ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Απολαύστε το σεξ αποφεύγοντας λανθασμένες ¨κινήσεις¨

kisss_533_355

Γράφει η Τζώρτζια / red passion

Μην διστάσετε σε τίποτα. Απλά ζητήστε το και χαρείτε ένα απολαυστικό σεξ με τον σύντροφο σας, ίσως και δυο και γιατί όχι και τρεις φορές. Κορίτσια είναι στο …χέρι μας.

Καταρχήν σταματήστε να σκέπτεστε, όπως μήπως φιλάω πολύ ή μήπως λίγο. Θα ξυπνήσουν τα παιδιά; μήπως μας ακούνε οι γείτονες; Και αν δεν του αρέσει το σώμα μου ή δεν πρόλαβα να ξυρίσω τα πόδια;

Με όλες αυτές τις σκέψεις και άλλες τόσες ούτε να κοιμηθούμε δεν μπορούμε, πόσο μάλλον να ευχαριστηθούμε το σεξ. Απελευθερωθείτε γλυκές μου και δώστε τα όλα. Να είσθε σίγουρες ότι μετά την πράξη, που φυσικά και περάσατε υπέροχα, τον σύντροφος σας δεν θα τον απασχολεί τίποτα από τα παραπάνω.

Αγγίξτε το σώμα σας. Γιατί δηλαδή να είναι απενοχοποιημένος από τους άνδρες ο αυνανισμός και όχι από τις γυναίκες; Και φυσικά έρευνες έδειξαν ότι σε πολλούς άνδρες αρέσει να βλέπουν την σύντροφό τους να αγγίζει το σώμα της αλλά κυρίως διεγείρονται όταν την βλέπουν να ολοκληρώνει.

Χρειάζεται να είμαστε και λίγο ευρηματικές. Μην διστάσετε να έχετε μια φαντασίωση. Δεν είναι ούτε ανήθικο ούτε πρόστυχο. Απλά εκφράστε την επιθυμία της φαντασίωσης σας, συζητήστε το και κάντε το πράξη. Σίγουρα θα ευχαριστήσει τον σύντροφό σας αφού και εκείνος θα υποδυθεί κάποιον άλλο ρόλο από τον συνηθισμένο.

Μην επικεντρώνεστε μόνο στο τι ικανοποιεί τον σύντροφο σας γιατί αυτό σημαίνει ότι βάζετε τον εαυτό σας και την δική σας απόλαυση σε δεύτερη θέση. Δείξτε τι αρέσει και σε εσάς.

Και τέλος σταματήστε να προσποιήστε οργασμούς. Όσο και να θέλετε να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας, ότι σας ικανοποίησε, ένας ψεύτικος οργασμός θα σας απομακρύνει πολύ από το να βιώσετε έναν πραγματικό. Ίσως και να σας δημιουργηθεί ενδόμυχα η ανασφάλεια ότι δεν θα έρθετε σε οργασμό και σας στερήσει την διάθεση για ερωτική επαφή.

Ευρηματικότητα λοιπόν, φαντασία, απελευθέρωση, χαλάρωση και είστε έτοιμες για να ζήσετε μία ή και δύο ή και περισσότερες ερωτικές επαφές που θα σας απογειώσουν!!!!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top