ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Συμβουλές γάμου για νύφες με φουσκωμένη κοιλίτσα

gamos-egkimosini

Λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε, θα πρέπει οι ρυθμοί σας να μην είναι έντονοι.

-Εάν έχετε τη δυνατότητα επισπεύστε λιγάκι τις διαδικασίες για το γάμο, έτσι ώστε να μην είστε περισσότερο από 6 μηνών έγκυος, για να μην είστε και πολύ κουρασμένη. Ιδανικά, επειδή το πρώτο τρίμηνο είναι απαγορευτικό για χορούς και πανηγύρια, κανονίστε το μυστήριο να γίνει κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου. Η κοιλίτσα θα είναι εμφανής, οι ζαλάδες περιορισμένες και η συχνοουρια δε θα είναι τρομερά εμφανής!

-Ενημερώστε τους συγγενείς που μπορεί να παραξενευτουν. Δε θέλετε τη γιαγιά ή τη θεία σας/του καλού σας να είναι έκπληκτη σε όλο το μυστήριο, με το μέγεθος της κοιλιάς σας. Αν νομίζετε ότι θα της ‘κακοφανεί’, προετοιμαστείτε για να μη σας χαλάσει η μέρα… Προετοιμάστε την ίδια για να ξέρει τι να περιμένει.

-Ζητήστε βοήθεια. Μαζέψτε τις φίλες σας και οργανωθείτε για τις εξωτερικές σας δουλειές (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμό).

-Διαλέξτε ένα άνετο νυφικό φόρεμα ώστε να μην αισθάνεστε πίεση στην κοιλιά σας. Αφήστε περιθώριο για έξτρα φούσκωμα…

-Κεφάλαιο «βέρες»: Θα πρηστούν και τα δάχτυλά σας, οπότε το μονόπετρο  που φαίνεται από το διάστημα ας μην αγοραστεί ακόμα. Ζητήστε από τον καλό σας να σας αγοράσει κάτι πιο οικονομικό …προς το παρόν τουλάχιστον!

-Μην κάνετε κοκτέηλ πάρτι …ορθίων! Ή αν κάνετε, φροντίστε να έχετε πάντα εσείς μία καρέκλα εύκαιρη! Δεν ξέρετε ποια στιγμή θα σας έρθει να καθίσετε!

-Διαλέξτε να φορέσετε νυφικές μπαλαρίνες. Αλλιώς προπονηθείτε με τα τακούνια και επίσης να μην ξεχάσετε ότι θα πρηστουν ΚΑΙ τα πόδια σας! Επιλέξτε ένα ζευγάρι γόβες η πέδιλα, το οποίο δεν θα είναι πολύ ψηλό και φυσικά σε κάθε περίπτωση να έχετε μαζί σας κι ένα φλατ ζευγάρι μήπως κουραστούν τα πόδια σας.

-Προσέξτε το μενού! Να θυμάστε ότι εσείς τουλάχιστον έχετε ήδη κατακράτηση υγρών οπότε προσοχή στο αλάτι… Και ακόμη, αν κάτι σας φέρνει ανακατωσούρα… μην το συμπεριλάβετε στο μενού σας όσο νόστιμο μπορεί να είναι.

– Ο μοναδικός σας σύμβουλος για την εγκυμοσύνη  είναι ο γιατρός σας. Συμβουλευτείτε τον για κάθετι που απαιτεί προσοχή. Σε κάθε περίπτωση απολαύστε τις μοναδικές αυτές σας στιγμές.

ΠΗΓΗ: mothersblog.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top