ΖΩΔΙΑ

Ιούλιος 2018: Μηνιαίες Προβλέψεις και ζώδια από την Χριστίνα Τανταλίδου

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Φαινόμενα του μήνα

Έκλειψη Μερική Ηλίου στον Καρκίνο, στις 13 Ιουλίου 2018, επηρεάζει τέλος β, αρχές γ δεκαημέρου, του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι,  Νέα Σελήνη, 20ο μοίρα.

Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, Πανσέληνος στις 27 Ιουλίου 2018, επηρεάζει το α’δεκαήμερο , του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, 4ο μοίρα.

Ερμής ανάδρομος στον Λέοντα , από 26 Ιουλίου 2018, Άρης ανάδρομος, επηρεάζει κυρίως το α δεκαήμερο του σταθερού σταυρού. Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι 10 Ιουλίου 2018, μετά στην Παρθένο, έως το τέλος του μήνα. Δίας σε ορθή πορεία, από 10 Ιουλίου 2018.

Κρόνος, Ποσειδώνας, Πλούτωνας ανάδρομοι

ΚΡΙΟΣ

Ένας μήνας εκλείψεων, είναι ο Ιούλιος και εσείς καλείστε να δώσετε μάχη σε οικογενειακά ζητήματα, να ξεπεράσετε προκαταλήψεις και να αφυπνιστείτε, εφόσον βέβαια αποδεχτείτε και τη δική σας ευθύνη , για πιθανες αποτυχίες ή εμπόδια που βιώσατε. Ερωτικά θα είστε στα πάνω σας, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουλίου, μετά όμως θα αφοσιωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασιακής φύσης, και θα θελήσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα, στο «καλοκαίρι» σας. Η φαινομενική ανάδρομη πορεία του πλανήτη σας Άρη, σας βάζει σε μια φάση αναμονής, πιθανόν πολλές φορές να αισθάνεστε ανία, και πλήξη, ακομα και με τη συντροφιά ατόμων που αγαπάτε και μια πιθανή εσωστρέφεια θα τρομάξει τους γύρω σας.  Ωστόσο,  ο μήνας Ιούλιος είναι επεισοδιακός , φέρνει ξαφνικά αιφνίδια γεγονότα, μπαίνετε σε νέα φάση , κυρίως πάνω στη δουλειά σας και αυτό θα σας απομακρύνει από το κλίμα των διακοπών. Ο Ερμής , φαινομενικά ανάδρομος , στο τέλος του μήνα, θα μπλοκάρει τις ερωτικές σας σχέσεις και πιθανόν να υπάρξουν και επιστροφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας μήνας εκλείψεων είναι ο Ιούλιος και εσείς ζορίζεστε σε επαγγελματικά ζητήματα, ίσως να ζήσετε «αναταραχές» μέσα στην δουλειά σας και αυτό αυτόματα θα αλλάξει την εικόνα σας προς τα έξω, αλλά και τον τρόπο που σκέφτεστε και θα νιώσετε αρκετά μετέωροι. Ερωτικά είστε κάπως περίεργα, θέλετε να έχετε την σιγουριά σας, ωστόσο, από τα μέσα Ιουλίου, πιθανόν να μπείτε σε φάση προκλήσεων και να παρασυρθείτε σε ρομαντικές προτάσεις, που μπορούν, όμως να σας εκθέσουν. Η επιρροή του ανάδρομου Άρη, συνεχίζεται και θα φαίνεστε αρκετά παθητικοί, σε όσα συμβαίνουν, ωστόσο μέσα σας μπορεί να βράζετε και απλά να μην το δείχνετε. Έτσι, ο μήνας Ιούλιος, δεν θα σας αφήσει «ήσυχους» και θα περάσετε μια κρίση ταυτότητας, προσωπικής αμφισβήτησης και θα πρέπει να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας με τους δικούς σας ανθρώπους. Ο Ερμής, φαινομενικά ανάδρομος, στο τέλος του μήνα, υπενθυμίζει τυχόν υποχρεώσεις που έχετε ξεχάσει να διεκπεραιώσετε και έτσι νιώθετε ότι κάνετε διακοπές με τρίτες σκέψεις και δύσκολα να χαλαρώσετε.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μήνας εκλείψεων, είναι ο Ιούλιος και επηρεάζει το πορτοφόλι σας, μια πηγή εσόδων πιθανόν να χαθεί ή να πρέπει να τρέξετε για μια έξτρα απασχόληση, οπότε και η ψυχολογία σας δεν θα είναι στα καλύτερα της και έτσι να αποφασίσετε να μπείτε σε φάση ψυχολογικής..απάθειας και να μην κριτικάρετε τον εαυτό σας. Ερωτικά είστε σε μια περίεργη σχέση, πιθανόν να πειραματίζεστε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον, ωστόσο επιδιώκετε και να κατασταλάξετε και να μην είστε σε μια ελεύθερη σχέση. Η επιρροή του ανάδρομου Άρη , σταματάει, μπλοκάρει κάπως τα σχέδια σας και πιθανόν να αποφύγετε κάποιο ταξίδι που έχετε προγραμματίσει, εξαιτίας εξωτερικων παραγόντων. Έτσι ο μήνας Ιούλιος, φέρνει κάποιες μικρές αναποδιές, ωστόσο, είστε σε φάση που μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματα που προκύπτουν και δεν θα το βάζετε κάτω. Ο Ερμής, ο πλανήτης σας, φαινομενικά ανάδρομος, στο τέλος του μήνα, θα φέρει μια μικρή αναστάτωση, στις μετακινήσεις σας ή σε συμφωνίες που αφορούν αγοραπωλησίες και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Διακοπές με πλάνο..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας μήνας εκλείψεων, είναι ο Ιούλιος και επηρεάζεστε άμεσα, μια που η Έκλειψη Ηλίου, γίνεται σε εσάς, και εδώ πρέπει να αποχαιρετήσετε συνήθειες, τον τρόπο ζωής που ακολουθείτε και να κάνετε μια νέα αρχή , που αρχικά μπορεί να σας πονέσει γιατι θα σας ξεβολέψει. Επίσης, οικονομικά ζορίζεστε, και με την ανάδρομη πορεία του Άρη, αλλά και την Έκλειψη Σελήνης, και θα δείτε ότι πρέπει να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες και να βάλετε μια τάξη στο προυπολογισμό σας. Δείτε με προσοχή, δάνεια, οφειλές και οτιδήποτε έχει να κάνει με χρήματα τρίτων και κληρονομικά ζητήματα. Έτσι, ο μήνας Ιούλιος, δεν θυμίζει και πολύ καλοκαίρι, περισσοτερο Φθινόπωρο, μια που υπάρχουν θέματα που σας εκβιάζουν..για να βγείτε από τη ασφαλή σας ζώνη. Η φαινομενικά ανάδομη πορεία του Ερμή , στον Λέοντα, προς το τέλος του μήνα, ίσως και σας ευνοήσει με την έννοια ότι μπορεί να σας επιστραφούν κάποια χρήματα ή επιστρέψετε σε μια προηγούμενη συνεργασία και οικονομικά επωφεληθείτε. Δουλειά κατακαλόκαιρο.

