος σας και την τελειομανία σας.

geminiΔίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ανοίγει τους ορίζοντες σας, ξεκινάτε να επενδύετε στον εαυτό σας και φυσικά θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα κλισέ που σας θέλουν κολλημένους σε ένα επάγγελμα που δεν σας ταιριάζει. Αλλαγή σταδιοδρομίας ή ξεκίνημα σπουδών, σας κάνουν να επικεντρώνεστε όλο και πολύ στους στόχους σας και θα γίνετε πιο επαγγελματίες. Επίσης, η προσωπική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς πιθανόν μια νέα γνωριμία θα σας βγάλει από την ρουτίνα και βάλτε τα δυνατά σας να αξιοποιήσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σχέση στα μέτρα σας. Καιρός να αναθεωρήσετε παλιές απόψεις.

καρκινοςΚαρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα αγγίξει την ψυχολογία σας και θα αφήσετε πίσω δυσάρεστα συναισθήματα και ενοχές που σας χαλούσαν την διάθεση. Η διαφορετική προσέγγιση των πλέον σας βοηθάει να νιώθετε υπεύθυνοι και κυρίως να μην αγχώνεστε, όταν τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα θέλατε. Ξέρετε πλέον ότι δεν μπορείτε να είστε αποδεκτοί από όλους και θα ξεκινήστε ένα ταξίδι εσωτερικό, που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις ανάγκες σας, αλλά και να διώξετε το άγχος. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα, αρκεί να το θελήσετε και καλό είναι να απελευθερωθείτε από ταμπού που σας περιορίζουν.

leoΛέων

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δηλαδή απέναντι σας, φέρνει ένα προβληματισμό σχετικά με μια προσωπική σχέση που πάει να μονιμοποιηθεί, καθώς θα πρέπει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Μια συγκατοίκηση, καθώς και η κρυφή απαίτηση του συντρόφου σας, να μεγαλώσετε την οικογένεια σας είναι ζητήματα που θα τεθούν και βρείτε χρόνο να αφουγκραστείτε τα πραγματικά σας θέλω για να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις. Συγχρόνως, μια συμφέρουσα επαγγελματική επαφή δίνει νέα τροπή στα σχέδια σας και θα ξεκινήσετε άμεσα μια συνεργασία που θα βοηθήσει στην βελτίωση των οικονομικών σας.

virgo
Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας κάνει να αλλάξετε διαδρομή, μέσα στην υπάρχουσα καθημερινότητα σας και να υιοθετήσετε πιο εναλλακτικούς τρόπους να χαλαρώνετε. Θα ασχοληθείτε πλέον πιο σοβαρά με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και ξεκινάτε άμεσα αποτοξίνωση από συνήθειες που σας βλάπτουν. Επίσης, είναι καλή στιγμή για να διαμορφώσετε τον εργασιακό σας χώρο, να φέρετε την τάξη γύρω σας και έτσι να είστε πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί στην δουλειά σας. Η στάση των συναδέλφων σας σταματά να σας προβληματίζει και θα λυθούν πολλές παρεξηγήσεις που σας είχαν απομονώσει και στεναχωρήσει. Περιμένετε να λάβετε ηθική ικανοποίηση από τους ανωτέρους σας.

libra
Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δίνει ώθηση σε επιχειρηματικά σας σχέδια και όλο και πολύ ψάχνετε νέους εφευρετικούς τρόπους να εκφράσετε τα ταλέντα σας και έχετε ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Αλλάζετε προτεραιότητες, γίνεστε πιο τολμηροί και αυτό σίγουρα θα έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον σας. Συναισθηματικά θα νιώσετε ελεύθεροι να πειραματιστείτε με νέα γνωριμία που σας βγάζει από τα καθιερωμένα και θα «πετάτε» στα σύννεφα. Ιδανικές πλέον συγκυρίες σας φέρνουν κοντά στην επιτυχία και δεν μπορείτε να μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Βελτιώνονται οι σχέσεις με παιδιά ή άτομα νεώτερης ηλικίας.

