ΠΑΙΔΙ

Το Myselvi για το παιδί

paidia-apantoyn

Ο κάθε γονιός σπαταλάει άπειρο χρόνο για τη σωστή ανατροφή του παιδιού του. Όλοι οι γονείς έχουν την αγωνία, τις φοβίες και την ευθύνη για τη φροντίδα του.

Γι΄αυτό το Myselvi φέτος αποφάσισε να είναι δίπλα στους γονείς και μέσα από αυτή τη στήλη να σας ενημερώνουμε για θέματα σχετικά με την οικογένεια, τα παιδιά, τη διαπαιδαγώγησή τους, το σχολείο και γενικότερα προβλήματα που απασχολούν τους γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους. Επίσης θέματα που απασχολούν καθημερινά όπως η διατροφή και υγεία του παιδιού, τα συναισθήματα του, οι φοβίες του.

Το κάθε παιδί από την πρώτη στιγμή έκλεψε την καρδιά των γονιών του. Πρωτόγνωρα συναισθήματα αγάπης που δεν περιγράφονται. Όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα…Η ευθύνη και η ανασφάλεια του άγνωστου για τη φροντίδα του, είναι το πιο σημαντικό μέλημα.

Έτσι στο Myselvi.gr μέσα από αυτή τη στήλη θα βρείτε προτάσεις, ιδέες και συμβουλές για όλες τις μαμάδες και μπαμπάδες. Για όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα σας….Φυσικά εάν έχετε απορίες και προβληματισμούς μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση myselvi.gr@gmail.com.

Καλωσορίζουμε λοιπόν την καινούρια μας στήλη και ελπίζω να την αγκαλιάσετε όπως και τις υπόλοιπες!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top