ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ( 07-13 Νοεμβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

 

Πλανητικό Σκηνικό:
7 Νοεμβρίου : Ήλιος στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα
9 Νοεμβρίου: Άρης στον Υδροχόο
12 Νοεμβρίου: Αφροδίτη στον Αιγόκερω, Ερμής στον Τοξότη

feature-aries

Κριός

Αυτήν την εβδομάδα είστε σε φάση ανασυγκρότησης, μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν ατυχίες και να βάλετε τα σχέδια σας σε άμεση εφαρμογή. Η επιτυχία έρχεται μέσα από την ένταξη σας σε ένα νέο κοινωνικό κύκλο, δηλαδή κάνετε καινούργιους φίλους και είστε σαφώς πιο δεκτικοί. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει κοινωνική καταξίωση, καλές επενδύσεις, βελτίωση σχέσεων με πρόσωπα εξουσίας και τώρα ξέρετε ότι όλα είναι θέμα ανταλλαγής. Ωστόσο, μην φανερώνετε τις ιδέες σας σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε ακόμα και κινηθείτε, χωρίς να κάνετε θόρυβο.

feature-taurus
Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος, μπορείτε να ξεπεράσετε αμφισβητήσεις του παρελθόντος και να προσανατολιστείτε σε νέες κατευθύνσεις. Η επιτυχία έρχεται μέσα από την δουλειά σας, αν βέβαια αποφασίσετε να δείτε τα πράγματα πιο επαγγελματικά και να μην φοβάστε. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει ευκαιρίες μέσα από τις επαφές με το εξωτερικό, δυνατότητες για σπουδές και τώρα ξέρετε ότι όλα είναι θέμα νέων επιλογών. Ωστόσο, μην βιάζεστε να ξοδέψετε, να εκμεταλλευτείτε σταθερούς σας πόρους, χωρίς να είστε σίγουροι για το τι θέλετε.

feature-gemini
Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση «έξυπνου» συμβιβασμού, μπορείτε να βοηθηθείτε από τα άτομα του περιβάλλοντος σας και να ξεπεράσετε οικονομικά λάθη. Η επιτυχία έρχεται μέσα από σπουδές, Ιδρύματα Επιμόρφωσης και κυρίως τις επαφές σας με το εξωτερικό. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει ευνοϊκούς όρους για το δάνειο σας, τακτοποίηση οφειλών και φυσικά την πιθανότητα για έξτρα κέρδη. Ωστόσο, μην κάνετε ότι τα ξέρετε όλα και μην εμπιστεύεστε τυφλά την τύχη σας. Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε.

feature-cancer
Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση δέσμευσης, μπορείτε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας που είχατε δώσει στο ταίρι σας και επιτέλους, να συγκατοικήσετε. Η επιτυχία έρχεται μέσα από κληρονομιές, σχέσεις με ηλικιωμένα άτομα και αρχίζετε να κοιτάτε πιο ωφελιμιστικά το περιβάλλον σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει καλύτερη ψυχολογία, σιγουριά για τα σχέδια σας και διευκόλυνση σε συνεργασίες και επαφές. Ωστόσο, όλα θέλουν τον χρόνο σας, μην αγχώνεστε να ξεκινήσετε στο εδώ και τώρα και βάλτε τα δυνατά σας για να ομορφύνετε την σκέψη σας.

feature-leo
Λέων

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση θεραπείας, μπορείτε να υιοθετήσετε νέους τρόπους διαβίωσης, να προσέξετε την διατροφή σας και να μπείτε σε πρόγραμμα ομορφιάς που θα σας αναζωογονήσει. Η επιτυχία έρχεται μέσα από μια νέα γνωριμία και νομίζει ότι αξίζει να ανοιχθείτε και να δώσετε μια ευκαιρία στο άτομο που φαίνεται να σας πλησιάζει με καλό ..σκοπό. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει φίλους, καλές επαφές και γίνεται πιο εύκολη η καθημερινότητα σας. Ωστόσο, μην ξεχνάτε να έχετε πρόγραμμα, να μην ξεφεύγετε δηλαδή από αυτά που πρέπει να κάνετε, καθώς αυτό σαφώς και θα βοηθήσει να έχετε καλύτερη ψυχολογία και λιγότερο άγχος.

feature-virgo
Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση σοβαρών αποφάσεων, μπορείτε να ξεπεράσετε φόβους, ανησυχίες και να αρχίζετε να τακτοποιείτε τα προσωπικά σας, γιατί και από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε. Η επιτυχία έρχεται μέσα από μια νέα θέση εργασίας, αρχίζετε να είστε παραγωγικοί και αποκτάτε ξανά νόημα και κίνητρο στη ζωή σας, χωρίς να στηρίζεστε στους γύρω σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει καλύτερη ψυχολογία, τύχη αν δουλεύετε σε χώρους ψυχαγωγίας, διασκέδασης και μπορείτε να κάνετε γνωριμίες που ανοίγουν πόρτες. Ωστόσο μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο και μην ξεχνάτε τα άτομα που σας έχουν βοηθήσει.