ΛΕΩΝ

Ένας μήνας εκλείψεων, είναι ο Ιούλιος και είστε και εσείς πρωταγωνιστές, περνάτε από το μικροσκόπιο σταθερές σχέσεις , συνεργασιες, μια μεγάλη , εσωτερική αλλαγή θα γίνει μέσα σας, καθώς διαπιστώνετε ότι έχετε πέσει «θύμα’ εξαπατήσεως των προσδοκιών σας και θα αποφασίσετε να είστε πιο ξεκάθαροι στα θέλω σας, αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Εντάσεις, πισωγυρίσματα, έντονα ερωτικά καρδιοχτύπια, και το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε, μια που θα είστε μια στα πάνω, και μια στα κάτω σας. .. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη, απέναντι σας, φέρνει εκνευρισμό , αναστάτωση και θα δείτε ότι δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε την «κυκλοθυμία» του περιβάλλοντος σας. Όμως ο μήνας Ιούλιος είναι ερωτικός, αρκεί να σας αρέσουν τα δράματα..και τα κλάματα..δηλαδή χωρισμοί και επανασυνδέσεις μέχρι να ..ξεκαθαρίσει το τοπίο.  Τέλος, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Έρμή, στο ζώδιο σας, προς το τέλος του μήνα, θα σας φέρει μπροστά σε διλλήματα , και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.. Θερμό καλοκαίρι ..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας μήνας εκλείψεων, είναι ο Ιούλιος και εσείς δεν είστε στο στόχαστρο, τουλάχιστον δεν θα ξαφνιαστείτε από το περιβάλλον σας, ξέρετε πλέον τι σας γίνεται και ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι σύμμαχοι, οπότε διασφαλίστε λίγο περισσότερο τη θέση σας και προστατέψτε λίγο περισσότερο τα νώτα σας και κυρίως τα οικονομικά σας συμφέροντα. Ερωτικά είστε σε περίεργη κατάσταση, έτοιμοι να κάνετε κάποιο λάθος , να μπείτε σε μια κρυφή σχέση, έτσι δείτε με προσοχή τι σας συμφέρει και τι όχι και μη βιάζεστε να μπλέξετε σε περίεργες ιστορίες. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη, στον Υδροχόο, σας κάνει αναποφάσιστους, θέλετε να αξιολογήσετε εκ νέου μια συνεργασία ή να τερματίσετε μια συναδελφικη σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Ο μήνας Ιούλιος θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να ξαναβρείτε τη φόρμα σας, ίσως δώσετε και μεγαλύτερη σημασία σε θέματα εμφάνισης και έτσι βελτιώσετε την ψυχολογία σας και ξεπεράσετε τάσεις απομόνωσης και φοβίες. Τέλος,  Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο Λέοντα, θα σας κάνει να αναπολείτε το παρελθόν, πιθανόν μια μυστική προσωπική σας σχέση και ίσως ζήσετε και επιστροφές.

