ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Τι πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας σε μια συνέντευξη

sunenteuksi_gia_douleia_pos_prepei_na_ntuthoun_ta_duo_fula

Όταν σας έχουν καλέσει σε μια συνέντευξη πάντα κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία στο σπίτι γι’ αυτά που θα πείτε. Ποτέ όμως οι περισσότεροι δεν σκέφτονται τι πρέπει να έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Εμείς σας προτείνουμε τα 5 απαραίτητα αντικείμενα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

  1. Το βιογραφικό σας. Είναι πολύ σημαντικό όταν θα συναντήσετε τον πιθανό εργοδότη σας να έχετε μαζί το βιογραφικό σας. Έτσι πριν τη συνέντευξη θα μπορέσει να έχει μια καλύτερη εικόνα για εσάς και ίσως εστιάσει σε κάποια προσόντα σας τα οποία δεν θα είχατε σκεφτεί να αναφέρετε προφορικά.
  2. Ένα ντοσιέ. Εκεί θα έχετε το βιογραφικό σας, έτσι ώστε να μην τσαλακωθεί και κάποια άλλα πτυχία ή έγγραφα (προϋπηρεσία, ένσημα, συστατικές επιστολές κτλ), που πιθανόν να σας ζητηθούν. Όλα θα είναι τακτοποιημένα και συμμαζεμένα. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε και καλά δείγματα οργάνωσης.
  3. Στυλό. Ναι, ένα στυλό γιατί μπορεί να σας ζητηθεί να κρατήσετε σημειώσεις όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις, αρμοδιότητες και ό,τι άλλο σκεφτεί ο μελλοντικός εργοδότης σας.
  4. Ένα σημειωματάριο. Γιατί καλά θα έχετε το στυλό, αλλά πού θα τα σημειώσετε όλα αυτά;
  5. Άνετα παπούτσια. Να επιλέξετε παπούτσια, που δεν θα σας δυσκολεύουν στην κίνηση γιατί ποτέ δεν ξέρετε μέχρι που μπορεί να περπατήσετε για να κατακτήσετε την πολυπόθητη θέση! Δεν θα ήταν και πολύ κολακευτικό να κουτσαίνετε στην πρώτη σας συνέντευξη.
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top