ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Πανσέληνος, Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

 

Πανσέληνος, Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα.

aries

Κριός

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας μας, στις 11 Φεβρουαρίου, μεγεθύνει τα συναισθήματά σας, αγγίζει αρκετά τον εσωτερικό σας κόσμο και θα είστε αρκετά υπερβολικοί με το περιβάλλον σας. Ερωτικά κλείνει ένας κύκλος αμφιβολιών, ξέρετε πλέον τι επιθυμείτε να έχετε στη ζωή σας και με αποφασιστικότητα θα αντιμετωπίσετε πιθανούς χωρισμούς ή συζητήσεις γύρω από την σοβαρότητα της σχέσης σας. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο, είναι ότι φέρνει μοιραίες, ξαφνικές γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής. Τύχη από κέρδη ή επιχειρηματικές δραστηριότητες.

taurus1
Ταύρος

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου, φέρνει προσωρινά αρνητικά συναισθήματα, θέλετε δηλαδή να απομονωθείτε από τον περίγυρο σας, αλλά ακόμα και από πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Η ανάγκη σας για εσωτερική ηρεμία θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην ψυχολογία σας, καθώς θα κάνετε εσωτερικά ξεκαθαρίσματα και θα συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο, είναι ότι φέρνει ανακούφιση πάνω σε περιουσιακά θέματα, κυρίως για ένα ακίνητο που θέλετε να εκμεταλλευτείτε και θα ανέβουν τα έσοδα σας. Καλύτερες συνθήκες για να μετακομίσετε ή να συμβιώσετε με το ταίρι σας.

gemini
Δίδυμοι

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου, αλλάζει δραστικά τις επιλογές σας, σε σχέση με σπουδές αλλά και θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης. Ουσιαστικά θα περάσετε από αμφισβήτηση τις επιλογές σας σε σχέση με μια θέση εργασίας ή θα θελήσετε να αλλάξετε το επάγγελμα σας. Σε αυτήν την φάση της ζωής σας, σίγουρα δεν στέκονται όλοι δίπλα σας, καθώς πιέζεστε και από το περιβάλλον σας, αλλά μην χάνετε την εμπιστοσύνη σας γιατί έτσι θα αποδείξετε ότι είστε ικανοί να ξεπερνάτε τις δυσκολίες. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο, είναι ότι είστε ακόμα πιο προσαρμοστικοί και θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε πάνω σε νέες ιδέες που θα σας εκφράζουν. Εύκολα προβάλλετε τα ταλέντα σας και αναγνωρίζονται οι ικανότητες σας.

καρκινος
Καρκίνος

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου, προκαλεί μια ταραχή σε σχέση με τα έσοδα σας, καθώς έχετε ανοιχτεί αρκετά και ίσως ξεφύγατε από τον προϋπολογισμό σας. Παρά όμως τις προσωπικές σας ανησυχίες, θα συνειδητοποιήσετε ότι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος στηρίζουν τις προσπάθειες σας και δεν αποκλείετε να σας βοηθήσουν σε οικονομικά ζητήματα και να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο, είναι ότι δίνει πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν και μπορείτε να βρείτε διεξόδους που θα καλύψουν έξοδα που προκύπτουν από το πουθενά. Αρχίστε να εκμεταλλεύεστε τα ταλέντα σας και αναζητήστε νέες πηγές εσόδων. Ιδέες εύκολα τώρα υλοποιούνται.

leo
Λέων

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου, είναι σημαδιακή για όσους/ες από εσάς επιθυμούν να αλλάξουν δραστικά τη ζωή σας. Εχετε πλέον την αποφασιστικότητα να αφήσετε πίσω το παρελθόν ή σχέσεις που σας έχουν παιδέψει και να αποχωριστείτε το οικείο για χάρη μιας νέας αρχής που θα σας φέρει όμως πιο κοντά στα πραγματικά σας θέλω. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο είναι ότι «γεννά» την αρχή για κάθε τέλος που θα γράψετε και για αυτό δεν πρέπει να δειλιάσετε ή να οπισθοχωρήσετε όταν τα πράγματα θα ζορίζουν. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναλάβετε εξ ολοκλήρου τις ευθύνες σας και να μην μένετε σε καταστάσεις από φόβο ή λύπη. Γρήγορα επαγγελματικά ξεκινήματα και ευχάριστες εξελίξεις σε ερωτικά ζητήματα.

virgo
Παρθένος

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου , εγκαινιάζει μια περίοδος αποκαλύψεων και ουσιαστικά τώρα πια δεν έχετε τίποτα να φοβάστε για ότι θα επακολουθήσει. Όλη την προηγούμενη περίοδο έχετε προετοιμαστεί για τις επερχόμενες αλλαγές που αφορούν κυρίως την ψυχολογική σας κατάσταση και δεν μπορείτε πλέον να διαπραγματεύεστε την εσωτερική σας ηρεμία. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο είναι ότι σας απελευθερώνει από προσωπικές σας εμμονές, σας ενδυναμώνει και μπορείτε να μείνετε πλέον πιστοί στον εαυτό σας και φυσικά δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάζεστε για τους άλλους. Θετικές εξελίξεις σε θέματα υγείας και απεξάρτησης από πιθανό αρνητικό περιβάλλον. Οικονομικά ενισχύεστε από την οικογένεια σας.

