ΟΜΟΡΦΙΑ

Ps Pashalis: Love is in the hair!!

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony                            Papamike

Δεν λένε ότι “το μήλο πάντα κάτω από την μηλιά θα πέσει”; Η Σόνια Κυριαζίδου, μία νέα επιχειρηματίας, χρόνια όμως στο χώρο της κομμωτικής, επιβεβαιώνει τη σοφή λαϊκή ρύση. Κόρη του γνωστού κομμωτή Πασχάλη και της Μαρίας, σχεδόν 50 χρόνια στο χώρο της κομμωτικής, ανέλαβε πλέον η ίδια τα ηνία της οικογενειακής της επιχείρησης.

Μεγαλωμένη μέσα στο κομμωτήριο από μικρό παιδί, ήταν δίπλα στον πατέρα της, ο οποίος της έμαθε όλα τα μυστικά της δικής του τέχνης. Από το 1978 η οικογένεια στο χώρο αυτό έχει στο ιστορικό της μια ιδιωτική κομμωτική σχολή (1988) και μετέπειτα μια κρατική σχολή μέχρι το 2000, μεγαλώνοντας αρκετές γενιές κομμωτών.

Έτσι και η Σόνια, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να ασχολείται με κάτι άλλο, πέρα από αυτό που έμαθε από μικρή και αγαπάει. Το MySelvi επισκέφτηκε τον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του Ps Pashalis Hair, στην οδό Γενναδίου 1, στις Σέρρες όπου η Σόνια είχε ετοιμάσει ήδη ζεστό καφεδάκι.

Πριν ξεκινήσουμε την περιποίηση μου έδειξε φωτογραφίες της από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και αφιερώσεις από ηθοποιούς, καθώς είχε επιλεγεί μετά από εξετάσεις ως υπεύθυνη στο make-up και τις κομμώτριες για τα έργα “Παιδιά ενός κατώτερου θεού” και “Rigoletto”.

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Γνωρίζοντας τη Σόνια προσωπικά, ξέρω ότι έχει μάθει ν’ αγωνίζεται και να μην τα παρατάει εύκολα. Καθώς με έλουζε μου διηγήθηκε τις εμπειρίες της από τα δεκάδες σεμινάρια, που παρακολούθησε πάνω στην κομμωτική με εταιρίες στην Τυνησία, τη Βουλγαρία, τη Βουδαπέστη, την Κύπρο, τη Μύκονο, τη Χαλκιδική, την Αθήνα κ πολλά άλλα μέρη. Σεμινάρια τράϊμπαλ, αντρικά-γυναικεία κουρέματα, χτενίσματα, βαφές, τάσεις της μόδας και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Photo by Antony                         Papamike

“Στα 18 μου είχα πρόταση από τον σκηνοθέτη, τον Αγγελόπουλο, να φύγω Ιταλία μαζί του για ένα έργο αλλά ο μπαμπάς μου δεν με άφησε να πάω. Βλέπεις με θεωρούσε μικρή ακόμα.”, μου εξομολογείται με παράπονο καθώς με χτενίζει.

“Δεν το μετάνιωσα στιγμή βέβαια, αφού η δουλειά μου εδώ με γεμίζει και με ευχαριστεί. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι όταν βλέπεις τον πελάτη σου να φεύγει ευχαριστημένος, να σε εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και να αφήνεται στα χέρια σου χωρίς δεύτερη σκέψη”, συνεχίζει η Σόνια.

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Εγώ πάντως μετά την περιποίηση της αντί να πάω σπίτι, βγήκα έξω! Όπως λέει και η ίδια “Love is in the hair!!”

myselvi.gr_pashalis_hair_ad

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top