ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Σύγχρονο μαγειρείο «ΙΜΑΜ»: Ένα πακέτο για όλη την οικογένεια

Το πιο σύγχρονο μαγειρείο της πόλης των Σερρών, το ΙΜΑΜ, στην οδό Θεσσαλονίκης 7, στις Σέρρες δίνει άλλο νόημα στο μαγειρευτό, σπιτικό φαγητό. Ένα σύγχρονο μαγειρείο που σερβίρει όλα όσα μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια: όσπρια, λαδερά, ψάρια, μουσακά, παστίτσιο, γιουβετσάκι, κοτόπουλο στο φούρνο και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μας.

Παραδοσιακά φαγητά της ελληνικής κουζίνας φτιαγμένα με μεράκι, από φρέσκα και αγνά υλικά, μαγειρεμένα αποκλειστικά με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Κάθε πιάτο και μια έκπληξη θυμίζει τις γεύσεις που όλοι αγαπήσαμε…Το ΙΜΑΜ συνδυάζει παράδοση και ποιοτικό φαγητό. Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία μάλιστα οι τιμές στις οποίες προσφέρονται τα φαγητά, θα τολμούσε να πει κανείς ότι είναι εντυπωσιακά χαμηλές.

 

Το καλύτερο είναι ότι φροντίζει για όλη την οικογένεια. Μπορείτε να επιλέξετε το οικογενειακό πακέτο καθημερινά, από το μενού της ημέρας και από τις 10:30 το πρωί να τηλεφωνείτε και να κάνετε την παραγγελία σας για ένα πακέτο για όλη την οικογένεια, 4 μερίδες στην τιμή των 3!

Όχι μόνο κερδίζετε χρήματα αλλά εξασφαλίζετε και ένα υγιεινό και πλήρες μεσημεριανό γεύμα για όλη την οικογένεια και γιατί όχι και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακόμα να τηλεφωνήσετε; 2321 021001

ΙΜΑΜ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7
ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2321 021001
FACEBOOK ADDRESS: ΙΜΑΜ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

To Top