libra
Ζυγός

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου, σας λυτρώνει από φίλους/ες που δεν σας είχαν σταθεί και ξέρετε πλέον ποιον/α πρέπει να εμπιστεύεστε και με τυφλά μάτια. Προβληματίζεστε βέβαια ακόμα για το μέλλον μιας προσωπικής σας επιλογής, κυρίως για ένα εγχείρημα που έχετε ξεκινήσει και δεν ξέρετε αν μπορείτε να καταλήξετε σε κάτι θετικό και γενικά περνάτε από έντονη κυκλοθυμία σχετικά με τις επιθυμίες σας. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο είναι ότι παρά την ανησυχία που μπορεί να νιώθετε, θα περάσετε εύκολα σε φάση αναγνώρισης, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας, γιατί έχετε την συμπαράσταση νέων ατόμων που θα μπουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας ενθαρρύνουν. Σημαντικές γνωριμίες , δημόσιες σχέσεις ευνοούνται.

scorpio
Σκορπιός

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου, απελευθερώνει την ψυχολογία σας, αποδέχεστε πλέον πιο εύκολα την εικόνα σας, τον εαυτό σας και έτσι μπορείτε να δείτε κατάματα τις αδυναμίες σας και να αρχίσετε να αγαπάτε περισσότερο αυτό που πραγματικά είστε. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο, είναι ότι αλλάζει ξαφνικά τις συνθήκες της ζωής σας, θα έχετε δηλαδή θετικές εξελίξεις σε σχέση με τα θέματα καριέρας και θα δείτε ότι μπορείτε να βάλετε πιο γερές βάσεις για να προβάλλετε την δουλειά σας. Άτομα κύρους σας επιλέγουν για κάτι σημαντικό και νιώθετε ότι έχετε την υποστήριξη του σύμπαντος. Οικονομικές απολαβές αλλά και ηθική ικανοποίηση σας κάνουν να χαμογελάτε ξανά.

τοξότης
Τοξότης

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου, σας βάζει σε φάση αναζήτησης των προσωπικών σας επιλογών και στόχων και θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι και σίγουροι να επαναπροσδιορίσετε τα βήματα σας. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο, είναι ότι σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να ψάξετε τι είναι αυτό που ακριβώς ζητάτε και πως μπορείτε να συνδυάσετε τα θέλω με τα πρέπει, χωρίς όμως να έχετε αρνητικά συναισθήματα. Αρκετά ικανοποιημένοι πλέον, καθώς πολλά όνειρα βλέπετε να πραγματοποιούνται και μάλιστα χωρίς καμία προσπάθεια ή δοκιμασία. Πρόταση για εργασία στο εξωτερικό σας αναστατώνει ευχάριστα. Νέες προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη.

capricorn

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου, απομακρύνει ενοχές και τοξικά συναισθήματα σχετικά με μια σχέση που σας έχει σημαδέψει και είστε έτοιμοι/ες να πάτε παρακάτω και χωρίς να αισθάνεστε εξ’ ολοκλήρου υπεύθυνοι για το τι έχει συμβεί. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο, είναι ότι μπορείτε να διασκεδάσετε, με οτιδήποτε απαγορευμένο και να κάνετε την κριτική σας με μόνο κριτή τον εαυτό σας και χωρίς να δίνετε σημασία στα λόγια τρίτων. Καλές ειδήσεις και για τα οικονομικά σας ζητήματα, απεγκλωβίζεστε από χρέη, οφειλές που είχατε φορτωθεί και ουσιαστικά θα δείτε ότι πολλά βάρη θα φύγουν από τους ώμους σας. Θα βιώσετε θετικές εξελίξεις σε κληρονομικά ζητήματα και θα λύσετε αρκετές διαφορές με το περιβάλλον σας. Είστε πλέον πιο ασφαλής.

aquarius
Υδροχόος

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου, μιλά για το τέλος των προσωπικών σας ανασφαλειών και για τις στενές προσωπικές σας σχέσεις. Ξέρετε πλέον ότι δεν χρωστάτε σε κανένα την ελευθερία σας και ότι είστε πιο σίγουροι για το πως θέλετε να προχωρήσει μια στενή σας σχέση και είστε αποφασισμένοι να μην συνθηκολογήσετε. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο είναι ότι μπορείτε να μην διαπραγματεύεστε τα συναισθήματα σας και θα ξεπεράσετε άγχη που σε έκαναν να νιώθετε ηττημένοι. Καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες σας δίνουν πίσω την αυτοπεποίθηση σας ή η τωρινή σας σχέση αλλάζει μορφή και περνάτε σε φάση επισημοποίησης. Τώρα είστε στη πλεονεκτική θέση να επιλέγετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

pisces
Ιχθείς

Η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας, στις 11 Φεβρουαρίου, σας βοηθάει να καταπολεμήσετε τάσεις φυγής και αδράνειας και να γίνετε πιο αποφασιστικοί και δραστήριοι. ΄Εχετε πλεον καταλάβει ότι δεν μπορείτε να διαφεύγετε από την πραγματικότητα και ήρθε ο καιρός να πάρετε γενναίες αποφάσεις που όμως θα σας αλλάξουν θετικά την ψυχολογία σας. Το καλό με αυτήν την Πανσέληνο είναι ότι έχετε την δυνατότητα να φύγετε από μια εργασία με χαμηλές απολαβές και γρήγορα να αποκατασταθείτε σε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης, αποφασίσετε να ξεπεράσετε σχέσεις με συντρόφους που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και κάντε προσπάθειες για νέες γνωριμίες. Η θέληση σας δυναμ

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top