ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βιβλιοπαρουσίαση: “Η εξέλιξη της πεταλούδας” της Μερίτα Τσάκε

Οι Εκδόσεις Μολύβι ανακοινώνουν την έκδοση του βιβλίου της ενεργειακής θεραπεύτριας Μερίτα Τσάκε Tyxeri Petalouda “Η εξέλιξη της πεταλούδας”.

“Τότε οι γυναίκες, αν παντρεύονταν δε χώριζαν ποτέ… Μόνο αν ο θάνατος τους χώριζε με τον άντρα τους. Δεν είχαν δικαιώματα κι επιθυμίες δικές τους, ζούσαν με το «τι θα πει ο κόσμος;»… Ζούσαν για τον κόσμο και για την τιμιότητα του κόσμου. Για ένα καθαρό κούτελο, αλλιώς θα ήσουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, του χωριού και θα έμενες μόνη σου. Θα ήσουν η πουτάνα στα μάτια όλων των άλλων και άλλα πολλά παρόμοια. Θα στα εξηγήσω εγώ μέσα από τη δική μου ιστορία. Άσχετα αν τους κακοποιούσαν οι άνδρες τους ή οτιδήποτε άλλο… Μέχρι και η πεθερά και ο πεθερός μπορούσε να κακοποιήσει λεκτικά ή σωματικά τη νύφη”.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Μέσα από αυτό το βιβλίο θέλω να στείλω ένα μήνυμα: Το αφιερώνω σε εσένα όπου και αν είσαι που κάποια  στη ζωή σου έπεσες, ένιωσες πως απέτυχες και είχες πιάσει πάτο. Βρες τη δύναμη και σήκω ξανά. Σήκω όπως τότε που ήσουν παιδί και μάθαινες τα πρώτα βήματα στη ζωή. Μπορεί και να αποτύχεις πάλι, αλλά κάθε φορά θα είναι πιο εύκολο να το ξεπεράσεις γιατί θα είσαι πιο έμπειρος. Μην το βάζεις κάτω. Μέσα από την εμπειρία μου, θέλω να σου δείξω πως ό,τι και αν συμβαίνει στο παρελθόν το παρόν και το μέλλον, Εσύ μπορείς να τα καταφέρεις…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μερίτα Τσάκε ή κατά πολλούς «Τυχερή πεταλούδα» γεννήθηκε στην Αλβανία και τα τελευταία 25 χρόνια κατοικεί στην Ελλάδα.

Από τότε που ήρθε έχει εξελιχθεί ολοκληρώνοντας σπουδές και παρακολουθώντας σεμινάρια, ώστε, πλέον να είναι εναλλακτική θεραπεύτρια με δικό της χώρο και πολλές και διαφορετικές τεχνικές.

Οι τεχνικές στις οποίες έχει πιστοποίηση είναι η τεχνική Θήτα Healing απελευθέρωση πεποιθήσεων και άλλα πολλά, η τεχνική metaphysical anatomy απελευθέρωση τραύματος, η τεχνική access bars στην οποία είναι και εκπαιδεύτρια κι άλλες πολλές τεχνικές EFT, Oponopono.

Μέσα από αυτά, μέσα από την ενέργεια της αγάπης, έχει βοηθήσει και βοηθάει πολλούς ανθρώπους για να βρούνε και να συντονιστούν με τον ίδιο τους τον εαυτό στην αυτογνωσία και στην εξέλιξη. Το βιβλίο ¨Η εξέλιξη της πεταλούδας» είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει και με αυτό συστήνεται στο αναγνωστικό κοινό.

Ένα συγκινητικό αυτοβιογραφικό βιβλίο που εμπνέει αισιοδοξία και ελπίδα για τη Ζωή

To Top