Γράφει ο Γιώργος Ζιαντάρης / Κουζινο-καλλιτεχνήματα
Μια συνταγή απο το πακέτο στα μακαρόνια. Μου άρεσε και την έφτιαξα!
Υλικά
- 3 άτομα
- 500 γρ. σπαγγέτι τρικολόρε
- 1 φλ. μανιτάρια
- 1/3 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σκόνη
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλατοπίπερο
- 1/2 φλ. του καφέ κρασί λευκό
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος light
- 1 κύβο λαχανικών
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.
- Εν τω μεταξύ σωτάρουμε στο βούτυρο, το σκόρδο, το τζίντζερ και τον κύβο.
- Σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το αλατοπίπερο και βράζουμε για 5 λεπτά.
- Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
- Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και σερβίρουμε.