Tales

Serexpo 2015…..κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!

IMG_2819

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα……..! 02-04 Οκτωβρίου 2015, η Ser-expo ήταν πλέον έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της και το προηγούμενο βράδυ ο Αντώνης μου πέταξε την ιδέα, “Θες να γυρίσουμε ένα βίντεο αφιέρωμα για τη Ser-expo; Να την παρουσιάσουμε στον κόσμο;”

Φυσικά και η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρνητική…όμως σαν γνήσιος ζυγός, αλλάζω εύκολα γνώμη κι έτσι το ξανασκέφτηκα! Η 1η Διεθνής και Επιχειρηματική Έκθεση του Ν. Σερρών ήταν πλέον πραγματικότητα. Μια σπουδαία ενέργεια προς την κατεύθυνση της εξωστρέφειας του σερραϊκού επιχειρείν. Κι εμείς έπρεπε να τη στηρίξουμε, να τη στηρίξουμε για τον τόπο μας, για εμάς όλους!

IMG_3005

Δέχτηκα τελικά και μαζί με τον Αντώνη ξεκινήσαμε την περιπέτεια μας στα περίπτερα της Ser-expo. Πρώτη ημέρα, εγώ μπροστά στην κάμερα με το μικρόφωνο στο χέρι, να μην ξέρω τι να πρωτοπαρουσιάσω! Πλήθος κόσμου, περίπτερα γεμάτα, ενθουσιασμός παντού και φυσικά παράλληλες εκδηλώσεις με αποκορύφωμα τις βραδινές συναυλίες.

IMG_2894

Πραγματικά η πρώτη Ser-expo δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης. Σερραϊκά προϊόντα, που ούτε καν γνώριζα ότι υπάρχουν στο Νομό μας, εκθέτες πρόθυμοι να σε ενημερώσουν και να σε βοηθήσουν. Κι κάπου εκεί χαλάρωσα κι εγώ. Ξέχασα ότι είχα το μικρόφωνο και την κάμερα κι έγινα ένα με τους διοργανωτές και τον κόσμο.

IMG_3015

Φυσικά στο πλευρό μας έμπειροι δημοσιογράφοι, πρόθυμοι να βοηθήσουν σε αυτό το πρώτο μου εγχείρημα. Ο Ιορδάνης Ξανθόπουλος εκτός ότι ήταν υπεύθυνος τύπου της διοργάνωσης, έκανε τη συνέντευξη στη Σερραία Λάουρα Νάργες, που ήταν η παρουσιάστρια της έκθεσης.

Στην παρέα μας προστέθηκε ο Δημήτρης Κώττας, που και αυτός γεμάτος ενθουσιασμό πήρε συνέντευξη από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Μέγκλα αλλά και τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η Μαρία Γιακουμή κεφάτη και γεμάτη θετική ενέργεια έπεισε τον Κώστα Μακεδόνα και τον Γιάννη Ζουγανέλη να της μιλήσουν για όλα και για όλους. Τρεις ημέρες γεμάτες κόσμο, εκδηλώσεις και σερραϊκές επιχειρήσεις.

IMG_3074

Τρεις ημέρες που δεν θα ξεχάσω ποτέ, γιατί έτσι ξεκίνησαν όλα….Αυτή η έκθεση και η αύρα της μας οδήγησε να δημιουργήσουμε αυτό που αγαπήσατε εσείς τόσο πολύ, το Myselvi! Και τώρα, ένα χρόνο μετά περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει η 2η Διεθνής και Επιχειρηματική Έκθεση.

Και το Myselvi θα είναι πάλι εκεί για να ζωντανέψει ξανά αυτό το μαγικό 3ήμερο! Φυσικά δίπλα μας η διοίκηση του Επιμελητηρίου, που δεν μας χάλασε χατήρι σε ό,τι της ζητήσαμε, ο πρόεδρος Χρήστος Μέγκλας, ο Δημήτρης Γιαννάκης, ο Μάκης Τενεκετζής και όλοι όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Για το τέλος όμως άφησα την καλή μου φίλη, γιατί πλέον είναι φίλη μου, Αλεξάνδρα Ελευθεριάδου, το κορίτσι πίσω από τα φώτα, όπως μου αρέσει να τη λέω, η οποία αξίζει πολλά συγχαρητήρια για το συντονισμό αυτής της διοργάνωσης. Να θυμηθώ σε αυτή τη Ser-expo να την πείσω να βγούμε μια φωτογραφία!

IMG_3067

Μία μεγάλη ομάδα, η οποία πίστεψε στη Ser-expo και δούλεψε ακούραστα για να περιμένουμε όλοι εμείς με ανυπομονησία την επόμενη. Μία ημέρα έμεινε λοιπόν και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 θα είμαστε πάλι εκεί. Να υποδεχτούμε περισσότερους εκθέτες, επισκέπτες και φυσικά να κλείσουμε τη βραδιά με τον Αντώνη Ρέμο.

Ser-expo 2016 ανυπομονούμε!!

IMG_2868 IMG_2880

IMG_2921 IMG_2925

IMG_3042 IMG_3043

IMG_3079

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top