feature-libra
Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση συγκροτημένη, μπορείτε να βασιστείτε στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας αλλά και στην οικογένεια σας που θα δείτε ότι σας στηρίζει , ότι και αν αποφασίζετε. Η επιτυχία έρχεται μέσα από έναν νέο έρωτα, που σας συγκλονίζει, σας βγάζει από τα νερά σας και θα είστε σαφώς πιο αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι, βόλτες με φίλους και σίγουρα δεν θα αισθάνεστε μόνοι. Ωστόσο, έχετε πάντα στο νου σας, την έννοια του χρόνου, να μην χάνετε άσκοπα την ενέργεια σας σε φλυαρίες και άσκοπες συζητήσεις.

feature-scorpio
Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση έναρξης, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή, να αξιολογήσετε τις προτάσεις που έρχονται από το περιβάλλον σας και να ξεκαθαρίσετε την σκέψη σας. Η επιτυχία έρχεται μέσα από ένα φιλικό πρόσωπο που θα βοηθήσει να βγείτε από τα αδιέξοδα και να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει καλές δημόσιες σχέσεις, διαδικτυακές δουλειές και πολλά σχέδια που μπορούν να εκπληρωθούν στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι πρέπει να ξεπεράσετε προσωπικά κωλύματα και να σταματήστε να είστε αυστηρός κριτής του εαυτού σας.

feature-sagittarius
Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση ωριμότητας, μπορείτε πλέον να δείτε πιο δυναμικά τις υποχρεώσεις σας και να αναλάβετε ευθύνες που μακροπρόθεσμα θα σας κάνουν να αισθάνεστε περήφανα για τον εαυτό σας. Η επιτυχία έρχεται μέσα από την δουλειά σας, την εμπιστοσύνη που θα δείξετε στις ικανότητες σας και βέβαια αν τολμήσετε να φύγετε από κάθε τι παλιό. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, φέρνει χρήματα από μια δεύτερη πηγή εισοδήματα, αυξάνεται δηλαδή το εισόδημα σας και θα είστε καλύτερα οικονομικά. Ωστόσο, μην χάνετε το μέτρο σας, καλύψτε τα έξοδα σας και ξοδέψτε μόνο ότι σας περισσεύει.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση πρωτιάς, μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση από την δουλειά σας, από μια συνεργασία που τώρα ανοίγεται και να ανοιχθείτε οικονομικά, χωρίς να ζορίζεστε. Η επιτυχία έρχεται μέσα από μια προσωπική σχέση που κρατάει χρόνια, αρκεί βέβαια να αφεθείτε και να εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας φέρνει φήμη, καλές παρέες, δημοσιότητα και άνοιγμα του φιλικού σας κύκλους. Ωστόσο, αξιολογήστε τα άτομα που εμφανίζονται για πρώτη φορά στη ζωή σας και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

feature-aquarius
Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση αυτογνωσίας, μπορείτε να κάνετε εσωτερικά ξεκαθαρίσματα και να βρείτε ενοχές, αιτίες που σας είχαν απομακρύνει από το ταίρι σας και να πάρετε την ρεβάνς. Η επιτυχία έρχεται αν διεκδικείται τα θέλω σας, δεν φοβάστε να αποδείξετε ότι υπερέχετε και κυρίως είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε τις συνέπειες. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, φέρνει ηρεμία στη σκέψη σας, συμπαράσταση από το περιβάλλον σας και δεν έχετε κάποιον/α να σας ανταγωνίζεται. Ωστόσο, μην επαναπαύεστε, συνεχίστε την αναζήτηση μέσα την συμμετοχή σας στα κοινά και ακολουθείτε με πάθος τους στόχους σας.

feature-pisces
Ιχθείς

Αυτήν την εβδομάδα, είστε σε φάση αντιδραστική, μπορείτε να κάνετε την επανάσταση σας και να ξεκολλήσετε από το περιβάλλον που μπλοκάρει την σκέψη σας και χάνετε την αισιοδοξία σας. Η επιτυχία έρχεται μέσα από εναλλακτικές θεραπείες, την άσκηση καθώς αυτό θα σας δυναμώσει για να αλλάξετε τα δεδομένα σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει ιδανικά, νέα ξεκινήματα σε σχέση μια ιδέα που στριφογυρίζει στο μυαλό σας και βρίσκετε νόημα σε αυτά που κάνετε. Ωστόσο, μην ξεχνάτε τους αντιπάλους σας, τα άτομα που παρακολουθούν τις κινήσεις σας και βρείτε τον τρόπο να τους βγάλετε από την μέση. Μπορείτε.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top