ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

“Star Wash Serres” ξεθάμπωμα φαναριών γρήγορα και οικονομικά!

Ένα πολύ συχνό φαινόμενο που συμβαίνει στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι αυτό του “θαμπώματος” των φαναριών. Αποτέλεσμα αυτού η δυσκολία στη νυχτερινή οδήγηση λόγω μειωμένης ισχύος των φώτων. Χαρακτηριστικό των φαναριών αυτών είναι το έντονο κίτρινο χρώμα και θαμπάδα η οποία δεν φεύγει με απλά πλυσίματα.

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων «Star Wash», στη Βενιζέλου 179 στις Σέρρες το ξεθάμπωμα των φαναριών οικονομικά και γρήγορα επαναφέρει τη σωστή ορατότητα στην οδήγηση προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στο τιμόνι. Με εξειδικευμένα και άκρως επαγγελματικά προϊόντα.

Αν έχετε αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, τότε σίγουρα είχατε παρατηρήσει ότι με τον καιρό οι μπροστινοί φανοί του οχήματος θολώνουν και κιτρινίζουν. Η θαμπάδα οφείλεται στο φαινόμενο του πολυμερισμού του πλαστικού των φωτιστικών σωμάτων από την ηλιακή ακτινοβολία, την υγρασία του περιβάλλοντος και από την υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά τη χρήση τους.

Εκτός από αισθητικό πρόβλημα, ενδεχόμενος θα υπάρχει και σημαντική μείωση έντασης της δέσμης του φωτός. Και αυτό είναι επικίνδυνο.

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων «Star Wash», στη Βενιζέλου 179 στις Σέρρες με τα κατάλληλα εργαλεία και τιμές ασυναγώνιστες στην αγορά σας τα κάνουν σαν καινούρια.

“Φως φανάρι” η πιο σωστή και συμφέρουσα επιλογή!

Για ραντεβού στα τηλέφωνα 6971857416 και 232121914.

STAR WASH

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 179

ΣΕΡΡΕΣ

697 185 7416

FACEBOOK ADDRESS:STAR WASH SERRES

 

To Top