ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (15-21Φεβρουαρίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com / facebook address

Η εβδομάδα κινείται στα «πάνω» της, ανοίγει ο δρόμος για ελεύθερες , δημιουργικές σκέψεις , μακριά από την βασιλεία του «εγώ» και υπάρχει χώρος για να αναπτυχθεί το θεϊκό συναίσθημα της αλληλεγγύης-συμπόνιας.

feature-ariesΚριός

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου , στο 11ο ηλιακό σας σπίτι για να συμφιλιωθείτε με τις προσδοκίες και τα άπιαστα όνειρα σας.. Η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο  στέκεται φίλη δίπλα σας, ώστε να αποφύγετε την καχυποψία και να εμπιστευτείτε ξανά το περιβάλλον σας. Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο απαιτεί διάλογο, κατανόηση και διάθεση να κάνετε ένα βήμα πίσω- μπορείτε να τα καταφέρετε.. Στις 19 Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ εύκολα συγκινείστε-τα συναισθήματα μεγεθύνονται και θέλετε να δώσετε και όχι να πάρετε. Μεταμορφώνεστε!

Tips

 • Προσδεθείτε σε όχημα αγνώστου κατεύθυνσης και αναζητείστε την αλήθεια μακριά από τα γνωστά περπατημένα μονοπάτια. Τολμήστε να πειραματιστείτε σε νέα εγχειρήματα και εμπιστευτείτε την ικανότητα σας να επιβιώνετε παντός καιρού.

 

feature-taurus

Ταύρος

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο 10ο ηλιακό σας σπίτι για να λάβετε εξωτερικές επιβεβαιώσεις  ότι έχετε νικήσει αντιπάλους, κερδίζοντας την πρώτη θέση. Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο αυξάνει την γοητεία σας, τραβάτε σαν μαγνήτης το ιδανικό ταίρι που αξιολογεί «ακριβά» τα προσόντα-χαρίσματά σας. Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο απαιτεί έξυπνο χειρισμό, έλεγχο  συναισθημάτων και παραμείνετε ουδέτεροι , μέχρι να πέσει το φρούριο.. Στις 19 Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ μπορείτε να απελευθερωθείτε , ομολογώντας ότι αγαπάτε ..παράφορα!

Tips

 • Υιοθετήστε το προφίλ του νικητή, προωθήστε με σαφήνεια, δυναμισμό τις ιδέες σας , ζητώντας όμως τη μερίδα του λέοντος.  Διεκδικείστε κάτι παραπάνω από τα αυτονόητα.

 

feature-gemini

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο 9ο ηλιακό σας σπίτι για να ξεφύγετε από υποχρεώσεις  και χωρίς τύψεις να αναζητήσετε το διαφορετικό που πάντα γεννά το ενδιαφέρον μέσα σας. Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο μπερδεύει,  καθώς αποφεύγει όρκους-υποσχέσεις και δεν αποζητά μια σχέση με προοπτική. Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο τρίζει, προκαλεί τον ψυχισμό σας και θέλετε να το βάλετε στα πόδια;  Στις 19 Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ χρησιμοποιείτε σαν δικαιολογία επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις και λύετε τα δεσμά!

Tips

 • Ασχοληθείτε με εκκρεμείς νομικές υποθέσεις καθώς τώρα μπορείτε να βρείτε λύσεις και έχετε δίπλα σας τα κατάλληλα άτομα για να βοηθήσουν να ξεμπερδέψετε με το παρελθόν.

 

feature-cancer

Καρκίνος

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο 8ο ηλιακό σας σπίτι για να φύγετε –ξεφύγετε από τον έλεγχο και να βουτήξετε στα βαθιά αγγίζοντας ακραία την άλλη πλευρά. Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο πονάει, συγκινεί, αγαπά με πάθος, χωρίς όρια και είναι σίγουρο ότι κινδυνεύετε.. Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο διαφέρει από τις γλυκανάλατες ιστορίες του παρελθόντος και βρίσκεστε σε μονόδρομο. Στις 19  Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ πανικοβάλλεστε γιατί ξεπεράσατε τον εαυτό σας,- πατήσατε κόκκινες γραμμές και είστε έτοιμοι να λιποτακτήσετε!

