ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Tips για έναν Χριστουγεννιάτικο γάμο

images-71

Στους περισσότερους αρέσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και είναι αρκετοί εκείνοι που επιλέγουν να παντρευτούν τα Χριστούγεννα. Σε αυτό το άρθρο σας δίνουμε μερικές ιδέες για τη διακόσμηση της δεξίωσης, αλλά και για τη διακόσμηση που μπορεί να συνδυαστεί με τα δωράκια των καλεσμένων.

Ο χιονάνθρωπος δεν είναι μόνο χριστουγεννιάτικο στοιχείο, αλλά παραπέμπει γενικότερα στον χειμώνα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να τον υιοθετήσετε στον γάμο σας οποιαδήποτε στιγμή του χειμώνα γίνεται αυτός.

Ένα πρακτικό και ταυτόχρονα όμορφο και οικονομικό δωράκι για τους καλεσμένους σας είναι για παράδειγμα ένας σελιδοδείκτης. Θα το εκτιμήσουν και ίσως σταθεί και η αφορμή για να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο σε ένα βιβλίο παρά στην τηλεόραση. Θα στείλετε δηλαδή κι ένα καλό μήνυμα!

Τα κεριά σ’ έναν χειμωνιάτικο γάμο ή σε έναν γάμο τα Χριστούγεννα προσθέτει ζεστασιά και δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα. Είναι ταυτόχρονα κι ένας σχετικά οικονομικός τρόπος για να διακοσμήσετε τα τραπέζια των καλεσμένων, καθώς οι επιλογές είναι απεριόριστες, οπότε σίγουρα θα βρείτε κεριά που θα ανταποκρίνονται οικονομικά στο budget σας.

Για να προσθέσετε μια ιδιαίτερη νότα Χριστουγέννων, μπορείτε να διαλέξετε γυάλινα κηροπήγια με κάποιο σχέδιο όπως είναι η νιφάδα. Παρόλο που η νιφάδα είναι σύμβολο του χειμώνα, είναι στενά συνδεδεμένη με τα Χριστούγεννα.

snow1

Στο τραπέζι των ευχών μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε! Μπορείτε να στήσετε ένα χιονισμένο τοπίο, χρησιμοποιώντας ειδικό προϊόν για το χιόνι, έλατα, χιονάνθρωπους, σπιτάκια με χιονισμένες στέγες, γυάλινες σφαίρες με χιόνι, όπως αυτές που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά και ό, τι άλλο φαντάζεστε όταν κλείνετε τα μάτια και φέρνετε στο μυαλό σας τα χιονισμένα Χριστούγεννα.

Κάτω από το τραπεζομάντιλο μπορείτε να βάλετε μια σειρά ή περισσότερες από λαμπάκια, ώστε να δώσετε φως και έμφαση στο τραπέζι των ευχών, ενώ θα πρέπει να φροντίσετε και το βιβλίο να ταιριάζει στο στυλ. Θα μπορούσε μάλιστα να μην είναι βιβλίο, αλλά κάρτες σε σχήμα νιφάδας χιονιού, στις οποίες οι καλεσμένοι θα γράφουν τις ευχές τους και θα τις τοποθετούν στον σάκο του Άϊ Βασίλη που θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο τραπέζι των ευχών.

ΠΗΓΗ: teleiosgamos.gr
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top