ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Στήριξη…..η κινητήριος δύναμη

15941732_10211528839079319_482871558_n

Γράφει η Χρύσα Παπανικολάου / never stop dreaming

Ανθρώπινες σχέσεις….ίσως το πιο δύσκολο κεφάλαιο της ζωής του κάθε ανθρώπου. Κάθε μέρα λυπάσαι, χαίρεσαι, κλαις, γελάς, απογοητεύεσαι, χαίρεσαι, ελπίζεις, λαχταράς, κουράζεσαι….Μέσα σου, πάνω σου, δίπλα σου….ένας τρελός χορός συναισθημάτων που σου κλονίζει την καθημερινότητα.

Κι όμως…υπάρχει πάντα κάτι που σε κρατάει δυνατό. Δεν είναι μόνο η εσωτερική σου ανάγκη για επιβίωση, είναι εκείνο το αίσθημα όταν έχεις τον άλλον απέναντι σου. Είτε είναι φίλοι, αδέλφια, γονείς, σύντροφος…είναι αυτός ο άνθρωπος που είναι υποστηρικτής των προσπαθειών σου και των καθημερινών σου αγώνων.

Η στήριξη είναι το καλύτερο αφροδισιακό για μια γυναίκα που είναι συνειδητοποιημένη….που είναι μάνα, αδελφή, φίλη, σύντροφος ή και απλά ερωμένη. Η στήριξη είναι αυτή που δημιουργεί την αγάπη, ενώνει τις ψυχές στις συνθήκες της απόγνωσης και της αγωνίας. Είναι αυτό το “ενέσιμο φάρμακο” που δίνει ζωή σε κάθε άνθρωπο και τον κάνει να νιώσει πιο δυνατός.

Μη ξεχνιόμαστε, ότι σίγουρα πρέπει να έχεις την δύναμη να παλεύεις για να επιβιώσεις και να καταφέρεις με επιτυχία να τα φέρνεις βόλτα καθημερινά….Αλλά, μόνο αν νιώθεις μέσα σου, δίπλα σου ότι σε στηρίζουν μπορείς να κάνεις θαύματα.

Στήριξε τον διπλανό σου, τον άνθρωπό σου και προσπάθησε να κερδίσεις κι εσύ το ίδιο από εκείνον. Μη ξεχνάς, ότι μία ομάδα κερδίζει μόνο όταν είναι ενωμένη.

Στήριξε και στηρίξου στους δικούς σου ανθρώπους…γίνε ένα με τα προβλήματα και τις χαρές του. Δώσε για να πάρεις…κι αν δεν συμβεί αυτό, τότε….θα είσαι σίγουρη τουλάχιστον ότι εσύ έκανες τα πάντα….

the_wheel_of_life_by_ahermin

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top