ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Τίνα Μιχαηλίδου: Μία blogger στην παρέα του Myselvi.gr

tina2

Στο Myselvi.gr βλέπουμε τη ζωή αλλιώς…..και επειδή έχουμε μεγάλη αγκαλιά, γεμάτη αισιοδοξία και αγάπη, καταφέρνουμε να κάνουμε και άλλους ανθρώπους να δουν τη ζωή αλλιώς. Είναι γεγονός ότι το διαδίκτυο μας φέρνει πιο κοντά! Γνωρίζουμε ανθρώπους από κάθε μήκος της γης, μαθαίνουμε καινούρια πράγματα, κάνουμε καινούριους φίλους!

Και κάπως έτσι έγινε η γνωριμία μας με την Τίνα Μιχαηλίδου, μοναδική στο είδος της relationshipblogger! Ναι ναι, καλά διαβάσατε, relationshipblogger και μην πει κάποιος ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι σχέσεις, ότι είδους σχέσεις και να είναι αυτές.

Η Τίνα  ξεκίνησε από ένα ιδιωτικό blog, όμως το 2011, αποφάσισε να το κάνει δημόσιο! Ο λόγος;  “Με ώθησε ο πόνος που είχα από το χωρισμό μου ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα και μεταβατική γιατί ωρίμασα απότομα και άλλαξα πάρα πολύ. Έπρεπε να βρω τρόπο να σταθώ στα πόδια μου και να χαμογελάσω, θα μου πεις καλά για έναν έρωτα στεναχωρήθηκες; Φυσικά και ναι ειδικά όταν περνάς και μια κατάθλιψη και προσπαθείς να παλέψεις με τα πάντα μέσα σου.” , μου γράφει στο messenger.

tina4

Έτσι δημιούργησε, πριν 5 χρόνια το “It’s my life by Tina Michaelidou”, όπου γράφει τα πάντα για τις σχέσεις, αυτές που τόσο μας προβληματίζουν, μας πονάνε, μας αλλάζουν, μας κάνουν ευτυχισμένους! Η επιτυχία που σημειώνει τεράστια, καθώς έχει πάνω από 20.000 followers στα social media!

“Δε ξέρω πραγματικά πως κατάφερα να έχω τόση μεγάλη επιτυχία, ίσως επειδή είμαι αληθινή και γράφω μέσα από τη καρδιά μου πραγματικά δε ξέρω. Οι αναγνώστες μου κάθε μέρα μου στέλνουν μηνύματα για συμβουλές για τους πρώην τους κλπ και κάθε φορά που πέφτω μέσα μου λένε ότι “Μιχαηλίδου είσαι η Κάρι Μπράντσο της Ελλάδας” εντάξει στην αρχή έβαζα τα γέλια μετά το συνήθισα”, μου εξομολογείται.

tina5

Η γνωριμία με το Myselvi.gr έγινε τυχαία, μέσω social media και αμέσως γεννήθηκε μια φιλία, εξ αποστάσεως βέβαια καθώς η ίδια ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Και όπως τυχαία γνωριστήκαμε, έτσι τυχαία και αυθόρμητα αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Η Τίνα θα μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των σχέσεων μέσα από τα άρθρα της και θα γράφει για πρώην, νυν αλλά και επόμενους!

Καθώς κλείνει 5 χρόνια παρουσίας στον κυβερνοχώρο τη ρωτάω πιο είναι το πιο περίεργο περιστατικό, που της έτυχε. “Το πιο περίεργο περιστατικό είναι ότι η νυν του πρώην μου -για τον οποίο και είναι κομμένο και ραμμένο το blog- μου έχει κάνει like στη σελίδα και στα posts. Μου έκανε τρομερή εντύπωση, αλλά δεν έδωσα συνέχεια. Και αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκλαψα πολύ για το κάθε άρθρο που έβγαζα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα αυτό, ενώ τώρα τα γράφω και είμαι καλά.”

tina5

Τίνα Μιχαηλίδου καλωσόρισες στην οικογένεια του Myselvi.gr και όπως ευχήθηκες κι εσύ το 2017 να είναι μια τέλεια χρονιά για τη νέα μας συνεργασία!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top