ΠΑΙΔΙ

Sofia’s Musical Steps….Δώστε στα παιδιά σας ένα όμορφο ξεκίνημα!

Musical Steps! Ένα βραβευμένο πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης για βρέφη, νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Είναι ένα Αγγλικό πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης για βρέφη και νήπια, το οποίο ιδρύθηκε το 2002 και είναι πολύ διαδεδομένο στην Αγγλία, την Κύπρο και αλλού.

Οι βραβευμένες αυτές μουσικές τάξεις, βοηθούν στην ανάπτυξη της επικοινωνίας, της γλώσσας, της ακρόασης, της δημιουργικότητας και της συνεργασίας των παιδιών αλλά και στην ανάπτυξη δεσμών μεταξύ του γονέα και του παιδιού. Οι γονείς συμμετέχουν στο μάθημα γιατί τα παιδιά αυτής της ηλικίας μαθαίνουν μέσα από την μίμηση. Βλέπουν πώς αντιδρούν οι γονείς, πώς μοιράζονται, πώς συμμετέχουν στο μάθημα και σιγά σιγά αρχίζει το παιδί να μαθαίνει πώς να συμπεριφέρεται σε μία ομάδα.

Τα μαθήματα γίνονται με όργανα μουσικής, σκηνικά, κίνηση, παιχνίδια και τραγούδια και δημιουργούν μια μαγευτική εμπειρία γεμάτη διασκέδαση, την οποία αγαπούν τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους!

ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ:

Baby Band: για βρέφη από 4 μηνών έως 2 χρονών

Toddler Troupe: για νήπια από 2-3 χρονών

Music Express: για παιδιά από 3-5 χρονών

Δώστε στα παιδιά σας ένα όμορφο ξεκίνημα!  Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρετε μια μικρή γεύση από τον μαγικό αυτό κόσμο.

To Top