ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη τρίγωνο με Ουρανό 26/8. Προβλέψεις ζωδίων

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Από τις 21 Αυγούστου 2019, η Αφροδίτη είναι σε πτώση στο ζώδιο της Παρθένου και  αυτό σημαίνει ότι δεν σε βοηθάει αρκετά στο να προχωρήσεις σε ερωτικά ζητήματα, καθώς κολλάει σε λεπτομέρειες και γίνεται υπεραναλυτική.

Επίσης και εφόσον ασχολείσαι με την αστρολογία , θα έχεις διαπιστώσει ότι τα άτομα με γενέθλια Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να έχουν μια τάση να είναι «κακεντρεχή», κριτικάρουν δηλαδή τους άλλους και έτσι δεν μπορούν να είναι και οι ίδιοι καλοί με τον εαυτό τους.

Βέβαια τις μέρες αυτές η Αφροδίτη θα κάνει θετικές όψεις με δυνατούς πλανήτες και αυτό θα σε βοηθήσει να δεις αρκετές από τις επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται.

Πιο συγκεκριμένα, στις 26 Αυγούστου 2019, η Αφροδίτη θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο και σε βοηθάει να δεχτείς το άγγιγμα της τύχης, ξαφνικά και ανεπάντεχα με αποτέλεσμα να βγείς από μια δυσάρεστη κατάσταση , έχοντας πλέον μπροστά σου μια νέα προοπτική.

Ο Ουρανός ανάδρομος στον ταύρο θα σε βοηθήσει οικονομικά με το να νικήσεις τις εργασιακές σου δυσκολίες μέσα από μια νέα συμφωνία με τον εργοδότη σου ή με το  βρεις μια νέα δουλειά που θα σε εκφράζει περισσότερο.  Στα ερωτικά σου ζητήματα θα ευνοηθείς , εφόσον είσαι ήδη σε μια σχέση και επιθυμείς την εξέλιξη. Εάν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να βρεθείς με άτομο ουράνιο και εφόσον αγνοήσεις τη τάση σου να κριτικάρεις και να τεστάρεις τη νέα σου γνωριμία , μπορεί και να βγεις κερδισμένος/η.

Ευνοείσαι αρκετά εάν είσαι ζώδιο της γης και του νερού, γεννημένος/η αρχές α δεκαημέρου αλλά και εάν έχεις στο γενέθλιο σου χάρτη προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 6η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριός

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα που θα ακουμπήσουν θετικά τη τσέπη σου . Προτάσεις για προαγωγή , δημιουργία του δικού σου χώρου, ονειρική μετακόμιση. Καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους σου και περνάς ευχάριστα.

Ταύρος

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει εξελίξεις σε ερωτικά ζητήματα κυρίως εάν σχετίζεσαι με νεώτερα άτομα και έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πιο ξέγνοιαστος και έτσι θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σου. Πιθανόν να φανείς κερδισμένος εάν σχετίζεσαι με τυχερά παιχνίδια.

Δίδυμοι

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά και κυρίως μπορείς να ευνοηθείς μέσα από την ακίνητη περιουσία σου που πιθανόν τώρα να κληρονομήσεις. Κρυφές πηγές εσόδων αλλά και κρυφές ερωτικές συναντήσεις.

Καρκίνος

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει εξελίξεις σε θέματα σπουδών, εξετάσεων και θα επηρεάσει θετικά την καθημερινότητα σου. Πιθανόν ξαφνικά να αρχίσεις τη μαθητεία σου σε μια νέα σχολή ή να αποκτήσεις μια εξειδίκευση και να λυθούν τα εμπόδια για τη δουλειά των ονείρων σου. Μικρά ταξίδια αναψυχής.

Λέων

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας καθώς θα δεις ότι σε πλησιάζουν άτομα με κύρος και σου προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες όπου μπορείς να ξεχωρίσεις. Πιθανόν ερωτικά να νιώσεις μπερδεμένος καθώς οι προτάσεις που δέχεσαι είναι ανατρεπτικές και καθόλου συμβατές με τις αξίες σου.

Παρθένος

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει εξελίξεις σε θέματα σπουδών ανώτερης εκπαίδευσης και πιθανόν να πρέπει να μετακομίσεις κάνοντας νέους φίλους και σίγουρα τώρα ανοίγεται μια νέα προοπτική. Προσοχή σε ερωτικά μπλεξίματα κυρίως εάν σχετίζεσαι με άτομο διαφορετικής νοοτροπίας ή διατηρείς μια σχέση από απόσταση.

Ζυγός

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει θετικές εξελίξεις γύρω από οικονομικές συμμαχίες και φαίνεται πως θα λάβεις χρήματα και θα μπορέσεις να διορθώσεις οικονομικές σου ατασθαλίες. Πιθανόν έντονο ερωτικό ενδιαφέρον και συνάντηση με άτομο..ακατάλληλο βάζοντας σε κίνδυνο τη σταθερή σου σχέση.

Σκορπιός

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα προσωπικών σχέσεων και πιθανόν να ευνοηθείς από τον φιλικό σου κύκλο ακολουθώντας τώρα πιο δυναμικά τα σχέδια σου καθώς θα έχεις στήριξη. Ξαφνικές προτάσεις για νέες συνεργασίες και ευνοήσε εάν είσαι δεσμευμένος.

Τοξότης

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα και θα δεις ξαφνικά πως η καριέρα σου μπορεί να απογειωθεί χάρη στη βοήθεια ενός σημαντικού ατόμου. Βρίσκεις υποστήριξη και θα έχεις την διάθεση να φανείς ανταγωνιστός και να φανεί περισσότερο η αξία σου .. Ξαφνική αναγνώριση.

Αιγόκερως

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει θετικές εξελίξεις κυρίως εάν ασχολείσαι με το εξωτερικό και θα μπορέσεις να ανταλλάξεις τις ιδέες σου βρίσκοντας ξανά την χαμένη σου έμπνευση . Πιθανόν νομικά ζητήματα τώρα πιο εύκολα επιλύονται . Γνωριμία που σε μαγεύει.

Υδροχόος

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει θετικές εξελίξεις μέσα στην καθημερινότητα σου καθώς θα δεχτείς προτάσεις για συμφωνίες που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και λόγω των απολαβών που θα έχεις . Προβολή μέσα από το διαδίκτυο, πιθανόν ευκαιρίες μέσα από συμφωνίες για ενοικίαση ή αγοραπωλησίας ακινήτων.

Ιχθύες

Το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό φέρνει θετικές εξελίξεις σε σημαντικά ζητήματα προσωπικού ενδιαφέροντος και πιθανόν να ερωτευτείς ξαφνικά ένα άτομο που γνωρίζεις αλλά μέχρι σήμερα δεν είχες σκεφτείς ότι θα μπορούσε να σε μαγέψει. Σημαντικές προτάσεις για νέες συνεργασίες.

To Top