ΖΩΔΙΑ

Πρωτοχρονιάτικες Προβλέψεις 26 Δεκεμβρίου – 01 Ιανουαρίου 2017

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Πλανητικό Σκηνικό:
29 Δεκεμβρίου – Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω
Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό

feature-aries

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, που σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και να βοηθηθείτε από τις γνωριμίες σας. Ξαφνικές ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε με άτομα του παρελθόντος, όπου και θα συμφιλιωθείτε και θα νιώσετε ότι όλα ο χρόνος μπορεί και τα γιατρεύει. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας σφραγίζει τις επιθυμίες σας για δραστικές αλλαγές και θα φανεί ακόμα περισσότερο το ταλέντο σας να επιβιώνετε παντός καιρού. 2017; Εμπιστευτείτε νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας.

feature-taurus

Ταύρος

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, που σημαίνει ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε τις αποφάσεις σας και να αλλάξετε τα ενδιαφέροντα σας. Ξαφνικά ταξιδάκια και επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας δίνουν χρώμα στην καθημερινότητα σας και θα νιώσετε ότι έρχονται εξελίξεις που θα σας μεταμορφώσουν. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στο Κριό, δίνει την δυνατότητα για τους πιο γενναίους, να απελευθερωθούν από τις γήινες πεποιθήσεις τους και να τολμήσουν πνευματικές αναζητήσεις. 2017; Εμπιστευτείτε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον.

feature-gemini

Δίδυμοι

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε καλύτερη μεταχείριση σε οικονομικά ζητήματα και κυρίως χρήματα που λαμβάνετε από τρίτους και είστε πιο ασφαλείς. Ξαφνικές υλικές απολαβές, μια μικρή ενίσχυση ή ακόμα και κέρδη από τυχερά παιχνίδια σας κάνουν, επίσης, να χαμογελάτε και να εμπιστεύεστε την τύχη σας. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό, γεννά ένα νέο φιλικό κύκλο που ταυτίζεται απόλυτα με τα ενδιαφέροντα σας και έχετε το πείσμα τώρα να αλλάξετε τα δεδομένα σας. 2017; Εμπιστευτείτε τη σοφία που έχετε αποκομίσει.

feature-cancer
Καρκίνος

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, που σημαίνει νέες βάσεις πάνω σε χρόνιες σχέσεις ή ακόμα δυναμικά ξεκινήματα βασισμένα όμως σε οριστικούς αποχωρισμούς. Ξαφνικές προτάσεις για επαγγελματικές αλλαγές και κυρίως την επέκταση της δουλειάς σας, επίσης, θα σας ανοίξουν δρόμους εξέλιξης αλλά και κέρδους. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό ταρακουνά αρκετά ότι είναι γνώριμο και έχετε συμβιβαστεί για να το αποκτήσετε και ζητά την πλήρη απελευθέρωση σας από συμβατικές σχέσεις. 2017; Εμπιστευτείτε ότι σας ξεδιπλώνει και ανοίγει συναισθηματικά.

feature-leo

Λέων

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, που σημαίνει ότι μπορείτε να ελπίζετε σε νέες εργασιακές συμφωνίες ή στην ένταξη σας σε έναν επαγγελματικό χώρο που θα σας φανεί ιδανικός για να εξελιχθείτε. Ξαφνικές ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και άτομα που εκτιμάται, θα σας ανανεώσουν και φτιάξουν την ψυχολογία σας. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό βάζει περισσότερα διλλήματα σχετικά με την ζωή σας, κυρίως για την κατοικία σας και ουσιαστικά θα απογαλακτιστείτε από το περιβάλλον. 2017; Εμπιστευτείτε τις ανατροπές και ρισκάρετε.

feature-virgo
Παρθένος

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι θα δώσετε έμφαση στα ταλέντα σας για να δημιουργήσετε κάτι δικό σας ή ακόμα να ξεπεράσετε την ρουτίνα της καθημερινότητας σας με μια νέα ενασχόληση σας. Ξαφνικές ερωτικές συναντήσεις και επανασυνδέσεις διώχνουν πιθανές ανασφάλειες και θα διεκδικήστε τρυφερά αυτά που επιθυμείτε. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό, σας αναγκάζει να κυνηγήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να θυσιάστε τέλος αρκετές από τις πρακτικές προτεραιότητες σας. 2017; Εμπιστευτείτε ότι αγγίζει την καρδιά σας.

