Η υγιεινή, αλλά εξίσου νόστιμη, εκδοχή του αγαπημένου μας γλυκού.
Υλικά
- ¼ φλ. βούτυρο αμυγδάλου
- 1 κ.σ. κακάο σε σκόνη
- 3 κ.σ. νερό
- 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 4 ώριμες μπανάνες, ξεφλουδισμένες και κομμένες στη μέση κατά μήκος
- 1 φλ. γιαούρτι καρύδας με χαμηλά λιπαρά
- ½ φλ. μούρα και άλλα φρούτα
- 4 κ.σ. γκρανόλα
- 2 κ.σ. κομματάκια μαύρη σοκολάτα
- 2 κ.σ. καρύδα
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Χτυπήστε το βούτυρο αμυγδάλου, τη σκόνη κακάο, το νερό και 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου σε ένα μικρό μπολ μέχρι να γίνουν λεία.
Βήμα 2ο
Μοιράστε τις μπανάνες στα πιάτα και βάλτε πάνω το μείγμα με το αμυγδαλοβούτυρο, το γιαούρτι, τα φρούτα, τη σοκολάτα, τη γκρανόλα και την καρύδα.