Tales

Το “It’s my life by Tina Michaelidou” συνάντησε το “Myselvi.gr”

red_6693

Είναι γεγονός ότι το διαδίκτυο μας φέρνει πιο κοντά! Γνωρίζουμε ανθρώπους από κάθε μήκος της γης, μαθαίνουμε καινούρια πράγματα, κάνουμε καινούριους φίλους! Το Myselvi.gr συνεχίζοντας το ταξίδι του, αγαπήθηκε από πολύ κόσμο και απέκτησε αναγνώστες από παντού.

Και ξαφνικά συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με το blog “It’s my life” και την Τίνα Μιχαηλίδου η οποία λατρεύει και διαβάζει συνέχεια το Myselvi.gr. Ζήτησε να μάθει όμως περισσότερα για εμένα αλλά και για το site μας κι έτσι προέκυψε αυτή η καταπληκτική συνέντευξη, που θα διαβάσετε παρακάτω.

Εγώ θέλω να την ευχαριστήσω θερμά για την τιμή που μου έκανε να με φιλοξενήσει στο blog της και να της πω ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή της γνωριμίας μας…..

red_8295

1.Πώς προέκυψε το myselvi και πείτε μας λίγα λόγια για εσάς;

Το www.myselvi.gr προέκυψε από μια τρελή ιδέα! Σε μια συζήτηση που είχαμε με τον καλό μου φίλο και πλέον συνεργάτη μου Αντώνη Παπαμιχαλάκη καταλήξαμε πως δυστυχώς οι πληροφορίες που δέχεται σήμερα ο κόσμος αφορούν μόνο δυσάρεστα και στενάχωρα γεγονότα. «Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου», του είπα και αυτός συμπλήρωσε «Θες να κάνουμε ένα site;». Έτσι γεννήθηκε το Myselvi γιατί ήθελε να χαρίσει μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα του κόσμου, να γεμίσει με αισιοδοξία τους αναγνώστες του και να εκφράσει το διαφορετικό, το ξεχωριστό που όλοι μπορεί να κρύβουμε μέσα μας. Σχετικά με εμένα, γεννήθηκα στις Σέρρες, αλλά μεγάλωσα σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, λόγω του επαγγέλματος του πατέρα μου. Από μικρή μου άρεσε η επικοινωνία και η δημιουργία, γι’ αυτό το λόγο σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και αργότερα έκανα ένα μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Με τη δημιουργία του Μyselvi, αποφάσισα να διευρύνω και άλλο τις γνώσεις μου και είμαι πλέον μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας στο ΑΠΘ. Το Myselvi, εκτός από εμένα που ασχολούμαι με την αρχισυνταξία και την επιμέλεια των κειμένων και τον Αντώνη που έχει αναλάβει όλο το τεχνικό, καλλιτεχνικό φωτογραφικό κομμάτι του site, αποτελείται από πολύ αξιόλογους αρθρογράφους, καταξιωμένους, ο καθένας στον τομέα του.

2. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια η δική σας συμβουλή στα νέα παιδιά που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους;

Δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το πιο λυπηρό είναι ότι έχει επηρεάσει περισσότερο τη γενιά μας. Όχι μόνο ως προς την εύρεση εργασίας, αλλά γενικότερα και σε άλλους τομείς της καθημερινότητας μας. Δεν είναι όμως τυχαίο το ρητό πως «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται»! Καθώς πιστεύω πως μία κρίση, με όσα αρνητικά και να έχει, δημιουργεί ευκαιρίες, θα έλεγα στα νέα παιδιά να μην καταθέσουν τα όπλα και να κυνηγήσουν το όνειρό τους! Θα μου πεις στα λόγια καλά τα λες, αλλά έχω ένα ζωντανό παράδειγμα….το Myselvi.gr! Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Εάν εμείς οι νέοι δεν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε μόνοι μας τον κόσμο, πίστεψε με δεν θα μας τον χαρίσει κανείς έτσι όπως τον θέλουμε!

Για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top