Τρικολόρε με τζίντζερ από τον αγαπημένο μας μικρομάγειρα

Γράφει ο Γιώργος Ζιαντάρης / Κουζινο-καλλιτεχνήματα

Μια συνταγή απο το πακέτο στα μακαρόνια. Μου άρεσε και την έφτιαξα!

Υλικά

  • 3 άτομα
  • 500 γρ. σπαγγέτι τρικολόρε
  • 1 φλ. μανιτάρια
  • 1/3 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σκόνη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλατοπίπερο
  • 1/2 φλ. του καφέ κρασί λευκό
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος light
  • 1 κύβο λαχανικών

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.
  • Εν τω μεταξύ σωτάρουμε στο βούτυρο, το σκόρδο, το τζίντζερ και τον κύβο.
  • Σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το αλατοπίπερο και βράζουμε για 5 λεπτά.
  • Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
  • Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και σερβίρουμε.