ΖΥΓΟΣ

Ένας μήνας εκλείψεων, ο Ιούλιος, σαφώς και εσείς είστε μέσα σε εξελίξεις, δεν θα μείνετε αμέτοχοι, σίγουρα αυτό που σας καίει είναι η εικόνα σας, είτε λόγω μιας ρήξης μέσα στον επαγγελματικό χώρο, ή ακόμα και εξαιτίας προσωπικών εντάσεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο και η Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, σας κάνει να αναρωτιέστε για τις επιλογές σας, θα περάσετε ένα ντε ζα βου, και θα θέλετε να διαγράψετε τα πάντα και να πάτε πάλι, από την αρχή. Ερωτικά ,έχετε μια ευκαιριά να προχωρήσετε σε μια καινούργια κατάσταση , ή ακόμα και να διατηρήσετε μια κρυφή σχέση, και το καλοκαίρι θα σας φέρει ερωτικές εκπλήξεις. Έτσι, ο μήνας Ιούλιος δε σας αφήνει τελείως να ξεκουραστείτε, ωστόσο έχετε μέρες που θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και θα αφήσετε πίσω τα προβλήματα. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα , θα σας κάνει να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχατε καιρό να δείτε και να επαναξιολογήσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Επανεκτίμηση σχεδίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας εκλείψεων, ο Ιούλιος, βέβαια και επηρεάζεστε άμεσα, είτε σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, θα αλλάξετε πορεία, είτε μέσα στον οικογενειακό σας χώρο , όπου αντιμετωπίζετε εντάσεις, ..ανταρσίες και πρέπει να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας δένει με το παρελθόν ή  με τα άτομα που μπλοκάρουν την εξέλιξη σας. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη, στον Υδροχόο, δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα, ωστόσο δεν μπορείτε να περάσετε σε άμεση επίθεση, πρέπει να οργανώσετε την άμυνα σας, και να προσέχετε να μην συσσωρεύετε το θυμό σας. Ερωτικά , είστε στα πάνω σας, μπορείτε και έχετε επιλογές μέσα στον Ιούλιο, να φτιάξετε μια νέα σχέση και να τερματίσετε δυσλειτουργικές καταστάσεις.  Έτσι ο μήνας Ιούλιος, είναι δυναμικός, θα σας φέρει όλο και πιο κοντά στα θέλω σας, φυσικά όμως, κάτι θα χρειαστεί να θυσιάσετε και τίποτα δεν θα γίνει αναίμακτα. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, ξυπνά παλιές επιθυμίες , που είχατε θάψει, με αποτέλεσμα να παθιαστείτε ξανά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση και να οδηγηθείτε στα ποθητά αποτελέσματα;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας μήνας εκλείψεων, ο Ιούλιος και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κυρίως πάνω σε θέματα οικονομικής φύσης, έτσι ώστε να στρώσετε τα πράγματα και να μην νιώθετε μετέωροι και προπαντός να μη φλερτάρετε με την ανασφάλεια. Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο, και πρέπει να ακολουθήσετε μια αργή καθημερινότητα, ίσως να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια , κυρίως εάν ασχολείστε με το διαδίκτυο η τις αγοραπωλησίες και θα είστε μέσα στα νεύρα σας.. Ερωτικά , έχετε αρκετές επιστροφές, περιμένετε να σας θυμηθούν όλοι/όλες οι προηγούμενες σχέσεις σας και συνεπώς θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας, γιατί θα φλερτάρετε συχνά.. Επαγγελματικά, περιμένετε να στοχεύσετε ψηλά και να κάνετε τις σωστές γνωριμίες , όταν η Αφροδίτη περάσει στην Παρθένο, από τις 10 Ιουλίου και μετά. Έτσι, ο μήνας Ιούλιος, φέρνει κάποια δώρα, αρκεί να μη βιάζεστε και να αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Έρμη, στον Λέοντα,  θα σας δημιουργήσει κάποια μικροπροβλήματα σε θέματα ταξιδιών, σπουδές ή επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, και είναι στο χέρι σας να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια και τις επαφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας μήνας εκλείψεων ξεκινά, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα χρήματα σας, έκτακτα έξοδα θα προκύψουν και γενικά, επιβάλλεται, από τώρα να βάλετε ένα πρόγραμμα, για να συμμαζέψετε τα οικονομικά σας, καθώς ενδέχεται προς το τέλος του μήνα , να χάσετε μια συνεργασία , ή μια πηγή εσόδων και να απογοητευτείτε.  Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, σας κάνει ακόμα πιο ανασφαλείς, καθώς πολλά πράγματα δεν περνάνε από το χέρι σας και αρχίζετε να πιστεύετε ακόμα περισσότερο,  στην μοίρα και στο πεπρωμένο; Ερωτικά , θα έχετε μια βελτίωση, αρκεί βέβαια να μη ζητάτε κάτι σοβαρό να συμβεί και καλό θα ήταν να βλέπετε πιο επιφανειακά τις προσωπικές σας σχέσεις, για να μην εκπλαγείτε από τη στάση των αγαπημένων σας. Έτσι ο μήνας Ιούλιος, θα σας ταρακανούσει αρκετά, ετοιμαστείτε να ζήσετε κάποιους αποχωρισμούς, που θα σας πονέσουν , αλλά πρέπει να γίνουν για να καθαρίσει το πεδίο. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Έρμή, στον Λέοντα, σας δίνει χρόνο, για να επανεκτιμήστε οικονομικές συμμαχίες και να τακτοποιήσετε δάνεια και οφειλές. Σεξουαλική δραστηριότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας μήνας εκλείψεων, ο Ιούλιος και είστε στο στόχαστρο, καθώς η Έκλειψη Σελήνης γίνεται στο ζώδιο σας, οπότε αναμένετε σοβαρές εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά, σχέσεων αλλά και προσοχή , μην υπερκαταναλώνετε ενέργεια σε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά και μην βιάζεστε να απελευθερωθείτε. Ο Άρης φαινομενικά ανάδρομος, στο ζώδιο σας, επηρεάζει τον ψυχισμό σας, φρενάρει τις επιθυμίες σας και πολλές φορές θα είστε έτοιμοι να αποτινάξετε τον ..ζυγό, αλλά δεν θα το κάνετε. Ερωτικά, είστε αρκετά μπερδεμένοι, δεν μπορείτε να βρείτε την ισορροπία σας, ωστόσο στις αρχές του μήνα, θα έχετε μέρες ξεγνοιασιάς και μπόλικο φλερτ- ρομάντζο. Έτσι , ο μήνας Ιούλιος, ίσως και σας μείνει αξέχαστος, γιατί θα περάσετε από διάφορες φάσεις, και πολλές φορές θα αναγκαστείτε να ακυρώσετε τις αποφάσεις σας, ωστόσο και τα πισωγυρίσματα που θα κάνετε, θα είναι για το καλό σας. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Έρμή στον Λέοντα, επιστρέφει σχέσεις από το παρελθόν, όπου και πρέπει να δείτε με πιο αντικειμενική ματιά τις προσωπικές σας επιλογές και να αποφασίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας μήνας εκλείψεων, ο Ιούλιος , και επηρεάζεστε ψυχολογικά, θα έχετε μια έντονη κυκλοθυμία, κυρίως προς το τέλος του μήνα, όπου θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας για να ξεπεράσετε κρίσεις ανασφάλειας και επεισόδια με τους γύρω σας. Ο Άρης φαινομενικά ανάδρομος, στον Υδροχόο, δρα υπόγεια, σαν να μαζεύετε, συσσωρεύετε ..πιθανόν αρνητικά συναισθήματα και είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε με κίνδυνο να βάλετε σε πάγο, αρκετά άτομα από τον περίγυρο σας. Ερωτικά , είστε σε φάση επανεξετάσης ερωτικών επιλογών, ευνοείστε όμως σε θέματα σταθερών σχέσεων και πιθανόν να σας γίνει μια πρόταση για επισημοποίηση μιας σχέσης. Έτσι, ο μήνας Ιούλιος, είναι επικίνδυνος μήνας, φορτίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο και για αυτό πρέπει να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση για να βγείτε από δήθεν αδιέξοδα. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα, σας κάνει να αναθεωρήσετε επιλογές σχετικά με την εργασιακή σας κατάσταση , πιθανόν να βρεθείτε με πρώην συναδέλφους. Δουλειά και έρωτας μαζί.

To Top