ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Silver Βραβείο για το Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης στα HealthCare Business Awards

Silver Βραβείο για το Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης στα HealthCare Business Awards, για το πρόγραμμα στήριξης του μεταστατικού καρκίνου του μαστού Shapes of Hope

Ο Σύλλογος Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία Σύλλογοι Ασθενών στα HealthCare Business Awards 2018, για το πρόγραμμα Shapes of Hope που αφορά στο μεταστατικό καρκίνο του μαστού!

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου το βραβείο παρέλαβε η κα Κυριακούλα Δερεκενάρη, Πρόεδρος του Συλλόγου και η κα Εύη Καλουτά, ψυχολόγος του Συλλόγου & υπεύθυνη του προγράμματος από τον κο Γεώργιο Γιαννόπουλο, Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Υγείας, στην τελετή απονομής στην Αθήνα.

Με μεγάλη συγκίνηση για την τιμή αυτή, το μόνο που δηλώνουμε μια μέρα μετά είναι ότι δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο μαστού και να υπενθυμίζουμε ότι η πόρτα του Συλλόγου μας είναι ανοιχτή για κάθε γυναίκα που νοσεί.

Το πεδίο Shapes of Hope είναι ανοιχτό στην ιστοσελίδα μας και διαθέσιμο για τα μηνύματα όλων των γυναικών, όπου και αν βρίσκονται. https://almazoisthes.gr/whats-your-shape-of-hope

Άλλωστε η Μαρία, δίνοντας το δικό της μήνυμα, άνοιξε το δρόμο, την ψυχή και τη σκέψη μας!
https://www.youtube.com/watch?v=dpi7l04JRbo&feature=youtu.be

Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης για το μεταστατικό καρκίνο συνεχίζεται ασταμάτητα από το 2016 και είναι ανοιχτή και έτοιμη να υποδεχτεί ανά πάσα ώρα νέα μέλη.

Το βραβείο αυτό το αφιερώνουμε σε όλες αυτές τις γυναίκες που μας ενέπνευσαν για τη δημιουργία του προγράμματος αυτού.

Το πρόγραμμα στηρίχθηκε από τις εταιρείες Novartis και Arthromed.

To Top