ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Θα συμβιβαστείς ή θα προχωρήσεις;

det_ass

Γράφει η Χρύσα Παπανικολάου / never stop dreaming

Έρχεται κάποια στιγμή μέσα στη σχέση σου, που συνειδητοποιείς ξαφνικά ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νόμιζες και νιώθεις ότι για κάποιο λόγο ίσως τελικά δεν είσαι ευτυχισμένη.

Παρατηρείς πως βιώνετε σκαμπανεβάσματα συχνά και πως ενώ κάνεις τα πάντα για να διορθώσεις τα προβλήματα και να κρατάς τις ισορροπίες, μέσα σου δεν είσαι καλά. Δείχνει σαν να μην λειτουργεί τίποτα σωστά μεταξύ σας αλλά και στην ψυχή σου.

Μήπως ο λόγος που νιώθεις έτσι και αισθάνεσαι κάπως περίεργα με τον εαυτό σου έχει να κάνει με τις αλλαγές και τις υποχωρήσεις που αναγκάζεσαι να κάνεις; Μήπως αισθάνεσαι εξάντληση εσωτερικά επειδή προσπαθείς συνέχεια για να είναι ευτυχισμένος ο σύντροφός σου και όταν βλέπεις τον εαυτό σου δίπλα του δεν τον αναγνωρίζεις πια; Μήπως η σχέση σε έχει «καταπιεί» και έχεις χάσει την ταυτότητα και την προσωπικότητά σου χωρίς καν να το καταλάβεις;

Όταν νιώθεις ότι χάνεις τον εαυτό σου, ότι έχεις αλλοιωθεί μπορείς να κάνεις πράγματα για να τον ξαναβρείς. Αν όμως δεις ότι αυτά τα πράγματα απειλούν εσένα και το σύντροφό σου, δηλαδή σου λέει “τι είναι αυτά που κάνεις”, θα δεις ότι αυτή η σχέση δεν είναι καλή γιατί δεν σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου.

Άρα, πρέπει να αποφασίσεις: Θα κρατήσεις τη σχέση αυτή και θα ρισκάρεις τον εαυτό σου ή θα έχεις τον εαυτό σου και θα μείνεις μόνη μέχρι να βρεις έναν άνθρωπο που θα σου επιτρέπει να είσαι αυτό που είσαι;

Εδώ, ο κάθε άνθρωπος κάνει την επιλογή του!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top