ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Προδοσία…Από μία άλλη οπτική γωνία

228950-desertheart

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Απιστία ή έσχατη προδοσία; Το καλύτερο είναι να το δούμε από άλλη οπτική γωνία ή απλά «πάρ’ το αλλιώς». Ελάτε τώρα, όλοι έχουμε βιώσει την προδοσία. Όλοι μας έχουμε φάει τη σφαλιάρα μας.

Ας ξεκινήσουμε από την προδοσία ή απιστία ή «κεράτωμα» στην καθομιλουμένη από τον σύντροφο μας. Ε ναι λοιπόν συνέβη και σε σένα. Αλλά και συ βρε παιδί μου να μην το πάρεις χαμπάρι; Μα καθόλου όμως;;;;;

Στο έλεγε το παιδί και εσύ στην κοσμάρα σου. Σου έλεγε δεν επικοινωνούμε, τι δεν καταλαβαίνεις;;;; Και έκατσες εσύ να κάνεις συζητήσεις επί των συζητήσεων για ν’ αποδείξεις ότι μια χαρά επικοινωνείτε.

Ε, τι μου λες ρε φίλε δεν επικοινωνούμε, από πού την έφαγες την πετριά και μου τσαμπουνάς τέτοια; Και το σεξ όμως…… άψογο, γιατί υπάρχει χημεία μεταξύ σας άρα επικοινωνείτε και εκεί. Όχι μανάρι μου ο τύπος δεν εννοούσε ακριβώς αυτή την επικοινωνία. Απλά του γυάλισε ένα γκομενάκι, ζύγισε ότι τον έπαιρνε να κάνει φάση ή όπως λένε τα πιτσιρίκια, να φασωθεί και απλά τώρα δεν επικοινωνεί μαζί σου.

Άστο μην το συζητάς. Είναι όμως και κάτι άλλο. Η ρουτίνα. Ε, μα συνέχεια τα ίδια και τα ίδια; Όχι τώρα πες την αλήθεια στον εαυτό σου, αντέχεις να τρως κάθε μέρα τον ίδιο μουσακά; Όχι παραδέξου του, δεν αντέχεται ακόμη κι αν έχεις προσπαθήσει, με μεγάλη επιτυχία όμως, να σερβίρεις τον μουσακά σε πιο ….γκουρμέ κατάσταση. Βέβαια μεγάλη σημασία στο να απιστήσει ο σύντροφος μας έχει και η επιβεβαίωση ή ο θαυμασμός που του δείχνουμε. Όχι να τα λέμε κι αυτά.

Κάποτε, στην αρχή της σχέσης σας, τον είχατε σαν είδωλο. Το προσκυνούσατε, το εξυμνούσατε και τώρα δεν αντέχετε ούτε ένα του πείραγμα. Ε μα κι αυτός άνδρας είναι, θέλει την επιβράβευσή του. Μόλις είδε ότι «περνάει η μπογιά του» ακόμη, φρόντισε να την κάνει την κουτσουκέλα του… μια χαρά. Βέβαια ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι είναι και στο DNA του άνδρα ν’ απιστεί. Το έχουν δείξει επιστημονικές έρευνες χρόνια τώρα. Ωραία καραμέλα!!!!

Λέει ο τύπος την φθηνή δικαιολογία «είναι στο αίμα μας» και έκλεισε το θέμα εκεί. Και μένεις εσύ αθώο μου και αδιάβαστο πλάσμα να προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις και φορτώνεσαι με ενοχές…. Όχι καλή μου μην πέφτεις σε αυτό το τριπάκι, απλά ξεχνάει ο τύπος ν’ αναφέρει ότι επίσης στο αίμα του είναι και η μεγάλη ανασφάλεια που έχει.

Γιατί στην πραγματικότητα όλα ξεκινάνε από την ανασφάλεια που έχουν τα μανάρια μου. Πάντα να πρέπει να επιδεικνύονται και να επιβραβεύονται. Ένας υγιείς άνδρας δεν χρειάζεται την καθημερινή επιβράβευση. Είναι αυτός που είναι και έχει την απόλυτη αφοσίωση και την αγάπη από εσένα. Και είναι περήφανος και γεμάτος από αυτό.

Και αν υπάρχουν φορές που αισθάνεται παραμελημένος, ο ακομπλεξάριστος, ο έντιμος και σωστός άνδρας θα βρει τρόπους να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, να γίνει και πάλι ο «κόσμος σου» χωρίς ν΄απιστήσει. Κι αν τώρα καλή μου εσύ έχεις πέσει θύμα της απιστίας του, καλό είναι να ξέρει ο τύπος ότι όλα έχουν και τις συνέπειες τους………

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top