ΠΑΙΔΙ

Sofia’s Musical Steps….ένας μαγικός μουσικός κόσμος!

Τα Musical Steps ένα Αγγλικό πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης για βρέφη και νήπια , ήρθαν τώρα και στις Σέρρες με τη Σοφία Χαραλάμπους και έχουν ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Οι βραβευμένες αυτές μουσικές τάξεις, βοηθούν στην ανάπτυξη της επικοινωνίας, της γλώσσας, της ακρόασης, της δημιουργικότητας και της συνεργασίας των παιδιών αλλά και στην ανάπτυξη δεσμών μεταξύ του γονέα και του παιδιού.

Τα μαθήματα γίνονται με όργανα μουσικής, σκηνικά, κίνηση, παιχνίδια και τραγούδια και δημιουργούν μια μαγευτική εμπειρία γεμάτη διασκέδαση, την οποία αγαπούν τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους!

Στα Musical Steps χρησιμοποιούμε κρουστά μουσικά όργανα και τραγουδάμε χωρίς συνοδεία οργάνων. Η συνοδεία οργάνων, μπορεί να είναι διασκεδαστική, αλλά είναι πιο δύσκολο τα παιδιά να ξεχωρίσουν την μελωδία και να τραγουδήσουν σωστά τονικά.

ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ:

Baby Band: για βρέφη από 4 μηνών έως 2 χρονών

Toddler Troupe: για νήπια από 2-3 χρονών

Music Express: για παιδιά από 3-5 χρονών

Η Σοφία με τα Musical Steps μπορεί επίσης να συμμετέχει και σε παιδικά πάρτυ, γενέθλια και εκδηλώσεις, γ’ αυτό εάν θέλετε να κάνετε μια ευχάριστη έκπληξη στα παιδάκια σας αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί της στο τηλέφωνο  6936371049.

To Top