ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς να φορέσετε τις φλατ μπότες σας;

1

Οι μπότες χωρίς τακούνι μπορούν να φορεθούν με όλα σχεδόν τα ρούχα. Ταιριάζουν τόσο με παντελόνι, όσο και με φούστα. Ανάλογα με το ύφος τους, πχ καουμπόικες ή chic, δημιουργούν και το αντίστοιχο σύνολο.

Μπορείτε λοιπόν να συνδυάσετε ένα υπέροχο ζευγάρι cowboy boots με ένα κολάν ή ένα εφαρμοστό jean και ένα καρό πουκάμισο και να φτιάξετε ένα υπέροχο casual σύνολο για τις βόλτες σας ή το σχολείο – πανεπιστήμιο.

Τα σύνολα με μπότες πάνω από το γόνατο είναι πολύ εντυπωσιακά και πολλές φορές άκρως σαγηνευτικά. Αν πρόκειται για μπότες ελαστικές και εφαρμοστές πάνω στο πόδι, τότε αναφερόμαστε στις Thigh-High Boots.

Ασχέτως όμως με την εφαρμογή τους, οι φλατ ψηλές μπότες μπορούν να φορεθούν τόσο με παντελόνια, jean και κολάν, όσο και με φούστες ή φορέματα.

Από την άλλη μεριά, τα σύνολα με μποτάκια που φτάνουν μέχρι χαμηλά στη γάμπα είναι συνήθως πιο σπορ και ροκ.

2

Το πιο συνηθισμένο όμως ύψος μπότας είναι αυτό που σταματάει κάτω από το γόνατο. Δερμάτινες, σουέτ, καστόρινες ή από οποιοδήποτε άλλο υλικό, οι φλατ μπότες φοριούνται με τα πάντα και είναι πάρα πολύ άνετες. Ακόμη και για τις μέρες που η ορθοστασία και το περπάτημα είναι στο full.

3

Συνδυάστε τις μπότες σας με παντελόνια και πουλόβερ, με πουκάμισα και κολάν ή με υπέροχα σύνολα με φούστα και κλέψτε τις εντυπώσεις.

4

5

6

7

8

9

10

11

ΠΗΓΗ: beautetinkyriaki.gr
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top