ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

aries

Κριός

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά, εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα σας κάνει αρκετά πιο εσωστρεφής μια που ίσως αντιμετωπίζετε θέματα εργασιακά ή πρέπει να φροντίζετε δικούς σας ανθρώπους, ωστόσο μέσα από την πίεση που θα δεχτείτε θα αντιληφθείτε τα όρια σας. Σίγουρα θα κάνετε ξεκαθαρίσματα και θα βρείτε νέους στόχους που θα θέλετε να κατακτήσετε. Μην μένετε στο τώρα και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς ένταση. Στο τέλος θα δικαιωθείτε.

taurus1

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα σας κάνει πιο μαχητικούς, θα θέλετε να προσφέρετε στους συνανθρώπους σας και φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο για το γενικό καλό και όχι τόσο με τους φίλους σας, που διαρκώς θα παραπονούνται. Σίγουρα «θάβετε» μέσα σας ότι σας έχει πονέσει και αποφασίζετε να ονειρεύεστε, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.

gemini

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα σας βάλει στην πρώτη γραμμή, θα θέλετε να επικρατήσετε στο περιβάλλον σας και είστε σαφώς πιο ανταγωνιστικοί και αποφασισμένοι να κερδίσετε τους αντιπάλους σας. Σίγουρα πονάει η απόφαση σας να αποχωριστείτε αγαπημένα πρόσωπα αλλά ξέρετε πλέον ότι δεν μπορείτε να καταπιέζετε τις επιθυμίες σας και έχετε το δικαίωμα να διεκδικείτε τα θέλω σας. Εμπιστευτείτε το χρόνο που είναι φίλος σας.

καρκινος

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα σας βγάλει από τα τετριμμένα, την καθημερινότητα σας και θα σας ταξιδέψει μακριά από τα γνωστά λημέρια σας. Μην φοβηθείτε να πείτε αντίο σε κουραστικούς ανθρώπους , σε σπουδές που δεν σας εκφράζουν ή ακόμα και σε μια δουλειά που δεν αποδίδει αυτά που περιμένατε. Σίγουρα οι αλλαγές δεν σας ταιριάζουν, αλλά συνειδητοποιήστε ότι τώρα έχετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και να πάτε παρακάτω. Μην μένετε στους φόβους σας.

leo

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα σας δώσει τη ευκαιρία να ανακαλύψετε τα αδύναμα, τρωτά σημεία σας και να δουλέψετε με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να βγείτε από τα αδιέξοδα σας. Σίγουρα η αιτία της «σκλαβιάς» σας βρίσκεται μέσα σας και μην κοιτάτε να χρεώσετε στους άλλους την τωρινή κατάσταση σας. Μπορείτε να μεγαλουργήσετε και να ζήσετε τα όνειρα σας, αρκεί να ξεφορτωθείτε ενοχές και τύψεις.

virgo

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης φέρνει ουσιαστικές αλλαγές στο προσωπικό σας πεδίο, δεν αποκλείονται χωρισμοί που πονάνε, αλλά ωστόσο μόνο έτσι θα κερδίσετε την ελευθερία σας και το δικαίωμα να επιλέγετε μόνοι σας. Σίγουρα θα ταρακουνηθείτε αρκετά και θα δείτε καθαρά τους φίλους ή εχθρούς. Μην καθυστερείτε να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας και κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία.

libra

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης σημαίνει ότι φεύγετε από το υπάρχον εργασιακό χώρο ή αλλάζουν οι συναδελφικές σας σχέσεις και γενικά θα βγείτε, ξαφνικά από την ρουτίνα σας. Σίγουρα και πρέπει να προσέξετε και τη φυσική σας κατάσταση, να μην υπερβάλλετε και δώστε σημασία σε θέματα υγείας που ίσως σας απασχολήσουν. Οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητα σας και πετάξτε τις κακές συνήθειες.

scorpio

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης επηρεάζει ερωτικά ζητήματα, ξυπνά μέσα σας το ενδιαφέρον για την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης και βλέπετε ότι έχετε ξεπεράσει τους φόβους σας και θέλετε να πάτε παρακάτω, διαγράφοντας λάθος επιλογές. Σίγουρα και είστε πλέον αποφασισμένοι να ζήσετε πιο απελευθερωμένα, περισσότερα για εσάς και κάνετε την αυτοκριτική σας για να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Σχέσεις με παιδιά ή νεώτερα άτομα θα σας απασχολήσουν και εδώ πρέπει να βάλετε όρια για να μην σας «εκμεταλλεύονται». Ωστόσο, χαλαρώστε και αφήστε τη ζωή να σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

τοξότης

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης ακουμπά την οικογένεια σας και τα συναισθήματα σας μεγεθύνονται, δεν νιώθετε αρχικά ασφαλής να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις που προκύπτουν και θα πέσετε σε προσωρινή μελαγχολία. Σίγουρα όμως γρήγορα θα ξεπεράσετε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και θα βγείτε νικητές καθώς ότι σας ζορίζει, σας κάνει και πιο δυνατούς. Τέλος, ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας.

capricorn

Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα βάλει το μυαλό σας να δουλέψει, θα δραστηριοποιηθείτε αρκετά μόνοι σας και μετά από την διαπίστωση ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε με τυφλά μάτια το περίγυρο σας. Σίγουρα και δεν θα χάσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα συνεχίσετε να παλεύετε για τα όνειρα σας και τους στόχους σας. Δείξτε με σιγουριά το έργο σας.

aquarius
Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στην εκκίνηση και φυσικά εννοείται ότι πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος, από την Σελήνη, το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να προστατέψουμε το περιβάλλον μας. Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα σας πιέσει οικονομικά για να αλλάξετε τις επιλογές σας και κυρίως τον τρόπο που βγάζετε τα χρήματα σας. Σίγουρα και αναγκαστικά ψάχνετε για νέες πηγές εσόδων που όμως θα σας οδηγήσουν σε μαγευτικό χώρο, που θα κουμπώνει θαυμάσια στην ψυχολογία σας και στο ταμπεραμέντο σας. Στην αρχή μόνο δύσκολα.

pisces
Ιχθείς

Αυτήν την εβδομάδα, στις 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας που σημαίνει ότι έχουμε Νέα Σελήνη, δηλαδή νέα ξεκινήματα, είμαστε στη εκκίνηση και φυσικά πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν. Η Ηλιακή Έκλειψη σημαίνει ότι θα κρυφτεί ο Ήλιος , από την Σελήνη , το αρσενικό στοιχείο θα «κάνει» χώρο στο θηλυκό και αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα επικρατήσει το συναίσθημα και η ανάγκη να εκφράσουμε συμπόνια και αλληλεγγύη. Η επιρροή της Νέας Σελήνης θα αγγίξει εσωτερικά πλευρές του εαυτού σας, σαν να κάνετε ψυχανάλυση και θα αντιμετωπίσετε ακριβώς τα «τέρατα» που σας τρομάζουν και δεν μπορείτε να προχωρήσετε με τις επιλογές σας. Σίγουρα και ήρθε η ώρα της απεξάρτησης από ένα τοξικό περιβάλλον, έναν γάμο που δεν προχωράει ή μια σχέση που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Βγάλτε τις μάσκες και μην θυσιάζετε το παρόν για ένα αβέβαιο μέλλον.

tumblr_oh0xhnQlXF1vxpv2bo3_1280

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top