scorpio
Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας βάζει να αναμετρηθείτε με το πεπρωμένο σας και να αποδείξετε ότι έχετε ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και είστε σαφώς σε θέση ισχύος. Μια νέα εργασιακή θέση που σας λύνει από οικονομικά σκαμπανεβάσματα ή μια ποθητή συγκατοίκηση χαρίζει πολλές σκέψεις αισιοδοξίας και νιώθετε ότι έχετε βγει από το τούνελ της προηγούμενης περιόδου. Ελάτε πιο κοντά με τα άτομα της οικογενείας σας και συζητήστε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ασφαλείς πηγές εσόδων, μέσα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Οικονομική άνοδος.

τοξότης
Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας δώσει λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα, που σας είχαν προβληματίσει και θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα και ανεβαίνει η ψυχολογία σας. Μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητα σας, να αυξήσετε τις γνωριμίες σας, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας, προωθώντας έτσι την δουλειά σας. Προσέξτε βέβαια την υπεραισιοδοξία που θα νιώθετε και προσπαθείτε να μην υπερβάλλετε. Μια αλλαγή στο άμεσο κοντινό σας περιβάλλον σας απελευθερώνει από πρόσθετες υποχρεώσεις και μπορείτε να έχετε περισσότερο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ευνοούνται αγοραπωλησίες, συμβόλαια και γραφειοκρατική εργασία.

capricorn
Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθάει σε πρακτικά ζητήματα, θα διευκολυνθείτε από το περιβάλλον σας να λύσετε οικονομικά μπερδέματα και σαφώς θα εισπράξετε υλική βοήθεια. Παρά τις πιέσεις για να αναλάβετε τις ευθύνες σας, είστε στην πλεονεκτική θέση να έχετε την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων και έτσι να μην νιώθετε μόνοι. Εξωτερικοί λοιπόν παράγοντες, βοηθούν στην σταθεροποίηση των εσόδων σας και έτσι ψυχολογικά είστε πιο έτοιμοι να πειραματιστείτε με μια νέα απασχόληση που θα ταιριάζει στο ταμπεραμέντο σας. Είναι πολύ πιθανό και ο/η σύντροφος σας να συμμετάσχει στην υλοποίηση ενός σχεδίου σας και έτσι θα εισπράξετε πιο έμπρακτα την αγάπη του/της. Εμπιστευτείτε την τύχη σας.

aquarius
Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας είναι αρχή για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή προσωπικά ξεκαθαρίσματα, αλλά κυρίως σας ωθεί στο να πάρετε γενναίες αποφάσεις και να σταματήσετε να λειτουργείτε ενστικτωδώς. Το εισόδημα σας θα βελτιωθεί αυτήν την περίοδο μέσα από μια σύντομη συνεργασία και έτσι θα κλείσετε πολλές εκκρεμότητες. Είστε σαφώς πιο κοντά στο να βρείτε με τον/την σύντροφό σας και αποφασίσετε πλέον από κοινού να μονιμοποιήσετε τη σχέση σας, λέγοντας ναι στην δέσμευση. Γενικά, θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλά πράγματα κυλούν όπως τα θέλετε, αρκεί βέβαια να μην εμμένετε στο παρελθόν και να δείχνετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα.

pisces
Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας κάνει πιο αντικειμενικούς, λιγότερο ευάλωτους και δίνει λύσεις σε υπαρξιακά ζητήματα και ο σκοπός είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας και χωρίς να παιδεύετε τους γύρω σας. Σημαντικές εξομολογήσεις θα γίνουν από συγγενικό σας άτομο ή έναν φίλο σας και ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθούν αρκετά μυστικά και να λυθούν παρεξηγήσεις. Η κρίση σας είναι σαφώς πιο αντικειμενική και έχετε πλέον την πεποίθηση ότι όλα γίνονται για το καλό σας. Θέματα υγείας βελτιώνονται αλλά και οικονομικά θα προχωρήσετε με μεγαλύτερη σιγουριά.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top