feature-libra
Ζυγός

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι έχετε ξεκινήματα σχετικά με την δουλειά σας ή την έκβαση μιας σημαντικής προσωπικής σας σχέσης. Ξαφνικές αλλαγές που μεταμορφώνουν την μέρα σας και μπορείτε να διεκδικήστε καλύτερες προοπτικές για να πετύχετε μια προαγωγή ή μια αύξηση. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό, σας αναγκάζει να περάσετε σε δραστικές αλλαγές και αποφάσεις που μπορεί να κοστίζουν αλλά σας απελευθερώνουν από τα κοινωνικά κλισέ. 2017; Εμπιστευτείτε να δοκιμαστείτε σε κάτι καινούργιο.

feature-scorpio
Σκορπιός

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε νέες διαδικτυακές επαφές ή να μετακινηθείτε από την πόλη σας για να εργαστείτε. Ξαφνικά μηνύματα, τηλεφωνήματα ή ραντεβού με το παρελθόν θα σας αναζωογονήσουν και θα δοκιμάσετε να δώσετε ευκαιρίες σε παλιές σχέσεις. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό, δίνει την δυνατότητα να απασχολείστε σε διαφορετικούς εργασιακούς χώρους και να κερδίζετε το εισόδημα σας από διαφορετικές πηγές. 2017; Εμπιστευτείτε την ικανότητα σας να διακρίνετε τους κινδύνους.

feature-sagittarius
Τοξότης

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι κερδίζετε πλέον ένα σταθερό εισόδημα από μια απασχόληση που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας βγάλει από αδιέξοδα. Ξαφνικές προτάσεις από άτομα που μπορούν να βοηθήσουν σε θέματα καριέρας επίσης προκύπτουν και θα ξεπεράσετε σταδιακά κάθε οικονομική σας πρόκληση. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό, έχει την διάθεση να σας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή και αρκετές προτάσεις για να επιλέξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. 2017; Εμπιστευτείτε ότι η ζωή σας αλλάζει.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στον ζώδιο σας, που σημαίνει ότι ευνοείστε σε θέματα επαναξιολόγησης, επανεκκίνησης και θα βάλετε νέους εφικτούς στόχους. Ξαφνικά πήγαινε έλα με πρώην αγαπημένα άτομα μεταμορφώνουν το σκηνικό και θα νιώσετε ότι παίρνετε το αίμα σας πίσω, καθώς έχετε τώρα την ευκαιρία να εφαρμόσετε το σκωτσέζικο ντους. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό, ενδυναμώνει τις επαναστατικές σας διαθέσεις και θα έρθετε πιο κοντά στα θέλω σας αλλά και σε κόντρα με το οικείο περιβάλλον σας. 2017; Εμπιστευτείτε τις προκλήσεις που σας δυναμώνουν.

feature-aquarius
Υδροχόος

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι θα ενταχθείτε σε ένα νέο περιβάλλον, ικανό να σας χαλαρώνει, έτσι ώστε να βρείτε την ισορροπία σας. Ξαφνικές μυστικές συναντήσεις ή επαφές με άτομα που σας κεντρίζουν το ερωτικό ενδιαφέρον θα σας αλλάξουν την ψυχολογία και θα πάρετε τα πάνω σας. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό, αποτυπώνεις τις ιδέες σας με έναν ανατρεπτικό τρόπο και σίγουρα θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεχωρίσετε μέσα από μια δημιουργική ενασχόληση. 2017; Εμπιστευτείτε τις αποφάσεις σας.

feature-pisces
Ιχθύες

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου κλείνει με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι θα είστε σαφώς πιο κοντά σε έναν νέο φιλικό κύκλο που θα στηρίξει όμως και επαγγελματικά σχέδια. Ξαφνικές συζητήσεις για ιδέες που είχατε στο παρελθόν αλλά φοβηθήκατε να υλοποιήσετε, θα σας κάνουν να γίνετε πιο τολμηροί και να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα σας. Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό, πιέζει για να βγείτε από τις ασφαλείς ζώνες σας και να αναζητήσετε την ευκαιρία που θα σας βγάλει από την αδράνεια. 2017; Εμπιστευτείτε νέες συνεργασίες.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top