ΟΜΟΡΦΙΑ

Rejuvance το απόλυτα φυσικό λίφτινγκ

Γράφει η Άννα Ποριάζη / Ολιστική Θεραπεύτρια 

Από πολύ μικρή ηλικία μου άρεσε να παρατηρώ τα πρόσωπα των ανθρώπων. Παρατηρούσα τις εκφράσεις τους, αν ήταν χαρούμενοι, σκυθρωποί, σφιγμένοι… Το πρόσωπο πραγματικά είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Εκεί αποτυπώνονται όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας αρνητικά και θετικά. Ακόμα και η πιο μικρή ρυτίδα κρύβει μια ιστορία, μια εμπειρία.

Αυτό με μάγεψε από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη μέθοδο του rejuvance. Είναι μοναδικό να βλέπεις πως μεταμορφώνεται ένα πρόσωπο όταν ο δεχόμενος χαλαρώνει, απελευθερώνεται από το άγχος, τους προβληματισμούς, όταν αφήνεται στα χέρια σου και απολαμβάνει τη στιγμή.

Πρόκειται για μια εξαιρετική εναλλακτική θεραπεία μασάζ, που χαρίζει λάμψη, ομορφιά και μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης σε ολόκληρο το σώμα! Κάθε άγγιγμα επιδρά όχι μόνο στο πρόσωπο του δεχόμενου αλλά και στις σκέψεις και τα συναισθήματα του, αφού αυτά είναι αλληλένδετα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Το rejuvance εφαρμόζεται με τα ακροδάχτυλα στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στους ώμους, τον αυχένα, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το περίγραμμα και το λαιμό, δίνοντας το αποτέλεσμα ενός φυσικού λιφτιγκ. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται επιδρούν στο συνδετικό ιστό και τους μύες, απελευθερώνοντας κολλαγόνο και ελαστίνη, προσφέροντας έτσι στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω.

Οι ρυτίδες εξομαλύνονται, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες μειώνονται αισθητά και το πρόσωπο μας αποκτά σφριγηλότητα και νεανική όψη. Επιπλέον το rejuvance, ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ημικρανίες αϋπνίες και στρες, αποβάλλει τη συσσωρευμένη ένταση και προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση.

• Μια ολοκληρωμένη θεραπεία rejuvance αποτελείται από 6 εβδομαδιαίες συνεδρίες διάρκειας 60 λεπτών.

• Κάθε συνεδρία εστιάζεται σε διαφορετική περιοχή του προσώπου και του λαιμού.

• Κατά τη θεραπεία δεν χρησιμοποιούνται λάδια ή κρέμες.

• Συνίσταται συντήρηση 1 φορά κάθε 6 εβδομάδες.

•Ο κύκλος των 6 συνεδριών μπορεί να επαναλαμβάνεται 1-2 φορές τον χρόνο.

• Μπορούν να εφαρμοστούν και μεμονωμένες συνεδρίες πριν από κάποια σημαντική εμφάνιση.

To Top