Tips

 • Συμβουλευτείτε το περιβάλλον σας για θέματα οικονομικά , αποδεχτείτε ότι μόνοι σας δεν μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα και λάβετε βοήθεια , χωρίς να νιώθετε υποχρεωμένοι.

 
feature-leo
Λέων

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο 7ο ηλιακό σας σπίτι για να χαλαρώσετε, διασκεδάσετε, αφήνοντας τα δύσκολα για αργότερα.  Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο είναι βάλσαμο στις πληγές του παρελθόντος και νιώθετε ότι η ζωή ανταποδίδει τα καλά που έχετε κάνει και είστε έτοιμοι να λάβετε. Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά, καθώς και την προοπτική της «δέσμευσης». Στις 19 Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ συνεχίζετε την ονειροπόληση χωρίς να φοβάστε τις μοιραίες πτώσεις και είστε σίγουροι πως ότι και αν συμβεί θα πέσετε στα ..μαλακά!

Tips

 • Μιλήστε ανοιχτά με συνεργάτες, κλειδώστε συμμαχίες , εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να μυρίζετε τις ευκαιρίες και γευτείτε την κοινωνική διάκριση.

 

feature-virgo

Παρθένος

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο 6ο ηλιακό σας σπίτι για να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα στο εργασιακό σας χώρο. Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο είναι γρίφος στην καθημερινότητα σας, επιλογή που θέλετε να αποφύγετε καθώς αμφιβάλλετε για τις αγνές προθέσεις της άλλης πλευράς; Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο ξεπερνά ηθικές αξίες, υποκινεί παρασκήνιο και αφήνει ακάλυπτα τα νώτα σας.  Στις  19 Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ ξεχνάτε τα επικίνδυνα πειράματα, μαζεύετε τις σκόρπιες σκέψεις σας και μένετε προσκολλημένοι στο εδώ και τώρα!

Tips

 • Εγκαταλείψτε τον αγχώδη τρόπο ζωής- μην υπερβαίνετε τους ρυθμούς σας και απολαύστε την ηρεμία μέσα από απλά καθημερινά πράγματα.

 
 

feature-libra

Ζυγός

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο 5ο ηλιακό σας σπίτι για να παίξετε κορώνα-γράμματα τη σχέση σας και να ξεπεράσετε ηθικούς κανόνες.  Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο είναι αδρεναλίνη στις φλέβες σας, ξυπνάτε από το λήθαργο και μπαίνετε ενεργός/η στο παιχνίδι για να κυνηγήσετε τη λεία σας. Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο είναι η ίδια ζωή, το αίμα που κυλάει στις φλέβες σας και αδιαφορείτε για τις συνέπειες.  Στις  19 Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ επιβραδύνετε,  καθώς η φωνή της συνείδησης ξυπνά μέσα σας για να σας επαναφέρει στην τάξη, δηλαδή στο καθήκον.

Tips

 • Ανακαλύψτε το παιδί που βρίσκετε –ζει μέσα σας και συμφιλιωθείτε με την αδύναμη πλευρά σας. Αποφύγετε τα πρέπει και τα μη.

 
 

feature-scorpio

Σκορπιός

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο 4ο  ηλιακό σας σπίτι για να ανακαλύψετε ότι η ευτυχία βρίσκετε κοντά σας και μπορείτε να την αγγίξετε. Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο είναι αγνή, καθαρή έτοιμη να προσφέρει ότι ζητάτε αρκεί να το ζητήσετε και θα το έχετε; Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο δεν είναι άπιαστο όνειρο – και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε , αρκεί μονάχα να είστε ο εαυτός σας.. Στις  19  Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ ομολογείτε τα συναισθήματά σας, ξεπερνάτε ενοχές και είστε έτοιμοι να το ζήσετε, χωρίς παρατράγουδα!

Tips

 • Διαφοροποιηθείτε από το περιβάλλον σας και είναι σίγουρο ότι με το να πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας θα αποφύγετε το παρασκήνιο και τις άσκοπες συζητήσεις κλειστών των θυρών.

