Γράφει η Μαρία Βέλλιου / addicted to cooking
Σήμερα παντού βλέπουμε καρδούλες. Έχουμε να σας προτείνουμε κάτι τελευταίο για τον βαλεντίνο σας. Κάτι ιδιαίτερο αλλά εύκολο. Αυγά τηγανητά ξέρουμε να κάνουμε όλες, πόσο μάλλον ψητά!!!
Υλικά
- ψωμί του τοστ
- αυγά
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε με μαχαιράκι ή με κουπ-πατ μπισκότων σε σχήμα καρδιάς τη μέση του ψωμιού και αφαιρούμε την εσωτερική καρδιά. Τοποθετούμε το ψωμάκι μας σε ταψί και σπάζουμε με προσοχή στην εσοχή ένα αυγό.
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι/πιπέρι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.
Leave a Reply