ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Το μυστικό για να σου κάνει πρόταση γάμου

xan

Μπορεί να είσαι απίστευτα σέξι και πολύ καλή στο κρεβάτι. Μπορεί να κάνεις έρωτα μαζί του κάθε μέρα και σε κάθε ευκαιρία. Και μπορεί να είσαι στοργική και καλή μαζί του. Ωστόσο όλα αυτά δεν αρκούν για να σε παντρευτεί. Στην πραγματικότητα τίποτα από τα παραπάνω δεν αποτελούν βασικά συστατικά για να γίνεις γυναίκα του.

Ο λόγος που οι άντρες διαλέγουν να παντρευτούν μια γυναίκα βρίσκεται εκτός της κρεβατοκάμαρας. Τώρα σου κίνησα την περιέργεια; Θέλεις να μάθεις ποιο είναι το μυστικό για να σου κάνει πρόταση γάμου;

Είναι πολύ απλό: Οι άντρες διαλέγουν γυναίκες που μπορούν να τους κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Και δεν εννοούμε μια γυναίκα που παρατηρεί αν το αυτοκίνητο τους είναι καθαρό ή αν το σπίτι είναι ταχτοποιημένο. Εννοούμε κάτι βαθύτερο και ουσιαστικότερο από αυτό.

Ένας άντρας θέλει να νιώθει ότι η μελλοντική του σύζυγος ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνον και τον υποστηρίζει. Θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του που να κάνει τη ζωή του καλύτερη και να του δίνει δύναμη για να προχωρήσει τόσο στην επαγγελματική του όσο και στην προσωπική του ζωή.

Άρα όσο παθιασμένο σεξ κι αν κάνετε μετά από έναν τσακωμό, αν οι τσακωμοί είναι συχνοί, ο άντρας θεωρεί πως η ζωή του δεν είναι ήρεμη και σε ένα γάμο, αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εκείνον.

Φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και το σεξ και η χημεία μεταξύ σας, όμως όταν θελήσει να σε παντρευτεί δεν θα δώσει τόσο σημασία σε αυτά, όσο στο αν μπορείς να τον φροντίζεις και να τον στηρίζεις.

ΠΗΓΗ: jenny.gr
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top