ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

kiss

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε και το πιο εύκολο πλάσμα. Όχι να τα λέμε κι αυτά αλλά και εσείς οι άνδρες δεν προσπαθείτε λιγάκι περισσότερο να μας ανακαλύψετε.

Να μια λίστα, κατά προσέγγιση βέβαια, με το τι θέλουμε εμείς οι γυναίκες:

1. Θέλουμε ο σύντροφος μας να παίρνει πρωτοβουλίες (έχει γίνει φυσικά μια προ συζήτηση, μην τυχόν και παρεκκλίνετε) π.χ. μια μέρα που θα έχει γυρίσει από την δουλειά να κρατάει εισιτήρια για μια κρουαζιέρα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. (τον αφήνουμε να επιλέξει τον προορισμό της κρουαζιέρας, ναι είμαστε καλές!).

2. Θέλουμε ο σύντροφος μας να είναι large βρε αδελφέ, να ξέρει πριν από εμάς, για εμάς όπως ότι μας λείπει από την κοσμηματοθήκη μας ένα ωραίο δαχτυλίδι σαν εκείνο που είδατε την προηγούμενη εβδομάδα την ώρα που βγαίνατε για ποτό και περάσατε εντελώς τυχαία από το κοσμηματοπωλείο, που ήταν και κανένα χλμ μακριά από το μπαρ.

3. Να είναι ειλικρινής, μέχρι εκεί που τον παίρνει φυσικά. Σαφώς και πρέπει να γνωρίζουμε που ήσασταν με την τρελοπαρέα σας το προηγούμενο Σάββατο αλλά δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε και ποιο «μωρό» ήταν στο απέναντι τραπέζι. Θα το ανακαλύψουμε μόνες μας, μην αμφιβάλλετε καθόλου γι αυτό. Μην ξεγελιέστε είμαστε ο Σέρλοκ Χολμς στη γυναικεία έκδοση.

4. Θέλουμε ο σύντροφος μας να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους ,γι’ αυτό φυσικά και είμαστε μαζί του.

5. Θέλουμε να μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια. Τι κι αν ξέρουμε από πολεμικές τέχνες ή έχουμε γυμνάσει τέλεια μπράτσα και κοιλιακούς δεν παύουμε να είμαστε το αδύναμο φύλο.

6. Θέλουμε να είναι ευγενικός, εντάξει δεν εννοούμε να μας ανοίγει την πόρτα του αυτοκίνητου ( αχ τι ωραίες αναμνήσεις από τα πρώτα ραντεβού πριν μας ρίξετε ) αλλά τουλάχιστον τα πρωινά να λέτε και κανένα καλημέρα βρε παιδί μου.

7. Θέλουμε να θυμούνται τις σημαντικές για εμάς ημερομηνίες, πχ γενέθλια, εορτή, πρώτο ραντεβού, πρώτο φιλί, πρώτο καβγά, πρώτη φορά σεχ….γενικότερα να έχετε μνήμη 5GB. Μα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;

8. Να είναι αστείος. Εντάξει μην είναι και ο γελωτοποιός αλλά ένα χιούμορ και αυτοσαρκασμό να τον έχει. Βεβαία τα αστεία του συντρόφου μας να είναι πάντα για τον εαυτό του γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε χιούμορ που αφορά το ντύσιμο μας, το μακιγιάζ μας, το σώμα μας κτλ κτλ. Αλλά ακόμη κι αν δεχθούμε το χιούμορ του, προσοχή να μην γίνουν στις «δύσκολες μέρες μας» που φυσικά και πρέπει να γνωρίζει ποτέ είναι ( ανήκει στον αριθμό 5 που αναφέραμε)

9. Να είναι ρομαντικός όχι βέβαια να μας απαγγέλλει συνέχεια ποίηση, θα είναι κουραστικό, αλλά ένα λουλούδι να το φέρνει κάπου κάπου ή να μας ετοιμάζει ένα δείπνο μια φορά τον χρόνο και να πλένει όλα τα πιάτα.

10. Να δείχνει ενδιαφέρον και φυσικά να μην ξεχνάει όλες τις συζητήσεις μας με τις κολλητές μας.

Και ας πάμε και στα πιο πιπεράτα, αυτά ποτέ θέλουμε εμείς οι γυναίκες στο sex:

1. Οι γυναίκες λοιπόν αναζητούν την επιβεβαίωση του συντρόφου τους στο κρεβάτι. Θέλουν να αισθάνονται ποθητές συνέχεια. Κάθε φορά να είναι σαν να είναι η πρώτη αλλά φυσικά να αποφεύγετε κύριοι να κάνετε την ίδια ερώτηση. Σου άρεσε όπως και σε μένα; Ε ναι μανά μου, μου άρεσε, στο έδειξα άλλωστε από την «συμμετοχή» μου, που λίγο έλειψε ο γείτονας να καλέσει την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας.

2. Αυτό που θέλουμε από τους συντρόφους μας είναι να έχουν περισσότερη φαντασία, να ξέρουν τι μας αρέσει. Ναι και σε μας αρέσει να κάνουμε διάλογο αλλά όσο να πεις αυτή η γνωστή και χιλιοειπωμένη ερώτηση «τι σου κάνω μανά μου». Έλεος πια, ξέρεις τι μου κάνεις, βγάλε τον σκασμό επιτέλους και συνέχισε ακριβώς αυτό που κάνεις.

3. Επίσης να θυμόσαστε μανάρια μου ότι σε μας τις γυναίκες αρέσει να μας «καθοδηγούν» και όχι να καθοδηγούμε εμείς, έλα πάρτο λίγο πιο αριστερά τώρα όπως είσαι λιγάκι δεξιά….Δεν διαθέτουμε gps.

4. Μας αρέσουν οι εκπλήξεις, ειδικά στο κρεβάτι, αλλά προς θεού μην πείτε να δοκιμάσετε τα καινούργια κόκκινα εσώρουχα μας έτσι για αλλαγή. Ξενέρωμα μεγάλο όμως.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top