ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Σύγχρονο μαγειρείο ΙΜΑΜ: Ένα πακέτο για όλα τα γούστα!!

Αγαπάμε το καλό και νόστιμο φαγητό ειδικά όταν αυτό θυμίζει κάτι από την κουζίνα της μαμάς ή ακόμα καλύτερα της γιαγιάς.Το πιο σύγχρονο μαγειρείο της πόλης, το ΙΜΑΜ, στην οδό Θεσσαλονίκης 7, στις Σέρρες ήρθε για να δώσει άλλο νόημα στο μαγειρευτό, σπιτικό φαγητό. Είναι όλες οι νόστιμες γεύσεις που μιλούν στην ψυχή και τον ουρανίσκο μας.

Παραδοσιακά φαγητά της ελληνικής κουζίνας φτιαγμένα με μεράκι, από φρέσκα και αγνά υλικά, μαγειρεμένα αποκλειστικά με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Κάθε πιάτο και μια έκπληξη θυμίζει τις γεύσεις που όλοι αγαπήσαμε…

Σε μια εποχή απαιτητική και με γρήγορους ρυθμούς ζωής το ΙΜΑΜ, ετοίμασε για εσάς πακέτα γευμάτων τα οποία όχι μόνο θα λύσουν το πρόβλημα για το καθημερινό σας γεύμα αλλά επίσης θα βοηθήσουν το πορτοφόλι σας.

Εβδομαδιαίο, μηνιαίο ή οικογενειακό πακέτο; Εσύ τι επιλέγεις;

Το εβδομαδιαίο πακέτο γευμάτων στα 25€ και το μηνιαίο πακέτο γευμάτων στα 90 €, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το μαγαζί στην οδό Θεσσαλονίκης 7 και να παραλάβετε μια κάρτα μέλους.

Επίσης το οικογενειακό πακέτο καθημερινά σας δίνει τη δυνατότητα, από το μενού της ημέρα,  να τηλεφωνείτε έως τις 10:30 το πρωί και να κάνετε την παραγγελία σας, 4 μερίδες στην τιμή των 3!

Έτσι το ΙΜΑΜ, σας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και να εξασφαλίζετε ένα υγιεινό και πλήρες μενού.

ΙΜΑΜ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7
ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2321 021001
FACEBOOK ADDRESS: ΙΜΑΜ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

To Top