 
 

feature-sagittarius

Τοξότης

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο 3ο  ηλιακό σας σπίτι για να παίξετε με το μυαλό των γύρω σας, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να δημιουργήσετε τον κύκλο σας.  Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο είναι «αμφιβόλου ηθικής», χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, μα προκαλεί τους γύρω σας; Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο θυμίζει νεανικές σκανταλιές, χτυποκάρδια και φευγαλέες συναντήσεις που αποτυπώνονται στη μνήμη ανεξίτηλα; Στις  19 Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ προστατεύετε τη σχέση σας, απομακρύνεστε από τα περίεργα βλέμματα και χαλαρώνετε μακριά από τα φώτα που «τυφλώνουν» και θολώνουν τη σκέψη σας.

Tips

 • Ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα, διασφαλίστε την περιουσία σας , ξεκαθαρίστε περιουσιακά στοιχεία για να αποφύγετε απώλειες.

 
 
feature-capricorn

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο 2ο ηλιακό σας σπίτι για να διαλέξετε τον/την καλύτερο/η και να σφραγίσετε την ευτυχία σας με όρκους αιώνιας πίστης. Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο είναι θησαυρός ανεκτίμητος, υπόσχεται να χαϊδέψει την εικόνα σας  με μια σχέση αντάξια των προσδοκιών σας; Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο ικανοποιεί τους «κηδεμόνες» σας , πληρεί τις προϋποθέσεις και αποτελεί μέσο για να εκπληρώσετε φιλοδοξίες –φαντασίες!  Στις  19 Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ υπάρχει έξοδος κινδύνου και στην περίπτωση που κάνατε λάθος, μπορείτε και να επανορθώσετε. Υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε.

Tips

 • Εμπιστευτείτε το διαδίκτυο, την τεχνολογία και βγάλτε στον «αέρα» τις ιδέες σας , χωρίς να σκέφτεστε ότι εκτίθεστε. Ξεπεράστε αναστολές, τολμήστε.

 
 

feature-aquarius

Υδροχόος

Η Αφροδίτη είναι μαζί σας, στο 1ο  ηλιακό σας σπίτι για να μπείτε-βγείτε από το προσκήνιο, χωρίς να πρέπει να δικαιολογηθείτε και συμπεριφέρεστε «ελεύθερα»..  Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα στο ζώδιο σας προσφέρει όλα τα μέσα για να επιβληθείτε και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.  Συνειδητοποιείτε ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο είναι απλή υπόθεση, αποφεύγετε τις άσκοπες αναζητήσεις και έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς/ες. Στις  19 Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο στον Ιχθύ «χάνετε» την ελευθερία σας, αποζητάτε την δέσμευση και τα καλά της. Μπαίνετε στο κατεστημένο;

Tips

 • Εκδηλώστε αυθόρμητα τα συναισθήματα σας , υιοθετήστε χωρίς καθυστέρηση το στυλ του «αισθηματία» και αποδείξτε ότι είστε έτοιμος/η να παρατήσετε τα πάντα για μια ζεστή αγκαλιά.

 
 

feature-pisces

Ιχθείς

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο 12ο  ηλιακό σας σπίτι για να ξαπλώσετε στον καναπέ του  ψυχαναλυτή σας και να βγάλετε τα εσώψυχα σας. Η Αφροδίτη η θεά του έρωτα από τον Υδροχόο  επαναφέρει τη μνήμη σας, σε ένα κυνήγι ευτυχίας- σε έναν έρωτα άπιαστο και η γεύση είναι πικρή στο στόμα σας ; Συνειδητοποιείτε όμως ότι η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο δεν αποτελεί όνειρο απατηλό και υπάρχει ελπίδα και φώς στο τούνελ. Στις  19 Φεβρουαρίου και με τον Ήλιο μαζί σας ξεπερνάτε τον φόβο της απόρριψης και είστε έτοιμος/η για μια καινούργια αρχή!

Tips

 • Προωθείστε τον εαυτό σας, νικήστε τάσεις φυγής και αποφύγετε ανθρώπους που φρενάρουν τον αυθορμητισμό σας.

 
 

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top