ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών στον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό “Kids Save Lives Championship”

Στις 4 – 6  Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έλαβε χώρα Το #Emergency3 και το Εθνικό πρόγραμμα ΚΙDS SAVE LIVES- Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές  που ενέκρινε το ΥΠΠΕΘ για όλα τα ελληνικά σχολεία όπου περισσότερα από 200 παιδιά από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στον 1ο  πανελλήνιο διαγωνισμό Kids Save Lives Championship.

Για πρώτη φορά σχολείο της πόλης μας συμμετείχε σε ένα τέτοιο διαγωνισμό. Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών επιλέχτηκε ανάμεσα από πολλά σχολεία της Ελλάδας με πολύ κόπο  και προσπάθεια  και αφού εκπαιδεύτηκε μια εβδομάδα μόλις πριν τον διαγωνισμό κατάφερε να περάσει  και να πάρει το εισιτήριο της συμμετοχής  του.

Στον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Kids Save Lives Championship το σχολείο εκπροσωπήθηκε από 2 παιδιά: τη μαθήτρια της ε’ τάξης Παπαζή Μαρία και τη μαθήτρια της δ’ τάξης Τσιαούση Αναστασία.

Τα κορίτσια του 1ο Δημοτικού Σχολειού Σερρών ξεχώρισαν από την αρχή παρά το ότι η εκπαίδευση τους έγινε μόλις μια εβδομάδα πριν και παρά το ότι συμμετείχαν με την πιο μικρή διασώστρια (Τσιαουση Αναστασία). Έτσι λοιπόν κατάφεραν με νεύρο και ψυχή να κατατάξουν το σχολείο τους στα 8 καλύτερα σχολεία Πανελληνίως στην Ελλάδα..

Η Διευθύντρια  του Σχολείου, ο σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων τους συγχαίρουμε για τη διάκρισή τους και τους ευχόμαστε να συνεχίζουν να διαπρέπουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

To Top