ΟΜΟΡΦΙΑ

Ποιες σκιές να χρησιμοποιείς ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου

makigiaz-mation-default-045285-600x600

Οι σκιές ματιών είναι από τα προϊόντα για μακιγιάζ που μπορούν εύκολα να αναδείξουν το βάψιμό σου αλλά το ίδιο εύκολα μπορούν να το κάνουν να φαντάζει υπερβολικό και «φορτωμένο».

Ανάλογα με το τι χρώμα είναι τα μάτια σου μπορείς να τα τονίσεις όμορφα χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα χρώματα σκιών.

1. Εάν έχεις καστανά μάτια αυτό σημαίνει αυτόματα ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις σχεδόν το οποιοδήποτε χρώμα σκιών. Στην περίπτωση που τα μάτια σου είναι ανοιχτά καστανά τα πλέον ιδανικά χρώματα για εσένα είναι τα bronze, ενώ αν τα μάτια σου είναι σκούρα καφέ προτίμησε σκιές στις αποχρώσεις του μπλε και του βιολετί.

2. Για εσένα που έχεις ανοιχτά μπλε μάτια οι παστέλ αποχρώσεις του ροζ αλλά ακόμα και σκιές σε ασημί χρώμα είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Εάν θέλεις το αποτέλεσμα να είναι πιο έντονο τότε σκιές σε γκρι ακόμη και μαύρα χρώματα είναι αυτές που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

3. Στην περίπτωση που έχεις πράσινα μάτια τα χρώματα κοντά σε εκείνο της λεβάντας θεωρούνται ιδανικά για εσένα. Εάν θέλεις το αποτέλεσμα να μοιάζει πιο φυσικό δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις σκιές σε απαλό πορτοκαλί ή κοραλλί.

4. Τα καστανοπράσινα μάτια σου μπορούν εύκολα να αναδειχθούν με σκιές σε γήινες αποχρώσεις. Χρώματα όπως τα ανοιχτά καφέ, μπεζ αλλά και τα σοκολατί είναι εκείνα που θα σου δώσουν ένα όμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα. Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα δοκίμασε το smokey eye ή παίξε με σκιές σε μεταλλικές αποχρώσεις.

ΠΗΓΗ: joytv.gr
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top