ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Σύγχρονο μαγειρείο “ΙΜΑΜ”: Εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πακέτο γευμάτων;

Το πιο σύγχρονο μαγειρείο της πόλης, το ΙΜΑΜ, στην οδό Θεσσαλονίκης 7, στις Σέρρες ήρθε για να δώσει άλλο νόημα στο μαγειρευτό, σπιτικό φαγητό. Είναι όλες οι νόστιμες γεύσεις που μιλούν στην ψυχή μας και δεν είναι άλλες παρά αυτές που μαγειρεύει η μαμά μας.

 

Ένα σύγχρονο μαγειρείο που σερβίρει όλα όσα μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια: όσπρια, λαδερά, ψάρια, μουσακά, παστίτσιο, γιουβετσάκι, κοτόπουλο στο φούρνο και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μας. Παραδοσιακά φαγητά της ελληνικής κουζίνας φτιαγμένα με μεράκι, από φρέσκα και αγνά υλικά, μαγειρεμένα αποκλειστικά με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Κάθε πιάτο και μια έκπληξη θυμίζει τις γεύσεις που όλοι αγαπήσαμε…

Σε μια εποχή απαιτητική και με γρήγορους ρυθμούς ζωής το ΙΜΑΜ, ετοίμασε για εσάς πακέτα γευμάτων τα οποία όχι μόνο θα λύσουν το πρόβλημα για το καθημερινό σας γεύμα αλλά επίσης θα βοηθήσουν το πορτοφόλι σας.

Το εβδομαδιαίο πακέτο γευμάτων στα 25€ και το μηνιαίο πακέτο γευμάτων στα 90 € που θα βρείτε στο ΙΜΑΜ, σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και να εξασφαλίζετε ένα υγιεινό και πλήρες μενού.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το μαγαζί στην οδό Θεσσαλονίκης 7 και να παραλάβετε μια κάρτα μέλους. Όλα τα υπόλοιπα τα κανονίζει το ΙΜΑΜ σύμφωνα με τις γευστικές σας προτιμήσεις.

Τι ακόμα το σκέφτεστε; Μία επίσκεψη δεν χρειάζεται πολύ για να σας πείσει!

 

ΙΜΑΜ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7

ΣΕΡΡΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2321 021001

FACEBOOK ADDRESS: ΙΜΑΜ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

 

To Top